Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Erkeklerin Senin Hakkında Ne Düşündüğünü Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Erkeklerin Senin Hakkında Ne Düşündüğünü Söylüyoruz!

Acaba erkekler senin hakkında ne düşünüyor? Merak ediyorsan; 

Hadi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, seni diğer insanlardan farklı kılan özelliğin sence bunlardan hangisi?

2. Peki genelde hangi tarz kıyafetleri tercih edersin?

3. Diyelim ki hoşlandığın bir insan büyük bir kalabalığın içinde sana evlenme teklifi etti. Kendini baskı altında hissedip hazır olmadığın halde kabul eder misin?

4. Aşk mı para mı?

4. Aşk mı para mı?

5. Genelde yemeğini kendin mi yaparsın yoksa dışarıdan mı söylersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların dışarıdan ne söylediğini umursayıp ona göre mi davranırsın?

7. Ve son olarak, ne kadar mükemmel olduğunu düşünüyorsun? (Puanla)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"O ne be!"

Erkekler seni gördüklerinde ilk dediği şey 'O ne be!' oluyor. Çünkü o kadar güzel ve çekicisin ki etrafındaki herkesi etkin altına alıyorsun. Hem güzel hem zeki olunca da zaten sana hayran olmamak elde değil. Bir ortamda kendini göstermek için öyle fazla çaba harcamana gerek yok. Çünkü zaten en doğal halinle bile ışık saçıyorsun. Gerek mimiklerin gerek kendine öz güvenin gerekse mizah anlayışın tam da erkekleri etkileyecek cinsten. Bunun farkındasın ama mütevazı olmaktan da kendini alamıyorsun. Bu durum sana ayrı bir hava katıyor. Bir erkeğin sana ulaşması için gerçekten çok düşünmesi gerekiyor. Çünkü öyle herkesi hayatına alacak bir karakter değilsin. Zaten herkes bunun farkında. Sende inanılmaz bir şey var. Sadece erkeklerin değil kadınların da ilgisini çekiyorsun. Hatta seninle aynı ortamda bulunan kadınlar içten içe seni kıskanıyorlar. Çünkü farkında olmadan onları geri planda bırakıyorsun. Bu da onların sinirini bozuyor. Anlayacağın erkekler senin hakkında ulaşılmaz bir güzelliğe sahip olduğunu düşünüyor.

"Aşırı sempatik bir kadın!"

Sen o kadar ponçik bir insansın ki erkeklerin senden etkilenmemesi mümkün değil. Erkeklerde farklı bir etki yaratıyorsun. Bu sevecenliğinle belki de çok kişinin canını yakmışsındır. :) Sen de biliyorsun ki erkekler kadınların sempatik halini çok seveler. Hatta onlarla evlilik hayalleri bile kurarlar. Zaten dikkat çekici bir güzelliğe sahipsin bir esprili bir kişiliğe sahip olunca erkekler seni elde etmek için havada karada yarışıyorlardır. Tabii sen de bunun farkındasın. Bunu öyle güzel kullanıyorsun ki resmen peşinde köle oluyorlar. Sen işini çok iyi bilenlerdensin. Bu özelliğinle senin fazlasıyla zeki bir insan olduğunu düşünüyorlar. Her an her yerde seninle vakit geçirmek istiyorlar. Ama sen öyle kolay kolay yüz vermiyorsun. Senin bu halin erkeklerin başını döndürüyor. Gerçekten harikasın!

"Gizemli ve tahrik edici bir kadın!"

Sen gerçekten inanılmaz bir albeniye sahipsin. Nasıl denir bilmiyoruz ama resmen erkekleri tahrik ediyorsun. Gerek fiziğin, gerek gülüşün, gerek tavırların... Bunların hepsinde ayrı bir çekicilik var. Kendi fiziğinin farkındasın ve tarzını çok iyi kullanıyorsun. Kendine her zaman yakışan kıyafetler giymeyi, modayı takip etmeyi çok iyi biliyorsun. Bu dışarıdan kendine inanılmaz bir özgüvenin olduğunu gösteriyor. Ne kadar soğukkanlı bir insan olarak gözüksen de aslında inanılmaz samimisin. Bunu seni tanıdıklarında fark ediyorlar. Bu özelliğinle resmen sana aşık oluyorlar. Çünkü sen de biliyorsun ki erkekler gizemi severler. Senin bu gizemli yanını keşfetmek istiyorlar. Ama senin için öyle kolay değil. Hayatına alacağın insanları genelde çok dikkatli seçersin. Her zaman mantığınla hareket etmeye çalışırsın. O yüzden erkekler senin için gizemli ve tahrik edici bir güzelliğe sahip olduğunu düşünüyorlar.

"Özgürlüğüne aşık kadın!"

Sen o kadar özgür bir ruha sahipsin ki erkeklerin sana ulaşabilmesi için epey uğraşması gerekiyor. Girdiğin her yerde büyük bir neşe kaynağısın. Ortamı her daim şenlendiren, zekice espriler yapan ve her daim mantıklı şeyler söyleyen kişi sen oluyorsun. Kafan estiğinde olduğun yerden uzaklaşıyorsun, kendi başına bir şeyler yapmaya bayılıyorsun. Etrafındaki insanlara kimseye ihtiyacın olmadığın izlemini veriyorsun. Çünkü gerçekten öyle düşünüyorsun. Birini hayatına almak seni korkutuyor açıkcası. Çünkü hiçbir zaman kısıtlanmaya gelemiyorsun. Fakat iki kişi olduğunuzda her şey değişiyor. Tek kişilik düşündüğün gibi düşünemiyorsun. Bu da seni inanılmaz yıpratıyor. O yüzden etrafındaki insanlar bu özgür ruhlu kadından epey korkuyorlar. Çünkü erkekler böyle öz güvenli ve özgürlüğüne düşkün kadınları pek kaldıramıyor. O yüzden senin için uzak durulması gereken bir kadın olduğunu düşünüyorlar.

8. "Tam da evlenilecek kadın!"

Canım valla etrafındaki erkekler senin için tam da evlenebilecek bir kadın olduğunu düşünüyorlar. Çünkü seni tanıyanlar aradıkları her şeyi sende bulduklarını düşünüyor. Hem gezen, hem eğlenen hem elinden her iş gelen bir yapıya sahipsin. Bir erkek senden etkilenmesin de kim etkilensin? Kendine her anlamda güvenen bir insansın. Etrafındaki insanların her zaman sorunlarını çözen ve pratik fikirler öneren o kişi genelde sen oluyorsun. Ee, hal böyle olunca da erkekler seninle bir ömür sürmek istiyor. Her halinle erkekleri kendine hayran bırakıyorsun. Kısacası erkekler senin için tam evlenilecek bir kadın olduğunu düşünüyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1012
579
341
110
67
38
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?