Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testine Göre Senin En Seksi Halini Söylüyoruz!

etiket Bu Evet/Hayır Testine Göre Senin En Seksi Halini Söylüyoruz!

Bu evet/hayır testine göre senin en seksi halini söylüyoruz! Eğer merak ediyorsan; 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. İlk olarak, dışarıdaki insanların senin hakkında ne düşündükleri çok önemli midir?

3. Peki vücudunu saran kıyafetleri sever misin?

4. En yakın arkadaşının sana aşık olduğunu öğrendin bir daha konuşur musun?

5. Diyelim ki, sevgilin senin için hiç beğenmediğin bir hediye aldı. Beğenmiş gibi yapar mıydın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önce sevgilini aldattığın oldu mu?

7. Sevmediğin bir insanla sırf iyi anlaşıyorsunuz diye evlenir miydin?

8. Giydiğin kıyafetler mutlaka marka mı olmalı?

9. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?

9. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en seksi halin o gizemli bakışlarda!

Senin gözlerin, o gizemli bakışların yok mu? Öyle gizemli bakıyorsun ki insanlara, senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanlarla konuşurken göz temasına çok önem veriyorsun. Çünkü gözlerin her zaman gerçekleri söylediğini düşünüyorsun. E tabi hal böyle olunca da gözlerinle insanları resmen cezbediyorsun. Tanımadığın bir insan bile bakışından etkilenebiliyor. Bunu aslında bilinçli olarak yapmıyorsun senin doğan gereği bakışlarında bir seksilik var. Sen de bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun. Tabi bakışlarında asıl etkileyen şey gözlerinin güzelliğinden. Çünkü kirpiklerin ve göz rengin o kadar güzel ki etkilenmemek elde değil. Senin en seksi halin bu işte!  Herkes tarafından beğeniliyor. Hem göz rengin hem kirpiklerin hem de o gizemli bakışların insanları cezbediyor. Sen de biliyorsun ki o bakışların seni en seksi yapan şeylerden biri. Ve bunu çok iyi kullanıyorsun! 😎

Senin en seksi halin ne giysen yakışan fiziğinde!

Senin en seksi halin ne giysen yakışan fiziğinde! O kadar seksi bir fiziğe sahipsin ki insanların resmen imreneceği cinsten. Üstüne çöp poşeti geçirsen bile kendini belli eden bir fiziğe sahipsin. Kendine zaten çok dikkat eden bir insansın. Özellikle yediğin yemekler senin için çok önemlidir. Sağlıksız şeyler yemeyi çok sevmezsin. Her zaman yararlı şeyler yemekten yanasın. Spora da  önem veriyorsun. Senin için sağlıklı olmak her şeyden önce geliyor. Bu senin doğanda var. Kendini böyle çok daha iyi hissediyorsun. Bunun hem dış görünüşüne hem de sağlığına yansıtıyorsun. Bu yüzden üzerine ne giysen yakışıyor. Hele vücudunu saran kıyafetler giydiğinde bir bakan bir daha bakıyor! Seni en seksi yapan şeylerden birisi diyebiliriz. Öyle çok kıyafet derdin yok açıkcası. Ne bulursan onu giyiniyorsun. Nasıl olsa yakıştığını biliyorsun. Güzel de taşıyorsun. Bu sayede her türlü tarz bir insansın sen. Kendine bu konuda çok güvendiğin aşikar. İnsanlar senin fiziğini bu yüzden çok seksi buluyorlar. Maşallah!

Senin en seksi halin özgüvenli halin!

Senin en seksi halin özgüvenli tavırlarında! Kendine güvenen ve her şeyin üstesinden gelebileceğini bilen bir insansın. Bunu etrafındakilere öyle bir yansıtıyorsun ki etkilenmemeleri elde değil. Farklı bir seksiliğe sahip olduğunu söylemeliyiz. Çünkü dış görünüşünün yanında kendine has tavırlarınla insanları etkin altına alıyorsun. Arkadaş ortamından bile sana içten içe yanık olan arkadaşların var. Sen de bunun farkındasın ve bir yandan da insanların sana böyle hayranlık duymaları hoşuna gidiyor.:) Özgüvenli insanın vücut bulmuş halisin resmen! Bir insanı nasıl bu kadar seksi yapabiliyor inan biz de anlamıyoruz. Bazı insanları için ne kadar kasıntılı olarak dıştan öyle görünmeye  çalışsalar da seninki doğal. Çünkü göstermelik değil gerçekten kendine güvenen bir insansın. Ve bunun seni ne kadar seksi yaptığının da farkındasın dostum!

Senin en seksi halin cool duruşun!

Sen o cool duruşunla resmen insanları etkin altına alıyorsun! Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki seksi durmaman imkansız! İnsanların ne dediğini çok umursamayan cool bir tarzın var. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde tarzını oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman  güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını ve seni en seksi gösteren renklerden biri olduğunu biliyorsun. En seksi halin  kıyafetlerin ve onu kusursuz taşıman. Asıl seksilik bu!  Bir ortama gidiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak eder ve gözleriyle süzer. Sonra sana selam verirler. Tabii insanlar içten içe seni çekemiyorlar. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool ve seksi bir insansın. Bu yüzden gerçekten mükemmel bir detaysın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
658
464
244
161
44
39
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın