Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayattaki Şansınız Ne Kadar? Neye Elini Atsa Kuruyan ve Dünyaya 1-0 Önde Gelen Burçlar Hangileri?

Bu Hayattaki Şansınız Ne Kadar? Neye Elini Atsa Kuruyan ve Dünyaya 1-0 Önde Gelen Burçlar Hangileri?

Entel Feridun
15.09.2022 - 08:21

Bazı burçlar bu hayata 1-0 önde başlar. Onlar için her şey akışında ilerler, çok şanslılardır. Para isterler gelir, aşk ararlar ve bulurlar. Bazı burçlar ise hayatın sillesini yemiştir. Neye elini atsa kurur, küçücük bir şey ister o da olmaz, bir de ummadığı anlarda ummadığı kötü şans kaynaklı şeyler yaşar. 

Mesela bir Oğlak burcu asla birinin duyabileceği şekilde yüksek sesli bir şey anlatmaz, çünkü mutlaka dönüp başına bela olacağını bilir. Ya da bir Akrep hep ketum ve planlı davranır. Çünkü biliyordur başına gelecekleri, önceden sağlam bir temel oluşturur. Şanssız burçlar özel hayatlarında ve kariyerlerinde hep şüphecidir hep güvensiz...

Oysa bir Yay burcuna bakalım, her zaman ve en kötü koşullarda dört ayak üstüne düşer. O yüzden bu kadar girişken ve umursamazdır aslında. İçeriğimizde hangi burcun şanssız, hangilerinin şanslı olduğunu okuyabilirsiniz. Eğer siz de şanssız burçlardan birindeyseniz yükselen burcunuz ve Ay burcunuzu da okumayı unutmayın. Çünkü astroloji yalnızca Güneş burcumuz demek değildir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu benim kaderim, diye köşesine çekilen, etliye sütlüye hiç karışmayan, karışırsa başına geleceği bilen, neye elini atsa kuruyan şanssız burçlar listesi:

Boğa burcu

Boğa burcu

Listeye Boğa burcu ile başlıyoruz ancak korkmayın! Boğa burçları şanssız burçlar arasında en az şanssızıdır. Bu burcun insanı güven ve sabır konusunda sınanır. O çok dürüsttür ve herkese olduğu gibi davranır ancak aşk ve iş hayatında genelde kazık yiyebilir.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Yengeç burçları zodyağın en çok ağlayan sulu göz burcudur. Kendisine bol bol aşkta ihanet edilir, aldatmalar yaşar, kaotik ilişkiler içerisine girer! Arkadaş ilişkileri de hep entrika doludur. Mutlaka en az bir arkadaş grubundan iftiraya uğramıştır. Arkasından konuşan konuşanadır. Üşengeçliğinden kimseden intikam almayı bile düşünmez ancak bu şanssızlık silsile devam eder.

Başak burcu

Başak burcu

Başak burçları şanssızlığı kendisine çekebilen burçlardandır. Her şeye çok titiz ve eleştirel yaklaştığı için olsa gerek mutlaka umduğu başına gelir. Elbette daha çok kötü şeyler umduğu için de kötü şeyler yaşar. Örneğin birisi ile tanışır, çok güzel giden ilişkisine rağmen aklında kırk tilki dolanır. Sonunda mutlaka o tilkilerden birisi ile burun buruna gelir!

Akrep burcu

Akrep burcu

Akrep için şans konusu bazen çok kötü gidebilir. Akrep aşırıya kaçan bir burçtur, bu yüzden şansları da onlara abartı yanıt verebilir. Akrep yoğun duygulara sahip bir burçtur, şanslarının bu kadar uç noktalara gitmesinin bir nedeni de bu olabilir. Akrep bir su burcudur, bu element duygusaldır, bu da işleri daha da gergin hissettirebilir. Kesin olan bir şey var ki, Akrep güçlü bir işarettir ve her zaman şanssızlıktan sonra kendilerini toparlayacak gücü bulur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Genel olarak, tüm burçlar arasındaki en zorlu burçlardan biri Oğlak'tır.  Satürn'ün sopasını yedikleri için hayatta çok ağır şeyleri omuzlamak zorunda kalırlar. Oğlak, kardeş burçları olan Boğa ve Başak ile karşılaştırıldığında bile çok daha zorlu ve dikenli bir yoldan yürür. Oğlak burcu hayat boyu çok çalışır. Onlar tıpkı simgelerindeki oğlak gibi dağlara tırmanmalıdırlar. Bu dağlar genellikle onlar için gelişigüzeldir, düşmelerine ve her şeye yeniden başlamak zorunda kalmalarına neden olur. Ancak doğuştan cesur ve kararlı doğarlar.

