Görüş Bildir
Haberler
Böyle de Ölünmez ki! Asla Başınıza Gelsin İstemeyeceğiniz 7 Garip Ölüm Şekli

Böyle de Ölünmez ki! Asla Başınıza Gelsin İstemeyeceğiniz 7 Garip Ölüm Şekli

Ölüm konusunda kaderimizde bizi ne beklediğini bilmek mümkün değil. Mental Floss'tan derlediğimiz bu içerikte 'Bu kadarı da olmaz' diyeceğiniz 7 inanılmaz ölüm şeklini anlattık sizlere.

Kaynak: http://mentalfloss.com/article/549271...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Otomatların altında ezilmek

Otomatlar bize para üstünü vermediğinde veya aldığımız ürün sıkıştığında çareyi onu var gücümüzle sallamakta buluruz. Bu çok da iyi bir fikir değil çünkü ağırlığı 400 kilogram civarında olan bu makineler her yıl 1700 kişiyi yaralayıp 4 kişiyi de öldürüyor.

2. Hamam böceği yeme yarışmasında boğulmak

2012 yılında 32 yaşındaki Edward Archbold bir böcek yeme yarışmasına katıldı. Yediği böceklerin soluk borusunu tıkamasıyla havasızlıktan hayatını kaybetti.

3. "Neti Pot" adı verilen burun yıkama aleti yüzünden ölmek

Çaydanlığa benzeyen bu küçük alet alerji ve soğuk algınlığı gibi hastalıkların tedavisinde etkili. Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde 2 kişi neti pot sebebiyle hayatını kaybetti. İçinde beyin yiyici bir amip olarak tanımlayabileceğimiz Naegleria fowleri adlı canının bulunduğu su direkt olarak sinüslere çekilince olan oldu.

4. Tuvalette çok sert ıkınmak

Uzun süre nefes tutup ıkınmak kan dolaşımını yavaşlatıyor. Bu da bayılma veya kalp krizi ile sonuçlanabilir. Miami Üniversitesi'nin araştırmalarına göre 2017 yılında bu sebepten hayatını iki kişi kaybetti. Şiddetli ıkınma kalple ilgili sorunlara da davetiye çıkarabilir, bizden söylemesi.

5. Bir robot tarafından öldürülmek

İlerleyen teknolojiyle yenilmez hale gelecek yapay zekaların sonumuzu getireceği popüler bir teori fakat bu konuda geçmişten de örnek vermek mümkün. 1981'de Kawasaki fabrikasında çalışan Kenji Urada bir robotu tamir etmeye çalışıyordu. Kapatmayı ihmal ettiği robot onu dişli bir makineye sıkıştırdı. Urada diğer işçilerin çabalarına ramen kurtulamadı.

Bir başka olay da 2015 yılında Almanya'da meydana geldi. Volkswagen fabrikasında gerçekleşen olayda araçları kaldırması gereken robot çalışan bir adamı sıkıştırdı. Adam ne yazık ki ezilerek can verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İç çamaşırı çekme şakası yüzünden ölmek

Okul çağındaki çocuklarda popüler olan bu şakanın acı verici olduğu kadar tehlikeli de olduğunu kimse bilmiyordu. 

2013 ylında üvey babası ile kavga eden Brad Lee Davi, adamın iç çamaşırını başına kadar çekti. Bel lastiği sebebiyle boğulan adam hayatını kaybetti. 30 yıl hapis cezası yiyen Brad,  'Ona bu şakayı yapmam berbat bir hareketti.' deyip hatasını kabul etti fakat iş işten geçmişti.

7. Mutlu Son: Gülmekten ölmek

1975'te kalbinde ritim bozukluğu olan Alex Mitchell adındaki adam, BBC'de yayımlanan The Goodies adlı komedi programını izlerken ölmüştü. Alex'in eşi Nessie, programın yapımcılarına teşekkür etti: 'Kocamın son anlarını mutlu kıldınız!' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
32
28
16
13
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bEYİN zENGİNİ

GÜLMEKTEN ALTINA SIÇANI DUYDUM, FAKAT GÜLMEKTEN ÖLMEK DAHA DA GARİP =)

Zafer 1907

Şükürler olsun ki sonuncusu mutlu gitmiş en azından :)

Lucinda Kane

Kafasına kadar donu çekmeyi nasıl başarmış? O don lastiği nasıl kopmamış? Üvey baba nasıl tutup da çıkaramamış o donu kafasından? Kafada 10.000 soru...