Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel - Renk Testi Psikolojik Durumunu Anlatıyor!

etiket Bu Görsel - Renk Testi Psikolojik Durumunu Anlatıyor!

Renk temalı bu testimizde, sorulara verdiğin tepkilere göre psikolojik durumunu anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyaz bir şey seç!

2. Bu dondurmalardan hangisini yemek isterdin?

3. Sence hangisi?

4. Şimdi de yeşil bir şey seç bakalım!

5. Bu resimlerden hangisi daha ilgi çekici?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu görsel sana nasıl hissettirdi?

6. Peki bu görsel sana nasıl hissettirdi?

7. Sence, bu resim ...?

7. Sence, bu resim ...?

8. Son olarak; bir tane gökkuşağı konsepti seç ve bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mutlusun ve enerjin çok yüksek!

Mutlusun ve enerjin çok yüksek!

Sen gerçekten enerjisi hiç kaybolmayan, pozitif insanlardansın! Elbette her insan gibi kafana taktığın, içten içe üzüldüğün şeyler var ancak sen bunların hiçbir zaman senin içsel enerjini düşürmesine izin vermiyorsun. Bu doğrultuda açıkçası; oldukça güçlü bir psikolojin olduğunu söyleyebiliriz. Dönemsel olarak ara ara modunun düştüğünü hissediyorsun ancak anında o karanlıktan çıkıveriyorsun. Çevrendeki her şeyin ve herkesin olumlu yanlarını görmeye ve kim ne derse desin daima kendin gibi olmaya çalışıyorsun. Bunların yanı sıra çok renkli ve eğlenceli bir karakterin var. Ne diyelim hayat boyu kimsenin senin modunu düşürmesine izin verme!

Son derece tutkulu birisin!

Son derece tutkulu birisin!

Senin sen yapan en büyük olgu; bir şeylere ya da birilerine karşı duyduğun tutku! Bu tutku, sende daima bir harekete geçme dürtüsü ve duygusu uyandırıyor. Bu da senin değişik bir şekilde ruhen canlı ve enerjik olmanı sağlıyor. Bu harekete geçme dürtüsü ise içinde daha derin bir anlayış duygusunu uyandırıyor ve karşına çıkan fırsatlara ve her zaman denemek istediğin şeylere “evet” diyorsun. Bunların yanı sıra oldukça hayalci ve biraz da kuruntulu birisin. Şöyle ki bazen olayları kafanda fazla abartıp, kendini durduk yere üzebiliyor ya da olmayan bir şeyin olma ihtimalini düşünmekten kendi kendini mutsuz edebiliyorsun.

Oldukça depresifsin!

Oldukça depresifsin!

Senin şu an içinde bulunduğun ruh hali oldukça depresif! Haliyle psikolojik olarak da son derece mutsuz ve umutsuz hissediyor gibisin. Seni bu duruma belki yaşadığın bir travma, belki kalbini kıran birisi belki de hayat şartları getirdi bilemiyoruz. Adeta yaşama karşı tüm enerjini kaybetmiş gibi hissediyorsun. Bir yandan bu kadar enerjisiz hissederken bir yandan da her zamankinden daha fazla mücadele etmen gerekiyormuş gibi hissediyorsun. Asla bitmeyen iş yükünden, kaçınılmaz aile dramına, arkadaşlıklarını ve ilişkilerini kontrol altında tutmaya kadar, hayatınızda çok şey oluyor ve sen hiçbir şey yapamıyor gibisin. Ama unutma yalnız değilsin ve hepimizin hayatında böyle zamanlar, günler, hatta bazen haftalar oluyor. Senin yapman gereken tek şeyse; bu düşük enerjinin seni ele geçirmesine izin vermemek ve moralini olabildiğince yükseltecek şeylere yönelmek.

Dünyanın bütün yükü senin omuzlarında gibi!

Dünyanın bütün yükü senin omuzlarında gibi!

Sen şu aralar oldukça stresli gibisin ve bu da psikolojini oldukça kötü etkiliyor. Pek çok şeyle uğraşmak, her şeyi yoluna koymak ve hepsini de en iyi şekilde yapmak istiyorsun. Fazlasıyla sorumluluk sahibi birisin ve bu da senin omuzlarında gün geçtikçe artan bir yük oluşturuyor. Hiçbir şeye odaklanamıyor, sürekli dağılıyorsun. Bir saniye önce yaptığın şeye odaklanmışken bir saniye sonra hayal dünyanın derinliklerine dalıp kaybolabiliyorsun. Bunların yanı sıra sürekli bir endişe ve gerginlik içerisindesin. Diken üstünde gibi bir halin var ve açıkçası bizce bir an önce kendini bu cendereden kurtarmalısın. Aksi takdirde ruhsal olarak kendine büyük zararlar verebilirsin. Kendini biraz rahatlat ve her şeye karşı sorumlu hissetmekten vazgeç!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
785
208
97
67
53
40
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?