Görüş Bildir
Haberler
Braga-Fenerbahçe Maçı Portekiz Basınında

Braga-Fenerbahçe Maçı Portekiz Basınında

Enver K.
18.03.2016 - 12:45

UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'nın Fenerbahçe'yi 4-1 yenerek çeyrek finale yükselmesiyle ilgili Portekiz basınında yer alan haberlerde Braga'ya övgüler yağdırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'nın Fenerbahçe'yi 4-1 yenerek çeyrek finale yükselmesiyle ilgili Portekiz basınında yer alan haberlerde Braga'ya övgüler yağdırılırken, Fenerbahçeli futbolcular, fair play'den uzak tavır gösterdikleri gerekçesiyle eleştirildi.

Record gazetesi 'Büyük Braga' başlığını kullanarak, 'Braga ikinci yarı mükemmel bir dönüşle çeyrek finale kaldı' diye yazdı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Fenerbahçeli futbolcuların agresifleştiğini ve hakeme saldırdığını yazan Record, 'Volkan Şen aklını yitirip, hakemi itti' ifadesini kullandı. 

'Braga, Fenerbahçe'yi yenip çeyrek finale yükseldi'

Diğer bir spor gazetesi Abola, 'Braga, Fenerbahçe'yi yenip çeyrek finale yükseldi' başlığını atıp, 'Fenerbahçe'nin ağır yenilgi alıp yenilmesinden sonra teknik direktör Pereira maçın hakemini suçladı' yorumunda bulundu.

Publico gazetesi de, 'Türkler arkada kaldı, Braga Avrupa'daki yoluna devam ediyor' başlığını kullandı.

Diario do Noticias gazetesi, 'Fenerbahçe'nin 3 futbolcusu kırmızı kart gördü. Türkler fair play'den uzak olduklarını gösterdiler. Vitor Pereira da ikinci yarıyı tribünden izledi' diye yazdı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
9
7
6
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ikarussun

umarım çeyrek finalde dortmund'la eşleşirler de asıl fairplayi o zaman görürler. hakemin hediye ettiği başarıyı sahiplenecek kadar şerefsizler!

Tarık Gürdal

Biri şunlara ne çocuğu oldugunu söylesin

gizli birisi

Ivan bebek zimbirtisi feyır pıleye çok uygun ama fener değil He canım