Balık burcu

Balık burcu

Yengeç burcu gibi su grubu burçların en bahtsızıdır. Ağlamaktan bu hayatta gülmeyi unutmuş, başına gelen şeylere rağmen hala iyilik peşinde koşan saf yürekli ancak şanssız bir burçtur. Hem aşktan hem dosttan hem de paradan çeker de çeker...

En umulmadık anda eline para gelen, iş aramıyorken iş bulan ve devamlı mutlu ilişki yaşayan şanslı burçlar listesi:

Koç burcu

Koç burcu

Koç burçları bazen iyi bir şansa sahiptir. Onlar için şanssız, demek çok zordur. Çünkü o şanssızlıklar içerisinden kendisine mutlaka bir pay alarak çıkar. Bu manevi kazanım olmak zorunda değildir. İstediklerini gerçekleştirmek için o güç ve şans onda vardır. Çoğu zaman kendi şansını kendi yaratır.

İkizler burcu

İkizler burcu

Yay burcu gibi hep dört ayak üstüne düşen burçlardan birisi de İkizle burcudur. İkizler burçları Merkür'ün verdiği zihinsel ilham ile nerede hangi hamleyi yapacağını çok iyi bilir. Bu yüzden hep kazanır. Ama bu burcun insanına aynı zamanda ummadığı anlarda maddi ve manevi yardım da gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan burcu

Aslan burcu

Güneş tarafından yönetilen Aslan burçları, gezegenin sıcacık ısıtan enerjisini alır ve çevrelerine yayarlar. Bu yüzden onlar gittikleri her yerde olumlu hisleri kendine çeker. Onlar da iyi şanstan paylarını alan burçlardan bir tanesi olurlar. Çekici ve güzel halleri nedeniyle insanlar sadece etraflarında olmak isterler.

Terazi burcu

Terazi burcu

Terazi burçları Venüs'ün bolluk enerjisinden nasibini almıştır. Ne istese mutlaka bir gün ona sahip olur. Mesleğinde bol para kazanır, hatta mesleği severek yaptığı bir hobisi olur. Hayat ona güzeldir, anlayacağınız! Çevresine yardım etme ile görevlendirilmiştir.

Yay burcu

Yay burcu

İyi şans gezegeni olan Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcu, çoğu burçtan daha iyi bir şansa sahiptir. Yay burcu, hayatı deneyimlemeyi sever. İyi olan şansları onlar macera peşinde koşarken hep yanlarındadır. Onlar hep dört ayak üzerine düşerler. Bu yüzden korkusuzlardır.

Kova burcu

Kova burcu

Kova burçları Uranüs'ün yöneticiliğinde arkadaş ve dost konularında çok şanslıdır. Hiç yalnız kalmazlar ve hep yardımına koşanı olur. Kendi yaydıkları pozitif enerjiden kaynaklı hep pozitif şeyler onları bulur.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
4
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leylanur Karatekin

Bütün karaktersiz serefsiz burclar sansli evet bu dünyada her zaman böyleleri kazanır koc yay aslan ateş grubu zaten egolu kendi beğenmiş diğerlerini küçük g... Devamını Gör

lilithtrinity

en şanslı koç ve kova der geçerim.

HappyLama

İkizler hakkında dedikleri doğru en azından benim için... Gerçi bu durumun burçlarla değil karakterle ilgili olduğunu düşünmüşümdür hep...