Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Zeka Testine Göre Sayısalcı mısın Yoksa Sözelci mi?

etiket Bu 10 Soruluk Zeka Testine Göre Sayısalcı mısın Yoksa Sözelci mi?

Bu birbirinden farklı zeka soruları senin sayısalcı mı yoksa sözelci bir beyne sahip olduğunu söylüyor! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Resimde kaç tane gizlenmiş film var?

1. Resimde kaç tane gizlenmiş film var?

2.

2.

3. Bu görselde kaç tane 3 rakamı vardır?

3. Bu görselde kaç tane 3 rakamı vardır?

4. Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

5. Peki bu şekillerden hangisi farklı?

5. Peki bu şekillerden hangisi farklı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sopa ve topun toplam fiyatı 1.10 dolardır. Sopanın fiyatı toptan 1 dolar daha pahalıdır. Bu durumda topun fiyatı ne kadardır?

7. Soru işareti yerine hangisi gelmeli?

7. Soru işareti yerine hangisi gelmeli?

8. İki şekil arasında herhangi bir fark mı sence?

8. İki şekil arasında herhangi bir fark mı sence?

9. Son olarak,

9. Son olarak,
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sayısalcı zekasına sahipsin!

Sayısalcı zekasına sahipsin!

Senin beyninin sol tarafı daha gelişmiş durumda diyebiliriz. Sayılarla aran oldukça iyi açıkçası. Bir şey düşünürken veya hafızanda tutmaya çalışırken sayılarla kodluyorsun. O zaman daha bir akılda kalıcı oluyor senin için. Her zaman olayların neden sonuç ilişkisini analiz ederek hareket ediyorsun. Mantığına yatmayan hiçbir şeyi kabul etmiyorsun. Mutlaka senin için bir açıklaması olması gerekiyor. Analiz etmek senin hayatının bir parçası haline gelmiş. Kendi kafanda bir sürü analiz yapıyorsun. Gerek ilişkilerinde gerek işinde gerek başka bir durumda. Sayısal verilerle uğraşmak senin en sevdiğin şeylerden biri. Hayata tamamen matematik gözüyle bakıyorsun. Bu işin matematiğini çözdüğünde senin için her şey çok daha kolay oluyor. Ezberden ziyade, kafanın içinde soruna çözüm getirmeyi ve aklına yatmasını istiyorsun. Analitik zekan oldukça gelişmiş durumda diyebiliriz. Bu yüzden sen aslında içten içe sayısalcı bir kafaya sahipsin.

Sözelci zekasına sahipsin!

Sözelci zekasına sahipsin!

Senin beyninin sağ tarafı daha baskın diyebiliriz. Kelimelerle aran her zaman çok iyidir. Bu insan ilişkilerinde oldukça başarılı olduğunu gösteriyor. Hatta ikna kabiliyetin çok çok kuvvetli. Olayları yorumlamak senin işin açıkçası. İnsanları çok iyi analiz ediyor, istediğini verebiliyorsun. Bu durum seni birçok alanda başarılı kılıyor. Kendininin farkındasın ve öz güvenin oldukça yüksek. Sanatsal tarafında iyi durumda. Zevklerin herkesin ilgisini çekecek nitelikte. Gerek kıyafet tarzın gerek müzik tarzın her zaman beğeniliyor. İnsanlara liderlik etmeyi de seven bir yanın var. Sözlerinle onları etkileyebiliyor, yönlendiriyorsun. Bu senin yaşam tarzın haline gelmiş açıkçası. Farkında olmadan bir ortamın muhabbetini bile yönlendirebiliyorsun. Söylenilen her şeyi çok çabuk kavrayarak ortaya yaratıcı işler çıkarabiliyorsun. Kafan çok farklı çalışıyor. Hayalperestsin ve bu durum senin işine her anlamda çok yarıyor. Tüm bunlardan ötürü sen sözelci bir zekaya sahipsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1410
453
279
194
176
118
104
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MrsSandman

Sayısalcı mı? Matematikten 48 aldım be ne sayısalcısı

Merveeee

saysalcı olduğumu şimdi öğrendim çok değişik matematiğim berbat nasıl sayısal zekaya sahibim lan

Abdulgani Yenigün

kardeşim matematiğin berbat olması ya temelin zayıftır ya da çalışmıyorsundur ama bu durumlar senin sayısal üstünlüğünü değiştirmez

Erdi Söyler

dilciler bu post'u beğenmedi 😂

Friends

ve eşit ağırlıkçılar