Görüş Bildir
Haberler
Eski Eşinin Yanına Konuşmak İçin Gitti, 5 Kişiyi Öldürdü

Eski Eşinin Yanına Konuşmak İçin Gitti, 5 Kişiyi Öldürdü

Hande öçalan
26.06.2015 - 21:58 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 17:19

Karaman’ın Ermenek ilçesinde 15 gün önce eşinden boşanan bir kişi, boşandığı eşi dahil 5 kişiyi av tüfeği ile öldürdü.  Zanlının olaydan önce çocuğunun velayetini istediği ve bu konuda aileyi sürekli tehdit ettiği iddia edildi.

Olay dün saat 19.00 sıralarında Karaman Ermenek'te meydana geldi. İşsiz olan Hakan Narlı, üç yıl önce evlendiği 20 yaşındaki Şerife Şahin’le şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. İki yaşındaki M. adındaki çocuklarının velayeti anneye verildi. Şerife Şahin de oğlunu alıp babası Murat Şahin’in evine yerleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşiyle dört akrabasını öldürdü

Eşiyle dört akrabasını öldürdü

İddialara göre çocuğun velayetinin kendisine verilmesini isteyen Hakan Narlı, boşandığı eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine gitti. 

Bir süre evin yakınında bekleyen Narlı, pazardan dönen 43 yaşındaki kayınvalidesi Ayşe Şahin ile eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak’ın geldiğini görünce yanlarına gitti.

Evin bahçesinde konuşurken, oğlunun kendisine verilmesi isteğine olumsuz yanıt alan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi Ayşe Şahin ve eşinin kuzeni Akkulak’a ateş açtı.

Daha sonra Hakan Narlı evin giriş balkonunda bekleyen eşi ve eşinin iki kızkardeşinin bağırması üzerine eve doğru yöneldi. 

Şerife Şahin’le kardeşleri 12 yaşındaki Şeyda ve 13 yaşındaki Şeyma Şahin ise içeriye kaçarak kapıyı kilitledi.

Pencerenin camını kırarak içeriye giren Hakan Narlı, eşi ve eşinin iki kızkardeşini vurdu, iki yaşındaki oğlu M.’yi evde bırakarak kaçtı.

Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde ikisi çocuk beş kişinin öldüğünü belirledi.

Aile şikayetçi olmuş

Aile şikayetçi olmuş

Evden ayrıldıktan sonra polisi arayan Narlı cinayet işlediğini söyleyerek bulunduğu adresi bildirdi. Polis Narlı’nın bulunduğu yere giderek gözaltına aldı.

Eşi Şerife Şahin ile dört akrabasını öldüren Hakan Narlı’nın, olaydan önce çocuğunun velayetini istediği ve bu konuda aileyi sürekli tehdit ettiği, olay gününde de çocuğu vermedikleri takdirde hepsini vuracağı yönünde kayınvalidesinin cep telefonuna tehdit mesajları çektiği öğrenildi.

Tehdit mesajının ardından ailenin polis merkezine giderek Narlı’dan şikayetçi oldukları belirtildi.

Narlı, polisteki ifadesinin ardından sabah erken saatlerde adliyeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemece tutuklanan Narlı, cezaevine gönderildi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0