Görüş Bildir
Haberler
Boşanmak İsteyen Eşine Saldırıp, Kendini 'Bıçağın Üzerine Düştü' Sözleriyle Savundu

Boşanmak İsteyen Eşine Saldırıp, Kendini 'Bıçağın Üzerine Düştü' Sözleriyle Savundu

Ulaş
25.11.2020 - 11:24

E.O. adlı kadın boşanmak istediği erkeğin saldırısına uğradı. Boynundan bıçak darbesi alan kadın hastaneye kaldırılırken saldırgan yaptığı savunmada 'Bıçağın üstüne düştü' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halk TV'den Fırat Yeşilçınar'ın haberine göre, Manisa Saruhanlı’da E.O. adlı kadın boşanmak istediği M.O.’nun saldırısına uğradı. E.O.'nun şikâyeti üzerine gözaltına alınan M.O. önce serbest bırakıldı, daha sonra çıkan tutuklama kararının ardından cezaevine gönderildi.

M.O.'nun kendisini 'Bıçağın üzerine düştü' sözleriyle savunduğu aktarıldı.

Daha önce verilen uzaklaştırma kararını da ihlal etmiş.

Daha önce verilen uzaklaştırma kararını da ihlal etmiş.

Halk TV’ye konuşan E.O., “Geçen gece tartıştık. Yapmasını istemediğim bazı hareketleri vardı. Hiçbir zaman dinlemedi. Ben de ayrılmak istediğimi ilettim. Onu dedikten sonra o da ‘tamam’ dedi. Çalıştığım işi de arayıp gelmeyeceğimi söyledim.” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Annemlerin geldiğini görünce bana saldırdı. Boynumdan yaralandım. Kaçmaya çalıştım ama saldırısına devam etti. Annemleri görünce de saldırısına devam etti. Hastaneye gidince de babama saldırmış. Hastaneye gittiğimde polisler şahısı hastaneye getirdi. Sonrasında ifade verip çıktı. Eşim bana saldırdı demiş. Tekrardan şikayetimiz üzerine tutuklama kararı çıkarıldı ve tutuklandı.”

E.O. daha önce de şahıs hakkında uzaklaştırma kararı verildiğini ve şahsın bunu ihlal ettiğini söyledi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dynamite

Biri şunun g*tune yanlışlıkla bıçak sokabilir mi acaba. Ama tamamen yanlışlık olsun lütfen

pena

guinnes rekorlar kitabına, yerden en çok kurşun seken veya vatandaşları en fazla kendi bıçağının üzerine düşerek ölen ülke olarak girebiliriz