Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayatına Kadar Kaç Kez Reenkarne Oldun?

etiket Bu Hayatına Kadar Kaç Kez Reenkarne Oldun?

Yung Boş Ada
25.09.2015 - 19:11

Bu dünyaya kaç kez geldin? Kaç kez reenkarne oldun merak ediyor musun? İşte sana fırsat! Testi çöz ve kaç kez reeankarne olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bunlardan hangisi senin için daha önemli?

2. Peki sen kapalı mekanlarda mı yoksa açık havada mı kendini daha mutlu, rahat hissediyorsun?

3. Hadi özele girelim: Genelde kendinden yaşça büyüklere mi ilgi duyarsın yoksa küçüklere mi?

4. Hayatta en çok bunlardan hangisi yoruyor seni?

5. Peki sen içinde hangisinin ruhunu taşıdığına inanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki büyük ikramiyeyi kazandın, ne yapacaksın?

7. Peki sabahları evden çıkmak için hazırlanman ortalama ne kadar sürüyor?

8. Son olarak da ruhunu en çok dinlendiren hobiyi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu dünyaya ilk gelişin!

Bu dünyaya ilk gelişin!

Bu senin dünyaya ilk gelişin. Bu yüzden her şeye karşı içinde inanılmaz bir merak var. Hayat dolusun resmen. Her duyguyu tatmak, her şeyi denemek istiyorsun. Senin ruhun daha çok genç. Bu yüzden de hatalar yapman, bazen tökezlemen çok normal. Ama canını hiç sıkma. Önemli olan hatalarından ders çıkarmaktır. Fırsatın varken hayatını dolu dolu yaşa, önünde seni bir sürü macera bekliyor.

8 kez!

8 kez!

Bugüne kadar sekiz kez reenkarne olmuşsun. 8'inde de farklı canlılar olarak gelmişsin dünyaya. Fakat bir 'insan' olarak ilk kez bulunuyorsun. Bu yüzden insan ilişkilerinde sık sık sorunlarla karşılaşıyorsun. Bazen onları anlamakta, bazen de kendini onlara anlatmakta sıkıntılar yaşıyorsun. Bu yüzden de çoğu zaman yalnız takılıyorsun. Fakat bu halin seni oldukça gizemli yapıyor. Sen içindeki pozitif enerjiyi yitirme yeter, çok güzel günler seni bekliyor.

155 kez!

155 kez!

Bugüne kadar 155 kez reenkarne olmuşsun ve hepsinde de insan olarak gelmişsin dünyaya. Bütün hayatlarında birçok savaş, yıkım, felaketler görmüşsün. Bu yüzden de şu anki hayatında oldukça soğukkanlı bir insansın. Bu soğukkanlılığın çoğu zaman seni etrafındakilerden daha güçlü kılıyor. Şu anki hayatının tadını çıkar.

3722 kez!

3722 kez!

Bugüne kadar tam 3722 kez reenkarne olmuş ve birçok farklı canlı olarak gelmişsin dünyaya. Kurt olup avcılığı, asker olup savaşçılığı, arı olup çalışkanlığı ve ağaç olup sabrı öğrenmişsin. Bu yüzden de adımlarını çok sağlam atıyor, her durumda aşağı yukarı ne yapman gerektiğini biliyorsun. Yine de hatalar yapıyorum diyebilirsin, ama insanoğlu sonuçta hata yapa yapa öğrenir. Kimse kusursuz değildir güzel kardeşim.

427059 kez!

427059 kez!

Binlerce ve binlerce kez gelmişsin hayata. Canlılık tarihine dair her şeye şahit olmuşsun. Tek hücreli bir organizmadan bir süvarinin korkusuz atına kadar her türü yaşamışsın. Bu yüzden de çok küçük bir parçadan neler oluşabileceğini çok iyi biliyorsun. Hayatın anlamına dair derin düşüncelerin var. Bu yüzden de çevrendekilere oranla çok daha derin düşünüyorsun.

Milyonlarca kez!

Milyonlarca kez!

Milyonlarca kez bu dünyaya gelip daha adını bile bilmediğimiz her türlü canlı türünü yaşamışsın. Bu yüzden de etrafındakilere göre daha cesursun, öz güvenin çok daha yüksek. Ayrıca her türlü canlının her türlü sıkıntısına tanık olduğun için empati yeteneğin çok yüksek. Her türlü canlıya son derece hoşgörüyle yaklaşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
542
260
208
167
130
73
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bla bla

Son soruda aradığım şıkkı bulamadım -_- insan müzik dinlemeyi koymaz mı ya!? esas ruhu besleyen hobiyi

Onur Gölge

ben ilk kez gelmişim bi bok yok gelecek olanlar gelmesin.

Ayşenur Manavcı

155 kez dünyaya gelince ola ola soğukkanlı mı olmuşum ?