Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Algı Testine Göre Senin Zihnine Hangi Hayati Organın Hükmediyor?

etiket Bu Görsel Algı Testine Göre Senin Zihnine Hangi Hayati Organın Hükmediyor?

Zihin; birey olarak duygu ve davranışlarımıza şekil veren, anlayış ve karakterimizi oluşturan yetilerimizin tamamıdır. En önemlisi de zihnimiz, düşüncelerimizi oluşturur.

Peki ya düşüncelerimizi oluşturan zihni ne yönlendiriyor? 

Cevabını merak ediyorsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zihin mekaniğinin akış yönü ile başlayalım! Sence bu kadın hangi yöne doğru dönüyor?

2. Bu akan görsele 10 sn bak ve gözlerini kapa. Görselin zihninde canlandırdığı renk hangisi?

3. Diyelim ki sevdiğin biri ile çok kötü kavga ettin ya da oldukça can sıkıcı bir gün geçirdin. Sakinleşmek için aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

4. Aşağıdakilerden hangisi ilk etapta karşındaki kişiden fazlasıyla etkilenmene neden olur?

5. Şimdi de aşağıdaki görsellerden sana yakın geleni seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya bu görüntü sana aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdı?

7. Sence aşağıdakilerden hangisi daha korkunç?

8. Son soru! Bu manzaraya baktığında düşündüğün ilk şey ne oldu?

8. Son soru! Bu manzaraya baktığında düşündüğün ilk şey ne oldu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin zihnin aynı zamanda beynin!

Senin zihnin aynı zamanda beynin!

Senin zihnin tam anlamıyla beynin tarafından yönetiliyor! Ayakları yere sağlam basan ve ne istediğini bilen birisin. Bir şey senin mantığına uymuyorsa hayatta kabul etmiyorsun. Kuvvetli bir zekaya sahip olduğun için kimsenin düşünmediği şeyleri bile düşünüyor, hatta gereksiz ayrıntılara takılıyorsun. Bu yüzden çoğu zaman fiziksel yorgunluktan çok zihinsel bir yorgunluk yaşıyorsun. Zihnin ise resmen bilgi ile besleniyor. Bunun için sürekli yeni bir şeyler öğrenmeye, kendini geliştirmeye çalışıyorsun. Etrafında da sana bu yönde bir şeyler katacak insanlara yer veriyor, enerjini ve vaktini çaldığını düşündüğün kişilere tahammül edemiyorsun. Bizce; duygularını daha fazla dışa vurursan hayat senin için çok daha kolay olur!

Senin kalbin zihninde atıyor!

Senin kalbin zihninde atıyor!

Senin zihnin kalbin gibi çalışıyor! Fazlasıyla sevgi dolu ve şefkatli bir insansın hatta hayatındaki en büyük değerlerin bunlar diyebiliriz. Mantığından çok duygularına güveniyorsun bu yüzden duygusal biri olduğun aşikar. Olaylara ve insanlara bakış açın da bu yönde. Herhangi bir şey senin vicdanını rahat ettiremiyorsa kabul etmen imkansız ya da etrafında; duygusuz, soğuk kısacası kalbini ısıtmayan birisi olmasına tahammül edemiyorsun. Tabiri caizse hayata kalp gözü ile baktığın içinse empati yeteneğin oldukça kuvvetli. Hem insanları anlayan hem de kimseyi üzmemeye çalışan oldukça ince birisin. Ne diyelim iyilik ve güzellik hep seninle olsun!

Resmen zihnin ile görüyorsun!

Resmen zihnin ile görüyorsun!

Sen gözlerinden çok zihnin ile görüyorsun desek yeridir! Hem çok mantıklı hem de duygusal birisin. Duyguların ile hareket etmeyi seviyor ancak gerçekçiliği de elden bırakmıyorsun. Senin için insanların sende bıraktığı ilk izlenim çok önemli çünkü birinin ilk etapta sergilediği duruşu, hali ve tavrı ile oldukça sağlam çıkarımlar yapabiliyorsun. Aynı zamanda rengarenk bir hayal gücün var. Renkler ve değişik şekiller senin fazlasıyla dikkatini çektiğinden görsel hafızan da çok kuvvetli. Etrafında kimsenin göremediği güzel ayrıntıları anında fark edebiliyor ve bunlarla mutlu oluyorsun. Kısacası senin tam bir sanatçı ruhun var!

Zihnin ile nefes alıyorsun!

Zihnin ile nefes alıyorsun!

Senin zihnin resmen akciğerlerin gibi! Adeta düşünerek ve hayal kurarak nefes alıyorsun. Her şeyi ama her şeyi sorguluyor, bir şey hem mantığına hem de duygularına uyarsa kabul ediyorsun. Kendine ait bir dünyan ve kuralların var. Hem çok sıcakkanlı ve sosyal hem de yalnızlığına düşkün birisin! Kafanı toplamak, iyi hissetmek istediğindeyse kendini doğaya bırakıyorsun. Ağaçlar, çiçekler, kuşlar… bunların arasında sanki yeniden doğuyorsun. Genel olarak çok pozitifsin. Ancak ufacık şeylerle mutlu olabildiğin gibi yine ufacık şeylerle dünya başına yıkılmış gibi de hissedebiliyorsun. Her şeyi böyle uçlarda yaşadığın içinse enerjini düşürecek ne bir olaya ne de bir insana hayatında yer yok. Çünkü böyle şeyler resmen senin nefesini kesiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1116
428
182
83
49
38
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın