Görüş Bildir
Haberler
Bize Karakterini Anlat Hangi Yemek Trendini Denemeye Hazır Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Karakterini Anlat Hangi Yemek Trendini Denemeye Hazır Olduğunu Söyleyelim!

Ma Belle
17.08.2023 - 20:00

Mutfağın yıldızı olmaya ne dersin! Sana karakterin ile ilgili birkaç soru soracağız ve bu sorulara vereceğin cevaplara göre hangi yemek trendini denemen gerektiğini söyleyeceğiz. 

Hazırsan soruları cevaplamaya geçebiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım! Mutfakta en çok hangi lezzetleri yapmayı seviyorsun?

2. Peki mutfakta yeniliklere açık mısın? Farklı tatlar hazırlar mısın?

3. Yemek yapmanın bizce saati olmaz ancak şunu merak ettik. Günün hangi saatlerinde yemek yapmayı daha çok tercih edersin?

4. Çok güzel! 🤓 Mutfakta kiminle en çok vakit geçirirsin?

5. Sofrada sunuma önem verir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sunum demişken bir sunum seçmeni istiyoruz!

7. Mutfakta nasıl bir çalışma ortamın var peki?

8. Son olarak bir mutfak seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sıfır atık!

Sıfır atık!

Seçtiğin yanıtlara göre senin son zamanların popülerleşen sıfır atık trendini denemen gerekiyor! Bu yemek trendi, yiyecek ve içecek hazırlama ve tüketme sürecinde atık miktarını mümkün olduğunca azaltmaya odaklanan bir yaklaşımdır. Bu trendin amacı, doğal kaynakları korumak, çevreye olan etkiyi azaltmak ve gıda israfını önlemek için atıkların oluşumunu minimize etmektir. Şu an için yaşayabileceğimiz tek bir gezegen var, bizim de bu gezegene iyi bakmamız gerekiyor!

Yenilebilir çiçekler!

Yenilebilir çiçekler!

Seçtiğin yanıtlara göre yenilebilir çiçek trendini denemeye hazır olduğunu görüyoruz! Genellikle yemek sunumlarında ve sofralarda dekor olarak kullandığımız çiçekleri yemeklerde bir besin olarak kullanmak revaçta olan bir trend olarak karşımızda. Sofradaki dekoru yiyebileceğini söyleselerdi güler geçerdin belki ama yenilebilir çiçekler sayesinde bu gerçeğe dönüştü! 😅 Çiçekler yemeklere hem görüntü açısından zenginlik katar hem de kıvam ve lezzeti değiştirip bize eşsiz bir yeme zevki yaşatır. Lavanta, adaçayı, gül, nane, menekşe ve biberiye gibi çiçekli bitkiler yenilebilir olarak bilinirler. Yemeklerinde kullanmanı dört gözle bekliyoruz!

Füzyon mutfak!

Füzyon mutfak!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda senin füzyon mutfak trendini denemen gerektiğini söylemeliyiz! Yemek kültürü, geçmişten günümüze insanların kendi gelenek ve göreneklerini, kültürlerini ve hatta yaşayış biçimlerini gelecek nesillere aktardıkları bir kültür. Füzyon mutfak ise, bu kültürlerin aynı tabakta birleşmesinden oluşuyor. Kültür ya! Farklı kültürler, farklı hayatlar arkadaşlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
5
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Füzyon mutfak!

Pasif Kullanıcı

Yenilebilir çiçekler!

Aylin Kayhan

Yenilebilir çiçek...