Görüş Bildir
Haberler
Borussia Dortmund, Ousmane Dembele'yi Transfer Etti

Borussia Dortmund, Ousmane Dembele'yi Transfer Etti

Alman temsilcisi Borussia Dortmund, Rennes'te forma giyen 18 yaşındaki Fransız futbolcu Ousmane Dembele'yi transfer etti. Alman devinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Dembele ile beş yıllık anlaşma sağlandığı belirtilirken, transferin mali detayları hakkında ise bilgi verilmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Borussia Dortmund, son dönemlerde adı Barcelona ve Leicester City ile de anılanRennes'in genç golcüsü Ousmane Dembele'yi kadrosuna kattı.

Alman devinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Dembele ile beş yıllık anlaşma sağlandığı belirtilirken, transferin mali detayları hakkında ise bilgi verilmedi.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, yaptığı açıklamada 'Ousmane hücum hattının her bölgesinde forma giyebilen, birebirde çok etkili, hızlı ve gol yollarında etkili bir oyuncu. Takımımıza önemli katkıda bulunacağına inanıyoruz.' dedi.

Zorc ayrıca Dembele'nin transfer süreci boyunca Avrupa'nın önemli ekiplerinden aldığı teklifleri geri çevirdiğini de belirtirken, şöyle devam etti: 'Kendisine büyük saygı duyuyorum, gerçek bir karakter ortaya koydu ve bize her zaman kulübümüzde oynamak istediğini, ateşli taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

18 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Ligue 1'de 21'i ilk 11'de olmak üzere çıktığı 25 maçta 11 gol 3 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Dembele, Fransa Milli Takımı'nın altyaş kategorilerinde de forma giyiyor.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın