Görüş Bildir
Haberler
Bu 40 Erkek Tipinin Kaç Tanesinden Nefret Ediyorsun?

etiket Bu 40 Erkek Tipinin Kaç Tanesinden Nefret Ediyorsun?

Lousia
16.06.2018 - 11:34 Son Güncelleme: 21.06.2018 - 12:08

Senin için öneri sunduğumuz 40 erkek tipinden nefret ettiklerini seç bakalım. Çıkan sonuca göre erkeklerden çekip çekmediğini söyleyeceğiz. 

Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım..

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni hiçbir erkek üzemez!

Seni hiçbir erkek üzemez!

Nefret ettiğin erkek tiplerine bakarak söylüyoruz ki, seni hiçbir erkek üzemez! Sen bu hayatın kuralını çözmüşsün, kimsenin seni kolay kolay üzmeyeceğinin farkındasın. Belki de önceden çok acı çektin, bir yerden sonra da artık yeter dedin. Bize göre de en iyisini yaptın. Aşktan korkan biri değilsin, sana göre aşık olmak harika bir şey. Ancak, doğru insanı bulduysan! Adımlarını sağlam atmayı seviyorsun, seçicisin. Tüm ilişkilerinde her zaman bunu yaptın. Kararlarını hep mantığın ve kalbini harmanlayarak aldın, iyi ki öyle yapıyorsun. Durum böyle olunca, üzülmen imkansız gibi bir şey... :)

Pamuk kalbini kırıyorlar!

Pamuk kalbini kırıyorlar!

Nefret ettiğin erkek tiplerine bakarak söylüyoruz ki, bu erkekler senin pamuk kalbini kırıyor. Ne kadar güzel düşünceleri olan, zarif bir kadınsın sen. Aşık olduğunda tam olanlardan, aşkını doludizgin yaşayanlardansın. Ama bu erkekler seni anlamıyor. Yanlış erkeklerle tanışmışsın sen. Hayatına aldıkların seni hep üzmüş, canını acıtmış. Sıfırdan başlayacak gücü kendinde bulamayacak duruma gelmişsin hatta. Ama sakın aşka küsme! Doğru insanla karşılacağını biliyoruz, hem de çok yakında olacak bu. Senin de anlaşılacağın günler yakın. :)

Erkekler seni çok üzüyor!

Erkekler seni çok üzüyor!

Nefret ettiğin erkek tiplerine bakarak söylüyoruz ki, erkekler seni çok üzmüş. Çok canını yakmış. Kimi sevdiysen üzülmüşsün, kime güvendiysen sırtından vurulmuşsun. Paramparça olmuşsun, derdini kime anlatacağını şaşırmışsın. Senin gibi harika bir insanı nasıl bu kadar çok üzmüşler, gerçekten hiç anlamadık. Oysa sen, en güzel aşk yaşamayı hak edenlerdensin. Herhalde yanlış zamanda, yanlış yerde olmuşsun hep. Hayatının aşkı bir şekilde yanından çekip gitmiş. Bugünden itibaren üzülmeyi bırakıyorsun ve kendine yeni aşklar arıyorsun, anlaştık mı? :)

Erkeklerden illallah etmişsin!

Erkeklerden illallah etmişsin!

Nefret ettiğin erkek tiplerine bakarak söylüyoruz ki, sen artık bıkmışsın bu erkeklerden! O kadar erkekle tanışmışsın ki, artık kimin ne olduğunu bir bakışta anlar duruma gelmişsin. Zamanında seni çok sıkmış, çok bunaltmış bu erkekler ama artık onları takmayı çoktan bırakmışsın. Hayatını doyasıya yaşamak istiyorsun sadece sen. Güzel bir ilişkin olsa, tabii ki fena olmaz. Ama artık olmasa da olur diyorsun. Yine yanlış insanlarla uğraşacak sabrın yok çünkü. Durum böyle olduğu için sana hak veriyoruz bir yandan. Yine de kendini aşka kapamanı istemeyiz. :)

Sen bir erkek düşmanısın!

Sen bir erkek düşmanısın!

Nefret ettiğin erkek tiplerine bakarak söylüyoruz ki, sen erkeklerden nefret ediyor gibi bir şeysin. :) Ama bu senin suçun değil! Bir insanın karşısına hep mi yanlış insan çıkar, hep mi kavga gürültüyle bir ilişki yaşanır? Seninkiler tam da böyle olmuş. Anlayışsız insanlarla uğraşıp durmuşsun. Artık bu durumdan öyle sıkılmışsın ki, hepsi benden uzak olsun demeye başlamışsın. Sen kendine yeten bir kadınsın zaten, neyin en doğru olduğuna karar verecek birisin. Verdiğin bu kararlar da senin için olabilecek en sağlıklı kararlar... İşini bilirsin sen, yaşadığın bu hayatta sana bolca kahkaha diliyoruz. Ancak sana tavsiyemiz, aşka inanmaktan da vazgeçme. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1056
505
397
192
124
85
73
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan Çiftçi

bu kadın tiplerinden kaçından nefret ediyorsun ? her fırsatta ağlayan kadın ilk buluşmada ben çok namusluyuma lafı getiren kadın anaç kadın her fırsatta ... Devamını Gör

suat kaya

ağzına sağlık kardeşim onedio hükümet gibi insanları kutuplaşırmaya başladı iyice

LittleBabyGirl

Testin amacını çözemedim hani cinsiyet eşitçiliğini savunuyorduk bence testi değiştirip "Bu 40 insan davranışlarının hangileriden nefret ediyorsun?" olmalı.

Mehmet Günay

hemen ilgileniyorum

Serenat Athena

Aynı testin kadın versiyonu da yapılsın.