Görüş Bildir
Haberler
Bol Erotizm İçeren Sahneleriyle 2022 Yılına Damgasını Vurup Çok Konuşulan Cinsel İçerikli Filmler

Bol Erotizm İçeren Sahneleriyle 2022 Yılına Damgasını Vurup Çok Konuşulan Cinsel İçerikli Filmler

addictedmovie
17.11.2022 - 18:46 Son Güncelleme: 02.12.2022 - 00:43

'Bu gece ne izlesem?' diye kara kara düşünenlerin derdine derman olmaya geldik. 2022 yılının birbirinden iddialı cinsel içerikli filmlerini sizler için bir araya getirdik. Eğer, sizler de '2022'nin en erotik filmleri neler?' diye merak ediyorsanız sizi listemize doğru alalım...

Hadi gelin, erotizm içeren sahneleriyle 2022 yılına damgasını vuran ve çokça konuşulan cinsel içerikli filmlere hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. X

14. X

Özet: Mia Goth'ın başrolde olduğu bir Ti West filmiyle başlıyoruz. X, hayalleri olan bir grup gencin yetişkin filmi çekmek için Teksas'a gitmesini ve orada başlarına gelen birtakım korkunç olayların hikayesini konu ediniyor.

Oyuncular: Mia Goth, Jenna Ortega, Brittany Snow

Yönetmen: Ti West

13. Sharp Stick

13. Sharp Stick

Özet: Lena Dunham'ın yazarı, yönetmeni ve oyuncusu olduğu Sharp Stick filminin geçtiğimiz gün çekimleri tamamlanmıştı. Kadrosunun neredeyse tamamı kadın oyunculardan oluşan Sharp Stick, kadın cinselliğine ve iç dünyasına odaklanan bir film.

Oyuncular: Kristine Froseth, Jon Bernthal, Luka Sabbat

Yönetmen: Lena Dunham

12. Pleasure

12. Pleasure

Özet: Pleasure çarpıcı senaryosuyla 2022'nin en iddialı erotik filmlerinden biri. Film, Amerikan sinemasının öteki yüzü olan porno endüstrisinin sarsıcı ve gerçekçi tarafını gün yüzüne çıkarıyor.

Oyuncular: Sofia Kappel, Zelda Morrison, Evelyn Claire

Yönetmen: Ninja Thyberg

11. Love and Leashes

11. Love and Leashes

Özet: Love and Leashes filmi, benzersiz bir cinsel zevke sahip bir erkek olan Ji-woo'yu ve onun bu sırrını öğrenen soğuk bir kadının hikayesini konu ediniyor. Bu gizemli ikili, üç aylık bir anlaşma yaparak, heyecan dolu bir aşka yelken açar.

Oyuncular: Seohyun, Joon-Young Lee, Lee El

Yönetmen: Hyeon-jin Park

10. Mr. Malcolm's List

10. Mr. Malcolm's List

ÖzetLondra’nın en gözde bekarlarından biri olan Bay Malcolm'ın bir 'ideal eş' ve 'kriterler listesi' vardır. Malcolm, kendisi ile ilgilenen Julia’yı, listedeki kriterleri karşılamadığı için reddeder. Bu durumu hazmedemeyen Julia, Malcolm’den intikam almaya karar verir...

Oyuncular: Freida Pinto, Sope Dirisu, Oliver Jackson-Cohen

Yönetmen: Emma Holly Jones

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Mothering Sunday

9. Mothering Sunday

Özet: I. Dünya Savaşı sonrası İngiltere'de yaşayan Jane Fairchild, Aristokrat aile Niven'in hizmetçisidir. Sürekli çalışan Jane, Anneler Günü nedeniyle bir günlük izne sahip olur. O, bu izin gününde başka bir kadınla evlencek olan sevdiği adamla gizlice buluşmaya çalışır.

Oyuncular: Odessa Young, Josh O'Connor, Colin Firth

Yönetmen: Eva Husson

8. Good Luck to You, Leo Grande

8. Good Luck to You, Leo Grande

Özet: Good Luck to You, Leo Grande filmi, iyi bir cinsel ilişki yaşamak isteyen ve yeni emekli olmuş dul bir öğretmen olan 55 yaşındaki Nancy Stokes'un hikayesini konu ediyor.

Oyuncular: Emma Thompson, Daryl McCormack, Isabella Laughland

Yönetmen: Sophie Hyde

7. Fire Island

7. Fire Island

Özet: 2022'nin en erotik yapımlarından biri olarak görülen Fire Island filmi, Fire Island adasında bir haftalık bir tatile çıkan iki yakın arkadaşın bol cinsellik, aşk ve tutku içeren hikayesini konu ediyor.

Oyuncular: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Margaret Cho

Yönetmen: Andrew Ahn

6. Don't Worry Darling

6. Don't Worry Darling

Özet: Olivia Wilde'ın yönettiği ve Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine ve Gemma Chan'ın oynadığı Don't Worry Darling, 1950'li yıllarda geçiyor. Film, mükemmel bir hayat yaşayan bir çiftin, rahatsız edici gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte bambaşka bir tarafa sürüklenmesini konu ediniyor.

Oyuncular: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine

Yönetmen: Olivia Wilde

5. Deep Water

5. Deep Water

Özet: Boşanmamak için karısının açık ilişki yaşamasına izin veren bir koca, eşinin sevgililerinin ortadan kaybolmasının baş şüphelisi haline gelir. Eşinin sevgililerinin bir bir ölmesiyle beraber çift için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Oyuncular: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts

Yönetmen: Adrian Lyne

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Book of Love

4. Book of Love

Özet: Başrollerinde Sam Claflin, Verónica Echegui, Fernando Becerril'in yer aldığı ve Analeine Cal y Mayor'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Book of Love filmi, Meksika'da bir kitap turunda bir araya gelen iki yazarın erotik hikayesini konu ediyor.

Oyuncular: Sam Claflin, Verónica Echegui, Fernando Becerril

Yönetmen: Analeine Cal y Mayor

3. Bodies Bodies Bodies

3. Bodies Bodies Bodies

Özet: Bodies Bodies Bodies veya Türkçe adıyla 'Katil Kim?' filmi, eğlenmek için toplandıkları evde oyun oynamaya başlamalarıyla kendilerini bambaşka bir durumun içinde bulan bir arkadaş grubunun başlarına gelen hikayeyi konu ediniyor.

Oyuncular: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Rachel Sennott

Yönetmen: Halina Reijn

2. A Través de mi Ventana

2. A Través de mi Ventana

Özet: Genç bir kız olan Raquel, gönlünü yakışıklı komşusu Ares'e kaptırır. Çocukluğundan beri hissettiği duygularını kimseyle paylaşmayan Raquel, henüz Ares ile konuşmamıştır. Utangaç bir genç olan Raquel, Ares'i sadece gizlice izlemekle yetinir. Ancak artık Ares'i kendisine aşık etmeye karar verir ve harekete geçer.

Oyuncular: Clara Galle, Julio Peña, Guillermo Lasheras

Yönetmen: Marçal Forés

1. 365 Days: This Day

1. 365 Days: This Day

Özet: Başrollerinde Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna'ın yer aldığı '365 Days: This Day' filmi '365 Days' filminin devamı. Laura ve Massimo, tutku dolu bir aşk yaşayan bir çifttir ancak onların ilişkileri, Massimo'nun aile bağları ve ne pahasına olursa olsun onun kalbini ve güvenini kazanmak için Laura'nın hayatına giren gizemli bir adam yüzünden karmaşıklaşır.

Oyuncular: Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna

Yönetmen: Barbara Bialowas

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
11
7
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın