Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi Rektörü Melih Bulu'nun İlk İşi Güvenlik Kamerası İhalesi Açmak Oldu

Boğaziçi Rektörü Melih Bulu'nun İlk İşi Güvenlik Kamerası İhalesi Açmak Oldu

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanması öğrenciler tarafından tepkiyle karşılanan Melih Bulu’nun ilk icraatı güvenlik kameraları ve kayıt cihazlarının bakım ve onarımı için ihale açmak oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan eski AKP milletvekili aday adayı Prof. Dr. Melih Bulu, üniversitenin kampüslerindeki güvenlik kameralarının onarım ve bakımı için ihale açtı. 'Açık ihale usulü' yapılacak ihalede teklifler 22 Ocak’ta alınacak.

573 kamera, 39 bakım cihazı

573 kamera, 39 bakım cihazı

Evrensel'den Uğur Zengin'in haberine göre, ihaleyi alan firma, Boğaziçi Üniversitesi Kuzey, Güney, Kandilli, Kilyos, Uçaksavar, Hisar Kampüslerinde bulunan 573 kamera ile 39 kamera kayıt cihazının bakım ve onarımını yapacak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 3 gün içinde bakım ve onarıma başlanacak.

Kameralar zaman çalışacak, arıza hemen giderilecek

Kameralar zaman çalışacak, arıza hemen giderilecek
İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Üniversitesi tarafından yayımlanan teknik şartnameye göre, kameralar ve kayıt cihazları her zaman çalışır vaziyette olacak.

Yüklenici firma, herhangi bir arıza durumunda arızaya 24 saat içinde müdahale ederek arızayı gidermekle mükellef olacak. Mesai saati dışında dahi gerçekleşen arızanın giderilmesi yüklenici firmadan talep edilecek.

Kamera ve kamera kayıt cihazlarının periyodik bakımları ise mart, haziran, eylül ve kasım aylarında yapılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
74
10
9
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aprek

Anadolu üniye de böyle rektör gelmişti. Aynı bu şekilde kamera ihalesi yapıp dünyanın parasını harcamış görevini yapıp (yandaş bir firmayı zengin edip) sonra... Devamını Gör

Raruto

Ne kadar para harcamıştı? Hangi yandaş firmayı zengin etmişti? isim verir misin merak ettim.

Raruto

Teröristler rahat rahat dolaşamıcak şimdi tüh

aprek

Şşşşt Raruto trolü, bana cevap yazamamışsın. Orada tıkandın da millete mi salça olmaya başladın? Kömürü yiyip makarnayı yakanlardansın sen de di mi? ;)

SU

O’nu sayan ve dinleyen yok!