Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Yalan Söylerim/ Yalan Söylemem Testine Göre Senin Gerçek Karakterin Ne?

etiket Bu 8 Soruluk Yalan Söylerim/ Yalan Söylemem Testine Göre Senin Gerçek Karakterin Ne?

Sana verdiğimiz bu hikayeleri oku ve yalan söyler misin yoksa söylemez misin bize söyle! Yaptığın tercihler senin gerçek karakterini ortaya çıkarmamızda inanılmaz ipucular verecek. Bakalım, senin içindeki o görünmez ve bilinmez karakter nasıl biri?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir arkadaş grubunda senin çok da samimi olmadığın insanlarla muhabbet ediyorsun. Bu esnada en yakın arkadaşının arkasından konuşmaya başlıyorlar ve sen de onlara katılıyorsun. En yakın arkadaşınla konuşurken sana 'benim hakkımda kötü şeyler söylediler mi?' diye soruyor. Sen bu konuda yalan söyler misin?

2. Peki sevgilin varken eski sevgilinle görüşmeye gidiyorsun diyelim. O sırada sevgilin ne yapıyorsun veya neredesin diye soruyor. Yalan söyler misin?

3. Patronun seninle konuşmak istiyor ve yanına gidiyorsun. O sırada senin çok samimi olduğun iş arkadaşın hakkında bilgiler soruyor. Eğer doğruları söylersen sana maaşında zam yapacağını söylüyor. Patronuna doğruları mı anlatırsın yoksa yalan mı söylersin?

4. En yakın arkadaşının sevgilisini başka biriyle öpüşürken yakalıyorsun. Hatta onlarla karşılaşıyorsun ama aldatan sevgili senin yakın arkadaşına söylememeni rica ediyor. Yani yalan söylemeni istiyor. Ne yaparsın?

5. İş yerinde yaptığın bir hata başkasının üzerine kalıyor. Yani senin değil de bir başkasının yaptığını düşünüyorlar. Sen bu konuda gerçeği söyler misin yoksa yalan söylemeye devam mı edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kardeşinin annenin cüzdanından para aldığını gördün. Annen de bunu fark etti ve kimin aldığını sana soruyor. Annene kardeşini kurtarmak için yalan söyler misin?

7. Çok yakın olduğun bir insan senden 5.000 TL borç para istiyor. Ona paran olmadığı hakkında yalan söyler misin?

8. Son olarak, karşındaki insanın sırf sana olan ilgisi hoşuna gittiği için ona karşı yoğun hisler beslediğin yalanını söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlenceli!

Sen inanılmaz eğlenceli bir karaktere sahipsin. Etrafındaki insanları esprilerinle daima güldürüyorsun. En sessiz ortamı bile canlandırıp insanları etkileyebiliyorsun. Güçlü bir mizahi yapın var. Analitik zekaya sahipsin ve insanları çok iyi analiz edebiliyorsun. Kime nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyorsun. Etrafındaki insanlara pozitiflik yayıyorsun. Bu yüzden genel olarak ortamın en aranan ismi oluyorsun. İnsanlar seninle vakit geçirmekten inanılmaz keyif alıyor.  En kötü zamanlarında bile yüzün gülebiliyor. Acılara tutunmayı çok sevmiyorsun. Kendine ve hayatına değer veren bir insansın. Hiçbir şeyin seni kötülemesine izin vermiyorsun.

Dominant!

Etrafındaki insanlara güçlü bir izlenim bırakıyorsun. Genelde kurduğun iletişimlerde kendine oldukça güvenen bir yapın var. Öz güveli ve cesaretli bir insansın. İçten içe hırslı bir insansın. Yapamayacağın hiç birin olmadığını düşünüyorsun. İnsanları yönlendirme konusunda da oldukça iyisin. Manipülasyon yeteneği oldukça kuvvetli diyebiliriz. Herkesi çok kolay ikna ederek istediğini yaptıracak potansiyele sahipsin. Genel olarak kontrolü elde tutmayı seven bir insansın. Kimsenin seni yönetmesine izin vermezsin. Doğrucu ve gerçekçi bir karaktere sahipsin. Bu da insanlara inanılmaz bir güven veriyor. İnsanlar senin fikirlerine çok değer veriyor. Rahatlıkla sıkıntılarından bahsedebiliyor...

Karamsar!

Karamsar!

Sen içten içe karamsar bir yapıya sahipsin. Etrafındaki insanlar senin sessiz bir insan olduğunu düşünüyor. Genel olarak kendini çoğu şeyden. uzak tutmayı yani soyutlamayı istiyorsun. Zor bir insansın ve insanlar sana yaklaşmakta zorlanıyor. Etrafındaki insanlara karşı tam bir kapalı kutu gibisin. En yakınındaki insanlara bile hissettiklerini, duygularını ya da düşüncelerini belli etmiyorsun. Senin kafandan geçenleri kimse tahmin bile edemiyor. Karmakarışık bir haldesin. Duygularını daima içinde saklamaya çalışıyorsun, çünkü insanlara belli edip senin hakkında kötü şeyler düşünmelerini istemiyorsun. Daima güçlü ve gizemli görünmeyi tercih ediyorsun. Böylesi seni daha güvende hissettiriyor. Belki de senin savunma mekanizman budur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
68
62
41
21
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Taşkın

Eğlenceli Sen inanılmaz eğlenceli bir karaktere sahipsin. Etrafındaki insanları esprilerinle daima güldürüyorsun. En sessiz ortamı bile canlandırıp insanları... Devamını Gör

TEYLA

Doğruları söylediğim için test bile beni beğenmedi .Karamsarmışım saçma sonuç.

Deniz

Ilk 2 sorunun saçmalığını gördükten sonra bıraktım direkt. En yakın arkadaşımın arkasından asla atmam da attırmam da ve ayrıca eski sevgilim ile niye görüşey... Devamını Gör