Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan Açık İlişkiye Uygunsun Demektir!

Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan Açık İlişkiye Uygunsun Demektir!

Dönem dönem tartışmalara neden olan açık ilişki kimisi için normla karşılanırken kimisi için pek uygun olmayabiliyor. Sen bu 30 davranıştan 25 tanesini yapıyorsan açık ilişkiye uygun birisin demektir.

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Açık ilişki mi? Senden uzak olsun...

Sen açık ilişkiye pek de uygun biri değilsin. Öncelikle hem mantığına hem de duygularına sığmayan bu konu senin için biraz fazla. Çünkü senin inandığın şey birine aşıksan ve onu seviyorsan diğer herkesi görmezden gelmektir. Yani sen sadece tek bir kişiye aşık olabilirsin. Birine aşıkken bir başka kişiye de ilgi duymak sana saçma ve samimiyetsiz geliyor. Sen tek bir kişiye ait olmak isterken aynı şekilde o kişi de sadece sana ait olmalı. Birileriyle bağ kurarken oldukça güçlü duygular hissediyorsun. Kolay bağlanabilen karakterin nedeniyle birinden kopmak da senin için zor oluyor. Sevdiğin kişiyi paylaşma düşüncesi bile senin için korkunç bir şey. Çünkü ona karşı hissettiğin her şeyi bir başkasının ona hissetmesi veya onun bir başkasına hissetmesi senin için ilişkinin bitme durumudur. Yani sen açık ilişkiye uygun biri değilsin. Senin için en ufak bir flört ihtimali aldatmaya girer.

Sen tam da açık ilişki için yaratılmışsın.

Sen açık ilişkiye fazla fazla uygun birisin. Şu an hissettiklerine göre sen bağlanmaktan korkan bir karaktere sahipsin. Yani birine karşı sorumluluk hissetmek, onun için çabalamak, onun geleceği için endişelenmek senin hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Sen daha kafasına göre yaşayan ve özgürlüğüne düşkün bir karaktersin. En ufak kısıtlanma düşüncesi bile seni ilişkiden soğutabilir. Fazla flörtüz tavrın da senin açık ilişkiye uygun biri olduğunu gösteriyor. Bazen isteyerek bazen ise istemeden insanlarla flört edebiliyorsun. Senin samimiyetini, davranışlarını yanlış anlayabiliyorlar. Bu da çoğu kişinin senden hoşlanmasına ve bir ilişki kurmasına neden oluyor. Ama senin şu an için istediğin şey bu değil. Belki daha sonra ciddi ilişkiler düşünsen de şu an bunu istemiyorsun. İlişkin varken de bir başkasına bir şeyler hissedebilir veya onunla kısa da olsa bir birliktelik kurabilirsin. Yani sen birine aşıkken diğer bir başka kişiyi de sevebilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
28
10
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kıtmir Kıtkıt

Onedio ve onedio editörü, sizin bu açık ilişki olayınoz nedir? Geçenlerde de bu tarz bir paylaşım vardı. İnsanlara godoşluğu mu empoze etmeye çalışıyorsunuz?

k4dir

açık ilişki nedir ya, insanlar onursuzluklarına kılıf buluyor artık.. Sen açık ilişkiye pek de uygun biri değilsin. Öncelikle hem mantığına hem de duygular... Devamını Gör

Hoess

Açık ilişki mi? Senden uzak olsun... Sen açık ilişkiye pek de uygun biri değilsin. Öncelikle hem mantığına hem de duygularına sığmayan bu konu senin için bi... Devamını Gör