Görüş Bildir
Haberler
Bize Kendinle İlgili Bilgi Ver, Sana Evleneceğin Kişinin Özelliklerini Söyleyelim!

etiket Bize Kendinle İlgili Bilgi Ver, Sana Evleneceğin Kişinin Özelliklerini Söyleyelim!

Aburoski
15.05.2019 - 19:01

Senden kendini anlatmanı istiyoruz ve karşılığında da sana evleneceğin kişinin özelliklerini söyleyeceğiz! Hadi bakalım başlayalım. 😎

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. E yaşını öğrenmeden olmaz!

3. Burcunu öğrenelim bakalım. 😎

4. Söyle bakalım insanlara kendi dertlerini anlatan ama sıra başkalarının sorunlarını dinlemeye gelince kaçan kişiler hakkında ne düşünüyorsun?

5. Sadece indirim günlerinde mi alışveriş yaparsın yoksa kafana göre mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin eski sevgilisiyle sosyal medya hesaplarından takipleştiğini gördün. Tepkin ne olurdu?

7. Şu an sevgilinle hangisini yapmak isterdin?

8. Genellikle evde takılmaktan mı yoksa dışarıda vakit geçirmekten mi keyif alırsın?

9. Seni tanımlayan bir kelimeyi seç bakalım!

10. Son olarak, kalabalık bir ortamda sevgilinle tartıştığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evleneneceğin kişi hem romantik hem de eğlenceli olacak!

Bize verdiğin bilgilere göre senin evleneceğin insan tam da istediğin biri olacak. Hem romantik hem de eğlenceli. Her anınız aşk dolu olacak. Sana aşık olduğunu her fırsatta sana gösterecek. Seni mutlu etmeyi çok iyi bilecek. Onun yanındayken çok mutlu olacaksın. Birbirinizden hiç sıkılmayacaksın. Anlayacağın herkesin kıskanacağı bir evlilik seni bekliyor olacak. Onun için ona karşı olan hislerini belli etmen ve saygı duyman yeterli. Kararlarına da her zaman saygı gösterecek birisi olacak bu. Asla senin düşüncelerini, verdiğin kararları küçük görmeyecek bir insan. 

Yerine göre davranmayı da bilen biri olacak. Asla senin hoşuna gitmeyen davranışlarda bulunmayacak biri. Onunla çok mutlu olacaksın bunu hissediyoruz. Hem romantik hem de eğlenceli birini bulmak biraz zor bu devirde ama turnayı gözünden vuracaksın. Bu konuda çok şanslısın gerçekten. Umarız ki bu büyü sonsuza kadar devam eder. :)

Evleneceğin kişi her şeye pozitif bakan sabırlı biri olacak!

Bize verdiğin bilgilere göre evleneceğin insan her şeye pozitif bakan ve son derece sabırlı bir insan. Bu özelliklerin ikisini de taşıyan insan biraz zor bulunur. Sen bu konuda şanslısın. Tartışmalardan hoşlanmayan, gereksiz konular üzerine kalp kırmaktan çekinen biriyle birlikte olacaksın. Olaylara genellikle hep iyi tarafından bakacak. Senin üzülmemen için de elinden gelen her türlü fedakarlığı yapabilecek biri. Senin tek bir damla gözyaşın için dünyayı yakabilecek potansiyele de sahip. Seni neşelendirmek için de elinden gelen her şeyi yapacak. Sevdiği insanın moralinin bozuk olmasına da asla dayanamaz. 

Son derece saygılı ve cömert olan bu insanla sen hiç yaşlanmazsın şimdiden diyelim. Yalan söylemeyi de hiç beceremez. Yalan söyleyen insanı da asla hayatında bulundurmaz. Bu aşık olduğu sen bile olsan. Aman buna dikkat et. Ona hiçbir zaman yalan söyleme ve güvenini kazan. O senden sadece bunu isteyecek. :)

Evleneceğin kişi özgürlüğüne düşkün ve düşünceli biri olacak!

Bize verdiğin bilgilere göre evleneceğin insan özgürlüğüne düşün ve düşünceli bir insan olacak! Bu insan evlendiniz diye evliliği burnun getirmeyecek. O konuda için rahat olabilir. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi çok seven biri bunu seninle yapmak ona çok keyif verecek. Çok güzel bir evliliğiniz olacak. Kısıtlanmaktan ve kısıtlamaktan hiç hoşlanmaz. Bunu senin de istediğini biliyoruz. Tam istediğin gibi biri karşına çıkacağı için çok şanslısın. Her insan böyle olamıyor ne yazık ki. 

Aynı zamanda da çok düşünceli ve iyimser biri. Kimse hakkında kötü tek bir düşüncesi olmaz. Herkese güler yüzlüdür. Tanısın ya da tanımasın hiç kimseye saygısızlık yapmaz. Senin düşüncelerin onun için çok önemli olacak. Düşüncelerine başvurmadan pek adım atmayacak. Her zaman da ortak noktada buluşmayı başaracaksınız. :)

Evleneceğin kişi çabuk sinirlenen ve zeki biri olacak!

Bize verdiğin bilgilere göre evleneceğin insan çabuk sinirlenen ve aynı zamanda da zeki biri olacak. Bir olumlu bir olumsuz özellikle nasıl olacak bilmiyoruz ama sen üstesinden gelirsin. Buna inanıyoruz. Bazen en ufak bir konuda çok çabuk parlayabilecek biri. Çabuk sinirlenmesinin yanında aynı zamanda da çabuk sönen biri. O bir anlık kriz anında kalbini kırabilir. Buna zamanla alışman gerekebilir. Siniri geçince de kalbini kesinlikle alacak. 

Aynı zamanda da çok zeki biriyle evleneceksin. Belki de gördüğün en zeki insan olabilir. Zekasına hayran kalacaksın. Belki de bu özelliği nedeniyle sevmediğin huylarını görmezden geleceksin. Olaylara bakışı, problemleri çözüşü ona aşık olmandaki nedenlerden biri. Bunun yanında yardımsever ve cömert biri olduğunu söylemeden bitirmeyelim. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
606
398
138
66
25
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın