Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadarı da Olmaz! Taksici 'Bu Paralar Eski' Bahanesiyle Oyaladı, 4 Bin Doları Çaldı

Bu Kadarı da Olmaz! Taksici 'Bu Paralar Eski' Bahanesiyle Oyaladı, 4 Bin Doları Çaldı

Ulaş
13.04.2021 - 13:18

İstanbul Fatih'te taksici K.P. aracına binen Çeçen uyruklu kadına paraların eski olduğunu söyledi ve başka para istedi. Bunun üzerine kadın başka paralar çıkarırken taksici K.P. el çabukluğuyla 4 bin doları çaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 14 Mart Pazar günü saat 13.30 sıralarında meydana geldi. E.S. isimli Çeçen uyruklu kadın yanında iki kadınla birlikte, Fatih Eminönü otobüs duraklarından Taksim'e gitmek üzere taksiye bindi. E.S. 30 lira karşılığında Taksim'e gitmek için taksici K.P.(30) ile anlaştı. K.P. kadına paraların eski olduğunu öne sürerek başka para vermesini istedi. Bu sırada E.S. çantasından başka para çıkardı.

Taksici K.P. el çabukluğu ile kadının çantasında bulunan 4 bin dolar parayı aldı.

Taksici K.P. el çabukluğu ile kadının çantasında bulunan 4 bin dolar parayı aldı.

Bu sırada araç içinde arbede de yaşandı. K.P.'nin arkadaşı C.D. kadınlara yardımcı olma bahanesiyle taksiye bindi. Kadınlar araçtan inerken şüpheliler olay yerinde hızla uzaklaştı. Kadınların şikayeti üzerine polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, K.P. ve C.D.'yi 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.20 sıralarında Sarıdemir Mahallesi Ragıp Gümüşpala Caddesi üzerinde gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgulamasında K.P.'nin 2020 yılında yine 'Dolandırıcılık' ve 'Yankesicilik' yaptığını tespit etti. Ertesi gün adliyeye sevk edilen K.P. tutuklanırken, C.D. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
29
5
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

uber bir haber :)

Pasif Kullanıcı

1 ayda mı yakalayabilmişler şempanzeyi