Görüş Bildir
Haberler
Bize Sevgilini Anlat, Senin Hakkında Neler Düşündüğünü Söyleyelim!

etiket Bize Sevgilini Anlat, Senin Hakkında Neler Düşündüğünü Söyleyelim!

Sevgilinin senin hakkında ne düşündüğünü merak ediyorsan;

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, sizinkisi ilk bakışta aşk mıydı?

4. Peki sevgilinle ne kadar süredir birliktesiniz?

5. Sevgilin seninle evlenmek istediğini söylese ne cevap verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin bunlardan hangisini yapsa çok umursamazsın?

7. Ve son olarak, sizin ilişkiniz de bu şekilde mi?

7. Ve son olarak, sizin ilişkiniz de bu şekilde mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin harika biri olduğunu düşünüyor!

66.media.tumblr.com

Sevgilin sana deli gibi aşık be! Seni o kadar önemsiyor o kadar seviyor ki... Her ne kadar zaman zaman tartışsanız da aranız kötü de olsa seni kaybetmekten içe içe çok korkuyor. Umutsuzluğa düştüğün anlarda bile kalbini nasıl alacağını iyi biliyor. Senin ne kadar düşünceli ve ince bir insan olduğunun farkında ve bu yüzden senin gibi birini bulduğu için kendini çok şanslı hissediyor. Normal ilişkilerden çok farklı bir ilişkiye sahip olduğunuzu düşünüyor. Çünkü aranızdaki tutku sizi birbirinize bağlıyor. Sanki her geçen gün sevginizin arttığını ve birbirinize değer verdiğinizi derinden hissediyor. Senin gibi anlayışlı ve içten bir insanın karşısına nasıl çıktığını düşünmeden edemiyor. İşte tüm bunlar sayesinde sen onun için çok ama çok değerlisin. Seninle her şeyi birlikte atlatabileceğini düşünüyor ve senden başka kimseyi istemiyor. Çünkü seninleyken hiç olmadığı kadar mutlu ve huzurlu hissediyor. Bu güzel anların bozulmasına hiçbir şekilde izin vermeyeceğini düşünüyor. Senin sosyal ilişkilerinin bu kadar iyi olması zaman zaman kıskançlığına neden olmuyor değil. Ama bunu tatlı tatlı gösteriyor. Fakat dikkat et bir anda aşırı kıskançlık gösterebilir. Bu kıskançlığı güvensizliğinden değil seni paylaşamamaktan kaynaklanıyor. Çok şanslısın bizden söylemesi. :)

Seni deliler gibi seviyor!

66.media.tumblr.com

Sevgilin seni deliler gibi seviyor!  Yan yana olmadığınız zamanlarda bile seni düşünüp hayal ediyor. Her geçen gün seni daha çok seviyor ve bağlanıyor. Senin mutlu olman için kendince fedakarlıklar gösteriyor. Çünkü senin de onu sevdiğini biliyor. Ama zaman zaman senin bencillik yaptığını düşünüyor. Kendi mutluluğunu her şeyden öte tuttuğunu düşünüp içten içe sana kızıyor gibi. Ama yansıtmamak için de elinden geleni yapıyor. Çünkü onu yanlış anlamandan ve kırılmandan çok korkuyor. Dediğimiz gibi oun için gerçekten çok değerlisin. Fakat arada yaptığın hataları fazla takıntı haline getiriyor. Çünkü çok düşünen ve detaycı bir insan kendisi. Belki sana bu yanını çok göstermemiştir ama inan bize bu şekilde. Çok yakın bir zamanda hiç beklemediğin bir anda içindeki öfkesini dışarı çıkaracaktır. Ama bu öfke öyle kavga etmek anlamında değil tartışıp çözmek için bir çıkış olacaktır. O yüzden kendi öfkeni içinde bastırarak çözüm yoluna gitmelisin. Tüm bunların ötesinde senin gerçekten güçlü bir karaktere sahip olduğunu, olgun bir insan olduğunu düşünüyor. Dışarıdaki tüm kötü kalpli insanlara rağmen içindeki masumiyeti gördüğünün farkında ve seni bu yüzden kaybetmek istemiyor. Bizden söylemesi. :)

Güvensizlik duysa da seni çok seviyor!

66.media.tumblr.com

Sevgilin seni çok sevse de içinde sanki bir huzursuzluk bir güvensizlik var. Tam anlamıyla güvenemiyor ve bunu ilişkinize zaman zaman yansıtıyor. Bu durum senden ötürü değil de daha önce yaşadığı ilişkilerden kaynaklı olsa gerek. Seninle olan tartışmalarının altında aslında hep bu güvensizlik yatıyor. Bunu aşması için ona biraz zaman tanımalısın. Sevgisinden hiçbir şüphen olmasın sadece birbirinize bu geçen süreçte destek olmanız gerekiyor. Bu sorunun dışında aslında hiçbir sıkıntı yok. Birbirinizden uzakta dahi olsanız aklı fikri hep sende. Sürekli ne yapıyorsun, nasıl hissediyorsun diye düşünüp duruyor. Bazen fevri davranışları olabiliyor fakat onun karakterinden kaynaklı bir durum bu. Zaman zaman kendini kötü hissettiğin oluyor ama yapma. Çünkü senden başkasını bulmaya hiç niyeti yok. Aslında bakarsan seninle olduğu süreç içinde kendini geliştirdiğini düşünüyor. Ona o kadar iyi geliyorsun ki kendini seninle birlikteyken çok iyi hissediyor. Bu yüzden sürekli vakit geçirmek, bir şeyleri paylaşmak istiyor. Aranızdaki tartışmalar sizi birbirinize daha çok bağlıyor. Kaybetme korkusunu yaşayıp daha da yakınlaşıyor. Bu ilişkiniz için çok güzel bir şey. Umarız hep böyle devam eder. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
262
69
57
35
29
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
normyavuz

seni deliler gibi seviyor çıktı, sevgilime attim sirinlik olsun diye art niyet olmadan, simdi kavga ediyoruz. Neymiş ben onuj sevgisine inanmamışım da test ç... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Haydaa

Gizem Yenikler

Seni deliler gibi seviyor!

Besime Gerim

Güvensizlik duysa da seni çok seviyor!