Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Algı Testi İle Varlığını Yöneten En Temel Duyguyu Söylüyoruz!

etiket Bu Görsel Algı Testi İle Varlığını Yöneten En Temel Duyguyu Söylüyoruz!

Duygular, ruh halimizde biyokimyasal (içsel)ve çevresel tesirlerle etkileşimlerimiz sonucu oluşan kompleks psikofizyolojik değişimlerdir. Varlığımızın temeli olan ve farklı bir çok şekilde hissettiğimiz bu duygularımız ise, günlük hayatımızda ve aldığımız kararlarda merkezi bir rol oynar. 

Bakalım senin varlığını yöneten en temel duygun ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, sence bu balina ailesi nereye gidiyor olabilir?

1. İlk olarak, sence bu balina ailesi nereye gidiyor olabilir?

2. Bu resim sana neyi andırıyor?

2. Bu resim sana neyi andırıyor?

3. Peki ya bu görsele baktığında algıladığın ilk nesne hangisiydi?

3. Peki ya bu görsele baktığında algıladığın ilk nesne hangisiydi?

4. Bu soruda biraz hayal gücünü kullanmanı istiyoruz. Resimdeki çocuğun geleceği sence aşağıdakilerden hangisi gibi olur?

4. Bu soruda biraz hayal gücünü kullanmanı istiyoruz. Resimdeki çocuğun geleceği sence aşağıdakilerden hangisi gibi olur?

5. Bu akan görsele dikkatlice bak! Sana hangi rengi çağrıştırdı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman bu görsellerden sana en yakın olanını seç bakalım.

7. Sona yaklaştık. Şimdi de bu görsele bir süre bak. Buradaki çift hakkında yorumun aşağıdakilerden hangisi olurdu?

8. Bu görsellerden sana en yakın geleni de seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Öfke!

Öfke!

Senin içinde sanki sönmeyen bir volkan var! Hayata karşı birileri ya da bir şeyler yüzünden o kadar kızgınsın ki bu duygu, senin benliğini yakıp kavurarak ele geçirmiş Dışarıdan çoğunlukla sakin görünüyor bile olsan, en basit olay bile bir anda seni çıldırtmaya yetiyor. Aslında çok nazik, sevgi dolu birisin ama öyle kırgınlıklar yaşamışsın ki, zamanla biriktirdiğin her şey içinde büyüyerek seni bu hale getirmiş. Öfke ile kalkan, tabiri adeta senin için söylenmiş. Bir anda parlayıp aldığın kararlardan çoğu zaman pişmanlık duyuyorsun. En kötüsü de herkes, her şey sanki sana zarar verecekmiş gibi hissettiğinden gün geçtikçe hayata karşı güvenini kaybediyorsun. Kendini biraz daha kontrol etmeye çalışmalı ve sakin olmalısın, çünkü bu durumdan dolayı etrafındakilere zarar veriyor gibi görünsen de aslında en çok sen yıpranıyorsun.

Korku!

Korku!

Sen daima hep en kötüyü düşünüyorsun. Sanki bu dünyada var olan her şey sana zarar verecekmiş gibi hissediyorsun. Bir adım atmadan önce 3 kez düşünüyor, olayları her ayrıntısına kadar hesap etmeye çalışıyorsun. Kendine kendince bir kılıf kuşanmışsın ve sürekli gardını sağlam tutmaya çalışıyorsun. Sürekli başını dik tutmaya çalışmaktan yorgun düşüyorsun. Hayatındaki her şey iyi giderken, en mutlu anında bile sanki bu bozulacakmış gibi hissediyor ve çeşitli endişelerle boğuşmaya başlıyorsun en kötüsü de bunlarla uğraşırken, bulunduğun anı kaçırıyorsun. Evet hayat çetin bir yol ancak kendine bu kadar yüklenmeyi bırak ve lütfen bazı şeylerin biraz daha tadını çıkarmaya bak!

Mutluluk!

Mutluluk!

Sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Etraf kapkaranlık bile olsa, senin için tünelin ucunda her daima bir ışık var. Her şeye ama her şeye bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye çalışıyorsun. Ne olursa olsun, hayat enerjinden gram eksilmiyor çünkü yaşadığın her şeyden bir şey öğrendiğini düşünüyor, odağını olumlu yönde sana neler katabileceğine çeviriyorsun. En önemlisi de bu pozitifliğin bedenine de yansıdığı için enerjinle girdiğin her ortama güneş gibi doğuyorsun. Yüzünden eksik olmayan o kocaman gülümsemen hiç kaybolmasın!

Cesaret!

Cesaret!

Seni bu hayatta neredeyse hiçbir şey korkutamaz! Öylesine cesur ve soğukkanlısın ki insan sana gerçekten hayret ediyor. Risk almayı fazlasıyla seviyor, daima kimsenin kolay kolay cüret edemeyeceği işlere kalkışıyorsun. Aldığın bazı kararlar olumsuz sonuçlansa ya da sana zarar verse bile gözükaralığından asla bir şey eksilmiyor. Soğukkanlılığın ve sakinliğin ile en zor durumların bile üstesinden gelebildiğin için çevrendekiler senin yanında fazlasıyla güvende hissediyor. Evet hayatta insan bazen risk alabilmeli ancak bazen de temkinli olmakta fayda var. O yüzden bazı noktalarda kendini törpülemeye çalışmanda fayda var!

Hüzün!

Hüzün!

Sana gerçekten, seni kim bu kadar üzdü, ne böylesine incitti diye sormak istiyoruz. Zamanında ruhun öyle bir yaralanmış ki sanki hayata karşı tüm umudunu kaybetmişsin. İçinde sanki ne yaparsan yap dolduramadığın bir boşluk var. Senin içinde bir şeyler ne kadar incinmiş de olsa, çevrene karşı sevgi dolu ve fazlasıyla iyi niyetli birisin, etrafındaki kimse üzülmesin diye herkesi mutlu etmeye çalışıyorsun. Kim bilir belki de kendine harcaman gereken enerjiyi bile başkaları için kullandığın için hiçbir şey seni ne tam anlamıyla mutlu edebiliyor ne de heyecanlandırabiliyordur. Bu yüzden lütfen artık başkalarından önce birazda kendini düşünmeye çalış.

Heyecan!

Heyecan!

Senin içindeki çocuk hiçbir zaman kaybolmuyor! En ufak şey bile seni mutlu etmeye yetiyor. Karşına çıkan her şeye büyük bir tutku ile bağlanıyorsun. Bu yüzden hayat enerjin hiç ama hiç bitmiyor. Her zaman içinden geldiği gibi davranıyor, kimseyi umursaman dilediğin gibi saçmalayıp, eğlenebiliyorsun. Bazen istemediğin şeyler yaşadığında karamsarlığa kapılsan da seni, o karanlık kuyudan çıkarak yepyeni bir yol buluveriyorsun. Araştırmayı ve öğrenmeyi de oldukça çok seviyorsun çünkü sanki kazandığın her yeni bilgi ile özgürlüğe bir kulaç daha atıyorsun. Ancak tüm bunların dışında senin en iyi yaptığın şey; anı yaşamak. Tüm bu özelliklerin yüzünden çevrendekiler zaman zaman seni çılgın diye nitelendirse de aslında sana fazlasıyla özeniyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
664
225
128
76
61
59
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Hüzün! Sana gerçekten, seni kim bu kadar üzdü, ne böylesine incitti diye sormak istiyoruz. Zamanında ruhun öyle bir yaralanmış ki sanki hayata karşı tüm umu... Devamını Gör