Görüş Bildir
Haberler
Ne Yaparsanız Yapın Sevgilinizden Ayrılmayın! 10 Eylül Merkür Terazi Burcu Retrosu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Ne Yaparsanız Yapın Sevgilinizden Ayrılmayın! 10 Eylül Merkür Terazi Burcu Retrosu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Entel Feridun
09.09.2022 - 19:02

Merkür 10 Eylül 2022 Cumartesi günü 8-0 derece Terazi burcunda gerilemeye başlıyor. Merkür Terazi retrosu 23 Eylül Cuma gününe dek devam edecek. Bu dönem Terazi burcunun temsil ettiği ilişkilerde anlayış, topluluğa uyum gösterme ve iletişimde diplomatik olmak gibi konularda zorlanabiliriz. Gerçekleştirmek istediğimiz planlar için bir türlü zemin oluşmuyor gibi olabilir, insanlarla anlaşmak mümkün olmayabilir ve kendimizi sıkışık hissedebiliriz. 

Eh, Merkür retrolarında kaçınılmaz olan elektronik eşyaların, özellikle iletişim amaçlı kullanılan telefon ve bilgisayarların, bozulması söz konusu olabilir. Tıkır tıkır giden işleriniz bir anda sarpa sarabilir!

Merkür retrosunun en keyifli kısmı ise eski aşkların kuyruklarını sıkıştırıp geri dönmesidir. Hele ki bu kez gökyüzünde Terazi teması varken ilişkisini kurtarmak için geri dönen ex’lerinizin bolluğuna ve bereketine inanamayacaksınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağustos ayını sürünerek uğurladık, Eylül ayı bomba gibi geldi, desek yeridir! Ağustos ayını bitirirken Başak yeni ayı ile vızır vızır çalıştık ve yeni sezon için bol bol yeni planlar yaptık!

Eylül ayının ilk haftasında ise sonbaharın gelişinin verdiği hüzün müdür, Balık burcu dolunayı mıdır, bilinmez üzerimize bir ağırlık çökecek gibi görünüyor.

Eylül ayının ilk haftasında ise sonbaharın gelişinin verdiği hüzün müdür, Balık burcu dolunayı mıdır, bilinmez üzerimize bir ağırlık çökecek gibi görünüyor.

10 Eylül Cumartesi günü astrolojik açıdan oldukça gergin bir gün çünkü Merkür’ün retro hareketine geçişi ile birlikte Balık burcu dolunayı da gerçekleşecek!

10 Eylül Cumartesi Balık burcu dolunayı etkileri, Merkür Terazi burcu retrosunun tuzu biberi olacak! Yine de bu dolunay o kadar da negatif etkili değil, burcunuza göre yorumunu merak ediyorsanız içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Dönelim Merkür retrosuna…

Dönelim Merkür retrosuna…

Merkür Başak burcundaki seyir hareketinin ardından Terazi burcuna geçiş yapmıştı ve şimdi geri hareketine başlıyor. Artık hepimiz biliyoruz ki Merkür retroları iletişim konularında aksaklıklar ve gecikmelere işaret eder.

10 Eylül 2022 Merkür Terazi burcu retrosu ne kadar sürecek ve genel etkileri nedir?

10 Eylül 2022 Merkür Terazi burcu retrosu ne kadar sürecek ve genel etkileri nedir?

Merkür Terazi retrosu 23 Eylül Cuma günü saat 15:04’de son bulacak. Ancak retro bitmiyor! 23 Eylül 2022 saat 15:05 itibariyle Merkür Başak burcuna geçerek retro hareketine devam edecek. Yani, asıl iletişim krizleri, takıntılı ruh hali ve gerginlik seviyemizin hat safhaya çıkacağı dönem Eylül sonu Merkür Başak retrosunda oluşacak gibi görünüyor. Onun hakkında da detaylı olarak yazacağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merkür Terazi burcunda geri hareketi sırasında muhtemelen uyumluluk konusunda sorun yaşayacağız.

Merkür Terazi burcunda geri hareketi sırasında muhtemelen uyumluluk konusunda sorun yaşayacağız.

