Görüş Bildir
Haberler
Bu İlişki Testini Geçebilecek misin?

etiket Bu İlişki Testini Geçebilecek misin?

Ayşe Korkmaz
17.02.2016 - 16:25

Sağlam bir ilişki yürütmeyi başaran var, başaramayan var. Sana kendini değerlendirmen için bir fırsat veriyoruz. Buyur bakalım teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bi ara sıcak sorumuzu soralım, ilk buluşmada sence neyden bahsedilmemeli?

2. Peki bu ilk buluşmanızda onu nereye götürürdün?

3. Kavga ettiğiniz anda ilişkinize zarar gelmesini istemiyorsan, hangi yöntemi izlersin?

4. Hangisi bi ilişkinin kilit noktası peki?

5. Diyelim ki işten atıldın, bunu sevgilinle ne zaman paylaşırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bazen herkesten uzak kalıp biraz kendini dinlemen gereken bi dönem olur ya, sevgiline bu durumunu nasıl açıklardın?

7. Şimdi söyle bakalım bi ilişkide olmaması gereken şey sence ne?

8. Ve son olarak asla unutmaman gereken şey...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sınıfta Kaldın!

Sende biraz romantizm ve empati fakirliği mevcut belli ki. Sevdiceğime bi hoşluk yapayım, mutlu edeyim garibim sevinsin falan hiç yok sende. Acilen emek vermeyi öğrenmek gerek! Neyseki önünde daha çok zamanın var, sonuçta herkes bir yerden başlar, değil mi? Belki de seni hak edecek insanı daha bulamadın ve o yüzden de şu anki ilişkilerini çok sallamıyor olabilirsin. Ama karşındaki insana değerli olduğunu hissettirmezsen asla aradığın insanı bulamazsın, unutma. Umarız, uyarılarımızı kulağına küpe olur.

Bütünlemeye Bıraktın!

Sen her ne kadar başarısızlıklarla dolu ilişkiler yürütsen de çaba göstermekten asla vazgeçmemişsin. Bize göre senin ilişki olayını çözmen için biraz daha deneyime ihtiyacın var. Hemen heyecanlanma, süreli başkalarıyla takıl, gez demiyoruz tabii ki ama senin yapmak gereken yaşadığın ilişkilere biraz daha heyecan katmak! Ve tabii biraz da empati. Bunların kombinasyonuyla son şansını da çok iyi değerlendireceğini umuyor ve seni bütünlemeye bırakıyoruz!

4,5'tan 5'le Geçtin!

4,5'tan 5'le Geçtin!

Sen bir ilişkide olması ve yapılması gereken her şeyin farkındasın aslında. Yeterince görmüş geçirmişsin. Senin için neyin iyi, neyin kötü olduğuna karar verip hayatına ona göre yön veriyorsun ve bu ilişkilerin için de geçerli. Tek sıkıntı şu, zaman zaman karşındaki insanı mutlu etmek adına fedakarlıklar yapar ya da ödünler veririz kendimizden. Ama sende öyle bi kararlı duruş var ki, asla bundan vazgeçmiyorsun. Biraz daha ılımlı olmayı başardığın zaman sınıfı birincilikle geçeceğine eminiz :)

Yüksek Onur Belgesi'yle Geçtin!

Yüksek Onur Belgesi'yle Geçtin!

Sen ilişki olayını aşmışsın, hatta bize öğreteceğin daha bir sürü şey de vardır eminiz. Asıl soru şu, senin gibiler acaba nerede? Bir ilişkiyi yürütebilmek senin en iyi başardığın şeylerden biri. Romantik olmaksa dibine kadar, anlayış desen zaten ibretlik! Şu an tercih etmiyor olsan bile uzun ilişkiyi yürütebilecek kapasiten oldukça yüksek. Çünkü deneyimlerinden çok fazla şey öğreniyorsun. Karşındaki insanın da kırılabileceği, üzülebileceği hep aklının bir köşesinde. Onun mutluluğunu kendininkinden farksız tutmuyorsun. Seni sadece sınıftan geçirmekle kalmadık o yüzden, onur belgeni de dibine kadar hak ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3780
1413
484
426
211
209
134
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Yüksek Onur Belgesi ile Geçtin! Ama sevgilim yok! Oturayım ben, 0 SIFIR :D

Engin

bende onu çözemedim :)))

zencefilli ekinezya

Onur belgesiyle geçiyoruz ama hala yalnızız

Damla

Yüksek Onur Belgesi'yle Geçtin! Ya ben teoride geçiyorum de pratikte kalıyorum.

Engin

moral vermek için o şık çıkıyomuş :):)