Görüş Bildir
Haberler
Bu 60 Türk Filminden 40'ını İzleyenler Gerçek Bir Film Tutkunu!

etiket Bu 60 Türk Filminden 40'ını İzleyenler Gerçek Bir Film Tutkunu!

1980 sonrası Türk sinemasının önemli yapıtlarını derleyerek hazırladığımız bu testi film festivallerini kaçırmayanlar beğenecek. Bu filmlerden kaç tanesini izledin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım kaç tanesini izledin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Biraz daha film izlersen sen de 'film tutkunu' mertebesine ulaşırsın! :)

Bu filmleri izlemek oldukça meşakkatli bir yolculuk gibi. Uzun, ama bir o kadar sabır gerektiren bir iş. Aslında bu 'sen yeteri kadar film izlemiyorsun' demek değil. Yalnızca bu parametrede biraz geride kaldığını düşündük. Yine de söylediğimiz gibi biraz daha sebat edersen bu kutlu mertebeye ulaşacağından hiç şüphemiz yok!

Kırk fırın film izlemen lazım! :)

Kırk fırın film izlemen lazım! :)

Herkes her filmi izleyecek diye bir şey yok sonuçta, ama bir film tutkununu diğer sinemaseverlerden ayıran farkı ise, böyle sanat, festival filmlerine olan düşkünlüğüdür. Enseyi karartmak yok, dediğimiz gibi herkes her filmi sevecek diye bir şey yok :)

Film izlemeyi seviyorsun, ama bir film tutkunu değilsin!

Film izlemek kimileri için bağımlılık seviyesinde kimileri için hobi... Ancak senin için bir aktiviteden ötesi değil. Film izlerken keyif alıyorsun, fakat bu senin hayatının merkezinde değil. Belki buradaki filmleri sıkıcı bulmandaki sebep de budur. Keyif ve estetik bir görsellik bulamadığın için izlememişsindir.

Film tutkunusun, ama tam değil, yani %100 film tutkunu değilsin! :)

Çok az farkla 'film tutkunu' ünvanını kaçırdın. 'Umurumda mı?' dediğini duyar gibiyim. :) Belki burada az farkla bu ünvanı kaçırmış olabilirsin, ancak gönlümüzde seni de bir film tutkunu olarak görüyoruz!

Sen gerçek bir film tutkunusun!

Vay canına! Aman Allah'ım! Söyleyecek söz, kutlayacak tebrik mesajı bulamıyorum senin için. :) Sen film izlemiyorsun, adeta yaşıyorsun. Türk filmlerine bu kadar hakimsen Hollywood hatta Bollywood'u bile avucunun içi gibi bildiğini düşünüyorum. O kadar çok film izliyorsun ki herhalde, bir gün ekran başında veya beyaz perde  başında buharlaşacaksın diye korkuyorum. Sen gerçek bir film tutkunusun! Arkadaş ortamında önerilecek 3-5 film söyle de havamız olsun ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
55
32
25
25
22
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
derya btk

Bu içeriğin bir de yabancı kült versiyonunu yapında o zaman görelim kim film tutkunuymuş.?

cakma-medusa

“ +1 ”

Çiçekçi Kedi

Türk sinemasına ilgi duymayan film tutkunu olamıyor mu ?

Caner Dündar

film tutkunu olmak her filmi izlemek haberdar olmak fikir sahibi olmak demektir.

manoliz

kasvet filmleri

prens dastan

sanat filmleri