Yani, “Sen öyle yapmak istiyorsun ama ben böyle yapmak istiyorum…”, “Sen bunu seviyorsun, ben bunu seviyorum…”, “Ayrı ayrı planlar yapalım, uyum göstermek zorunda olmayalım…”, “Biraz özgür, rahat takılalım…” gibi kafa seslerinin çoğalacağı bir döneme işaret ediyor.

Ama Merkür Terazi retrosunda ne yaparsanız yapın ayrılmayın!

Ama Merkür Terazi retrosunda ne yaparsanız yapın ayrılmayın!

Şaka değil! Terazi burcundaki geri hareketi nedeniyle gözleriniz kör olabilir, iyi giden ilişkinize bir kulp bulup kendi kendinizi gaza getirebilirsiniz. Uyum göstermemek için diretebilirsiniz, partnerinizle farklılıklarınız aşırı gözünüze batabilir. Sonuçta yalnızlık daha cazip görünebilir!

Bir anlık özgürlük için retronuzu yakmayın, deriz…

Retro döneminde bağımsızlık ve özgürlük teması yoğun hissedilebilir. Bu nedenle ilişkilerde çıkıntılık gösterebilirsiniz. İlişkinizi retro dönemi yaşadığınız bu ve bu gibi nedenlerle bitirirseniz, retro bitimi “Ne yaptım ben?!” pişmanlığı hızlıca yüklenecektir. Söylemesi bizden!

Bu kez retroda giden, retroda dönmeyebilir…

Bu kez retroda giden, retroda dönmeyebilir…

Üstelik bu dönem kırdığınız ya da bitirdiğiniz ilişkiler ilerde dönüşü olmayan yollara girebilir. Çok mutlu olduğunuzu anladığınız kişilerden geri dönüş alamayabilirsiniz. Terazi burcu enerjisi dengesiz bir enerji değildir, bu nedenle biten biter ve yollar ayrılır.

Merkür Terazi retrosunda yalnız olanlar eski sevgililerinden kuyruk yapabilirler!

Merkür Terazi retrosunda yalnız olanlar eski sevgililerinden kuyruk yapabilirler!

Terazi burcu Venüs’ün yöneticiliğinde bir anda akıllara aşk duygusunu getirecektir. Bu dönem yalnız olanlar bir sevgilim olsa da koluma taksam, hayaliyle gezebilir. Retro, yeni insanlarla iletişim kurmak konusunda sıkıntılı olunca da eski sevgililerin kapıya kuyruk olması muhtemel görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merkür Terazi retrosunda eski sevgililer dönecek, peki şans verilmeli mi?

Merkür Terazi retrosunda eski sevgililer dönecek, peki şans verilmeli mi?

Terazi enerjisi büyülü bir enerjidir, o an gözünüze çok özel gelen o kişi retro bitimi puf, diye patlayacaktır. Hele ki retro, Başak burcunda devam edecekse! Kabul edip hayatınıza yeniden aldığınız ex’i Merkür Başak retrosunda sopayla kovalayabilirsiniz. Retro dönemi sevdiğiniz biri dönerse sakince ve sabırla ilişkiyi ciddi boyutlara taşımadan retronun bitmesini bekleyin!

10 Eylül Merkür Terazi burcu retrosu burçları nasıl etkileyecek?

Koç

Koç

10 Eylül'de Merkür'ün gerilemeye başlayacağı Terazi döneminde ortaklık konuları ön plana çıkacak. Ancak bunlar değişime tabi olmaya başlayacak. Örneğin, işiniz için bir ortakla anlaşmayı ya da bir belge imzalamayı planladıysanız, bunu yapmak için tarihi değiştirebilirsiniz. Ya da koşullar sizin için henüz hazır görünmüyorsa mecburi ileri tarihe de alınmış olabilir. Bu aslında sizin lehinize çalışacaktır.

Boğa

Boğa

Muhtemelen geçen ayın sonundan beri Merkür'ün bilinen yavaşlamalarını hissediyorsunuz, bu yüzden bu sizin için yeni bir şey olmayacak. Merkür, günlük hayatınız ve iş rutininiz ile ilgili konularda gerilemeye başlayacak. İşle ilgili gecikmelerin arttığını göreceksiniz, ancak bunları size verilen projelerde daha iyi bir iş çıkarmak için zamansal fırsatlar olarak görün. Çok acil olduğunu düşündüğünüz şeyler aniden ertelenebilir, işleri aceleye getirmek istediğinizde işleri doğru yapmak daha önemli olacak.

