Görüş Bildir
Haberler
Bu Akraba İlişkileri Testine Göre Ne Kadar Zekisin?

etiket Bu Akraba İlişkileri Testine Göre Ne Kadar Zekisin?

Akrabalarımla aram çok iyi, zekâma da güveniyorum diyorsan bu test tam sana göre. Bakalım kuzen, bacanak, baldız , kayınço gibi aile bireylerine ne kadar hakimsin? Hodri meydan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Basit bir soruyla başlayalım. Dayı, hala ya da amca, teyze çocukları birbirlerinin neyi olurlar?

2. Kardeşlerinin çocuğu senin neyin olur?

3. Şimdi de zor olmayan ama çok karıştırılan bir soru ile devam edelim. İki veya daha fazla kız kardeşin eşlerine ne denir?

4. Ben bir anneyim. Benim oğlumun amcasının karısı benim neyim olur?

5. Bir babanın çocuklarının dayısı aynı babanın nesi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz zorlaştıralım! Dayının tek kız kardeşinin kocası senin neyin olur?

7. Bir adam, duvarda asılı duran resme bakarak şunları söylüyor: "Ne erkek, ne de kız kardeşim var. Ama bu adamın babası, benim babamın oğludur." O halde resimdeki kişi, bu sözü söyleyenin nesidir?

8. Şimdi biraz kafalar karışacak. Benim annem ve babamın çocuğu olup kardeşim olmayan kişi kimdir?

9. Hasan, Onur'un halasının oğludur. Burcu, Onur'un karısı ve amcasının kızıdır. Zeynep ise Hasan'ın teyzesinin kızıdır. Bu durumda Burcu, Zeynep'in nesi olur?

10. Bu zor soru ile testi bitiriyoruz. Taksiye bir yolcu biner. Taksi şoförü yolcuya bakar ve sen benim oğlumsun ama ben senin baban değilim der. Peki bu durumda taksici yolcunun nesi olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayırlı evlat! Sen çok zekisin…

Maşallah şeytan kulağına kurşun, sen ne kadar zekisin böyle. Üstelik ailenle ilgili hiçbir haberi kaçırmıyor, hepsini de takip ediyorsun. Annenin dayısının torunları kim, eniştenin kız kardeşi ne iş yapıyor, Ruşen amcanın oğlu Sedat en son kimle evlendi? Her şeyi biliyorsun. Değil aile 7 göbek sülale senden sorulur. E-devlet soyağacına da bir daha bak, köklerin Einstein’a dayanıyor olabilir :)

Sen ortalama bir zekâya sahipsin!

Sen tam kararında birisin! Aile ve akraba ilişkilerinin ayarını öyle güzel

tutturmuşsun ki ailede ortalarda fazla görünmeyen, buna rağmen çok da sevilen bir insansın. Bayramda önce kimin eli öpülür, en güzel baklavayı teyzen mi yoksa dayının karısı olan yengen mi yapar hepsini gayet iyi biliyorsun. Ama 4. göbekten halanın kızı da seni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bu aile sorularında da biraz zorlandığını fark etmedik desek yalan olur. Verdiğin cevaplar ortalama bir zekâya sahip olduğunu gösteriyor. Umurumda bile değil bayramda en güzel tatlıyı ben yiyorum diyorsun. Yarasın :)

Ailenin yüz karası:) Vasatın altında zekâ seviyesi...

Oldu mu şimdi bu, hiç yakıştı mı? İnsan dayısının karısının eniştesinin 3. karısının kızının ismini bilmez mi yahu? :) Tabii ki şaka yapıyoruz bu kadarını bilmesen de olur. Ama anladık akrabalık ilişkileri ile pek ilgilenmiyorsun ama bari biraz mantık yürütseydin. Sen sadece annesini, babasını, kardeşini ve çok sevdiği birkaç kuzenini bilen, eve misafir gelince odasına çekilen tiplerdensin. Ailedeki; bacanak, enişte, elti muhabbetleri hiç sana göre değil.  Normal hayatta nasılsın bilemeyiz ama bu teste göre vasatın altında bir zekâya sahipsin. Çok üzgünüz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
819
619
288
279
193
102
87
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın