Görüş Bildir
Haberler
Bize Rüyalarını Anlat, Senin Bilinçaltında Yatan Sevgiliyi Söyleyelim!

etiket Bize Rüyalarını Anlat, Senin Bilinçaltında Yatan Sevgiliyi Söyleyelim!

Bize rüyalarını anlat, senin bilinçaltında yatan sevgiliyi söyleyelim! 

Testi çözmeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Öncelikle, gördüğün rüyaların çoğunluğunun gerçekleştiğine şahit oldun mu?

4. Immm peki genellikle gördüğün rüyalar hangisiyle alakalı oluyor?

5. Şimdi de son rüyanı hatırla ve ona odaklan! Rüyanın içinde baskın olan renk bunlardan hangisiydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, bir rüya görüyorsun ve uyandın. Sonrasında uykuya devam ettiğinde aynı rüyaya devam edebiliyor musun?

7. Peki rüya içerisinde olduğunun farkında olup o rüyayı yönlendirebiliyor musun?

8. Ve son olarak, daha önce rüyanda hiç ünlü gördün mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin bilinçaltında sadık bir sevgili yatıyor!

Senin bilinçaltında yatan sevgili kesinlikle çok sadık biri olmalı! Çünkü sen sevdiğin insana karşı hep sadık olursun. Bir başka insanda hiçbir zaman gözün olmaz. Aklında kalbinde ve fikrinde sadece o vardır. Ona sadece sevgi anlamında değil, fikirlerine, hayat görüşüne her şeyine sadık olursun. Tabii sadık olduğun kadar karşı taraftan da bunu bekliyorsun. Çünkü ilişkide hep tek tarafın bir şeylerden ödün vermesi pek sağlıklı olmuyor. Her iki tarafın a birbirine değer vermesi ve sevdiğini hissettirmesi gerekiyor. Bir diğer önemli nokta ise sevgisinin yanında güven duygusunu hissettirmesidir. Çünkü eğer ne kadar güven duyulursa o kadar sadık bir sevgili olunur. Sen ilişkide o güveni vermek için çok çaba gösteren bir sevgilisin. Doğal olarak senin sevgilin olacak kişi de sana o güveni vermeli. Zaten bu profile sahip bir sevgili bulursan, sakın kaçırma!

Senin bilinçaltında her anlamda mükemmel bir sevgili yatıyor!

Senin bilinçaltında yatan sevgili, her anlamda mükemmel bir insan olmalı! Çünkü sen her anlamda kendini geliştiren bir insansın. Gerçekten bir insan her anlamda mı iyi olabilir? Senin sevgilin olacak kişi, duygulara çok değer veren bir insan olmalı. Senin her zaman ne hissedeceğini, ne düşüneceğini veya neyi istediğini çok iyi bilmeli. Aynı zamanda da çok romantik bir insan olmalı. Senin her an mutlu olman için uğraşacak ve elinden gelen her şeyi yapacak. Sevgisine sahip çıkacak ve her zaman yanında olacak. Sen kendini herkesten daha başarılı hissetmelisin. Çünkü bunu hak ettiğini düşünüyorsun. Sevgili konusunda kimse eline su dökemez. Karşındaki insanı çok iyi analiz eder, ona göre davranırsın. Senin gibi mükemmel bir insanın bilinçaltında yatan sevgili profili de böyle olmalı zaten!

Senin bilinçaltında anlayışlı bir sevgili yatıyor!

Senin bilinçaltında yatan sevgili profili kesinlikle anlayışlı olmalı! Çünkü anlayışlı olabilmek, empati kurabildiğini, olaylara senin açından bakabildiğini gösteriyor. Senin fikirlerine, değelerine saygı duymalı ve hiçbir şekilde karşında durmamalı. Tam tersine her zaman senin destekçin olmalı ve onu her anında yanında hissetmelisin. Sadece sevgili değil de arkadaş olarak da anlaşabilmelisiniz. Senin dertlerine ortak olmalı, birlikte fikir alışverişinde bulunabilmelisiniz. Yani senin her şeyin olabilmeli. Hayat arkadaşın, yol arkadaşın olabilmeli. Senin hayallerini gerçekleştirmene yol açmalı, köstek olmamalı. Sen hayatında gerçekten her şeyini paylaşabileceğin anlayışlı bir sevgili arıyorsun. Çünkü bunca zamandır hayatına giren insanların seni anlamadığını fark ettin. Bu durumdan ötürü bilinçaltında yatan sevgili profili de bu yönde olmuş diyebiliriz. Ama merak etme bir gün o mükemmel anlayışlı sevgiliyle karşılaşacaksın..

Senin bilinçaltında eğlenceli bir sevgili yatıyor!

Senin bilinçaltında yatan sevgili eğlenceli bir kişiliğe sahip olmalı! Seni her an güldürebilen gerektiğinde de ciddi bir şekilde sana destek çıkan bir insan olmalı. Zaten hayatta bu kadar can sıkıcı şey varken, neden gülmeyesiniz değil mi? İşte o senin yüzünü gerçek anlamda güldürmeli, içini kıpır kıpır etmeli. Birlikte etkinliklerde yer almalı, arkadaş ortamında birlikte sohbet etmelisiniz. Aklınıza eseni yapmalı, anın tadını çıkarak eğlencenin tadını çıkarmalısınız. Çünkü birlikte gülebildiğin insanla hayat her zaman daha güzeldir. Tabii ki de bu her zaman güleceğiniz anlamına gelmiyor. Üzgün olduğun anlarda da yanında olmalı. Ama bunu üstesinden birlikte gelmelisiniz. Her zaman o güler yüzü ve samimiyetiyle sana destek çıkmalı. Ama merak etme, en kısa zamanda bilinçaltında yatan bu sevgili karşına çıkacaktır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
185
72
30
19
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Senin bilinçaltında sadık bir sevgili yatıyor!

Onur Batu Şahin

Senin bilinçaltında sadık bir sevgili yatıyor! Senin bilinçaltında yatan sevgili kesinlikle çok sadık biri olmalı! Çünkü sen sevdiğin insana karşı hep sadık... Devamını Gör

BAHAR TUTAR

Senin bilinçaltında sadık bir sevgili yatıyor! Senin bilinçaltında yatan sevgili kesinlikle çok sadık biri olmalı! Çünkü sen sevdiğin insana karşı hep sadık... Devamını Gör