İkizler

İkizler

Yönetici gezegeniniz Merkür aşk, boş zaman, eğlence, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde gerilemeye başlayacak, bu nedenle bu ay yaşadığınız yönlerdeki gecikmeler veya değişiklikler muhtemelen bu alanlarda ortaya çıkacaktır. Sevgilinizle seyahat etmeyi planlamış olabilirsiniz ancak yapamayacağınızı öğrenmiş olabilirsiniz; işteki veya evdeki zorunluluklar seyahatinizin zamanlamasını yeniden düşünmenize neden olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç

Yengeç

Bu dönem seyahat etmek ve biraz dinlenmek için güzel bir dönem olabilir. Kendinizi için yapmak istediğiniz bazı şeyler var ancak ne yazık ki eşyalarınız kaybolabilir, planlar ertelenebilir, eşyalarınız bozulabilir. Bu dönem özellikle ev eşyası almamaya özen gösterin ve sahip olduğunuz şeyleri kaybetmemek konusunda dikkatli olun.

Aslan

Aslan

Bu ayın bir noktasında sizden bir sözleşme imzalamanız istenebilir, ancak Merkür gerilemesi nedeniyle önemli herhangi bir belge imzalamamalısınız. Yeniliklere açık olsanız bile retro buna izin vermeyebilir. İşlerinizi doğru planlamalı ve yetiştirebileceğiniz kadar sorumluluk almalısınız.

Başak

Başak

Merkür, yönetici gezegeniniz retro hareketinde olacak. Sözleriniz, hareketleriniz ve attığınız her adım için uyum konusunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sözleriniz yanlış anlaşılabilir, sebepsiz iç sıkıntısı ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bu zorlu süreç sizin burcunuza geçecek olan Merkür retrosu ile artarak devam edecek.

Terazi

Terazi

Geri hareketinin ilk 14 gününde Merkür Terazi'de olduğundan, gecikmeleri, karışıklıkları ve unutkanlığı en keskin şekilde hissetmeniz muhtemeldir. Zaten çevrenizdeki genel atmosferin yavaşlamaya başladığını hissediyor olabilirsiniz. Eski aşklar dönebilir ve sevdiğiniz bir eşyanızın kaybolduğunu görebilirsiniz.

Akrep

Akrep

12. evinizdeki Merkür retrosu unutkanlıklarla sizi sınayacak. Adeta uyur gezer gibi olabilirsiniz. Bu dönem hayallerinizin gerçekleşmemesi hakkında korkularınız olabilir çünkü belirsizlik devam ediyor. Eski aşklar dönebilir ve düşmanlıklar görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay

Yay

11. evinizdeki Merkür retrosu geçmiş ilişkiler ve dostluklara dalıp dalıp götürebilir. Eski aşklar ve arkadaşlar da dönebilir ya da bu dönem arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Uyumsuz ve gergin bir ruh halinde olabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak

10. evinizdeki retro iş hayatınızda ve kariyerinizde belirsizlikler verecek. Sizin için oldukça sinir bozucu bir süreç. Terfi ya da diğer beklentileriniz gecikebilir.

Kova

Kova

9. evinizdeki Merkür retrosu yabancılar, yurt dışı ile ilgili konularda gecikmeler verebilir. Varsa seyahat planlarınız ertelenebilir. Bavulunuz ya da eşyalarınız kaybolabilir.

Balık

Balık

Merkür retrosu sizi psikolojik sorunlar ve iç sıkıntısı ile sınayabilir. Retro dönemi yalnız kalmak daha mantıklı olacaktır. Bu dönem eski sevgililer dönebilir. Ancak dikkatli olmakta fayda var, güvensizliklerinizi ve yaralarınızı yeni bir sayfa açmadan çözümleyemeyebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Inan Şafak

paylasim için geç kaldınız. harika giden iliskimi dün geçirdiğim anlam veremediğim krizler sonrası bitirdim. şimdi ne yapacagimi düşünürken bu paylaşıma denk... Devamını Gör