Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruluk Renk Testinin Sonunda Tarzına Uygun Makyajı Öneriyoruz!

Bu 7 Soruluk Renk Testinin Sonunda Tarzına Uygun Makyajı Öneriyoruz!

Begüm
12.09.2022 - 12:02

Renkler bize pek çok şey anlatır. Bu testte de seçtiğin renklere göre yapman gereken makyajı öneriyoruz. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu renklerden hangisi seni tanımlıyor?

2. Kendini enerjik hissettiğinde hangi renk giyinmeyi tercih edersin?

3. Seni huzurlu hissettiren renk bunlardan hangisi?

4. En fazla heyecanlandığın renk desek?

5. Peki bu renk paletleri arasından seni en fazla yansıtan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele baktığında ağırlıklı olarak hangi rengi görüyorsun?

7. Son olarak, aşk senin için hangi renktir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nude tonların kraliçesi!

Nude tonların kraliçesi!

Sen renk tercihlerine göre sakin ve temkinli birisin. Bundan dolayı da makyajında nede tonlarını ağırlıklı olarak kullandığın doğal tarzda bir şeyler yapabilirsin. Abartıya kaçmadan, sade bir görünüm ile şıklık elde etmek için ihtiyacın olan şeyler oldukça basit: Nude tonlarda bir palet, hafif bir ruj ve allık ile highlighter! Bunları kullanarak harikalar yaratabilir ve tarzını öne çıkarabilirsin.

Islak makyaj tam senlik!

Islak makyaj tam senlik!

Sen yeri geldiğinde çok sade, yeri geldiğinde çok çılgın olabiliyorsun. Bundan dolayı bu iki tarafını da dengeleyecek ve göz kamaştıracak makyaj türü kesinlikle ıslak makyaj. O ıslak ve canlı görünüm ile harikalar yaratırken her zaman da heyecanlı görünebilirsin. Islak görünümlü bir makyaj için ihtiyacın olan şeyler oldukça basit: Makyajı öne çıkarabilecek canlı tonlarda bir far ve ruja ek olarak tenine uygun highlighter ve baz ile mükemmel bir görünüm yakalayabilirsin!

Renklerin kraliçesi!

Renklerin kraliçesi!

Senin bu enerjik ve özgür ruhunu tanımlayacak tek şey renkler. Bu yüzden de sana en uygun makyaj renkleri öne çıkardığın makyajlar. Rengarenk paletleri kullanarak içindeki duygularını ve enerjini dışarıya yansıtabilirsin. Farklı tonlardaki rujlar ve göz farları ile harikalar yaratabilirsin. Cesur makyajlar tam seni yansıtıyor ve dışarıya anlatıyor. İhtiyacın olan şeyler çok basit: Renkli palet ve rujlar ile mükemmel şeyler ortaya çıkarabilirsin!

Simin eşsiz parıltısı!

Simin eşsiz parıltısı!

Senin bu heyecanlı ve bir o kadar da naif yanına eşlik edecek en güzel şey sim. Makyajında kullanacağın sim ögeleri ile kendini makyajına çok rahat bir şekilde yansıtabilirsin. Tıpkı senin içindeki o minik heyecanlar gibi gözüne veya şakaklarına uygulayacağın sim detayları makyajını öne çıkarmanı sağlayacak. Oldukça sade bir makyaj yapıp küçük sim dokunuşları ile kendini öne çıkarabilirsin. Bu makyaj için ihtiyacın olanlar çok basit: Simli far paleti, sim veya simli ruj ile harikalar yaratıcaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
15
7
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın