Görüş Bildir
Haberler
Bitmiyor! Kars'ta Zihinsel Engelli Bir Genç Kızın 5,5 Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı, Teyze Dahil 8 Kişi Tutuklandı

etiket Bitmiyor! Kars'ta Zihinsel Engelli Bir Genç Kızın 5,5 Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı, Teyze Dahil 8 Kişi Tutuklandı

Yasin Arslan
27.02.2018 - 11:43 Son Güncelleme: 27.02.2018 - 17:26

Kars’ta ailesi tarafından doktora götürülen 21 yaşındaki zihinsel engelli genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Yüzde 50 zihinsel engelli olduğuna dair raporu bulunan D.İ.'nin psikologlar eşliğinde ifadesi alındı. Cinsel saldırı ve istismara ilişkin annesi ve teyzesi dahil 27 kişi gözaltına alındı. Genç kız koruma altına alınırken 8 kişi tutuklandı.

Haber 'İnsan mısınız?' başlığıyla Vatan gazetesinin ilk sayfasına yansıdı.

Haber 'İnsan mısınız?' başlığıyla Vatan gazetesinin ilk sayfasına yansıdı.

Gazete Vatan'dan Çağatay Ulus'un haberine göre, aile D.İ.'yi karnının büyümesi ve sık sık midesinin bulanması nedeniyle hastaneye götürdü. Kağızman Devlet Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı doktorunun muayene ettiği genç kızın tetkikler sonunda 5.5 aylık hamile olduğu belirlendi.

Genç kızın engelini dikkate alan doktor durumu hastane polisine bildirdi.

Genç kızın engelini dikkate alan doktor durumu hastane polisine bildirdi.

Hastane polisi de olayla ilgili tutanak tutarak Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne durumu bildirdi. Emniyet'in devreye girmesiyle ilk olarak genç kızın ifadesi alındı.

Psikolog eşliğinde ifadesi alındı.

Psikolog eşliğinde ifadesi alındı.

İfade sonrası çoğunluğu genç kızın oturduğu mahalleden olmak üzere polis, cinsel istismara karışan 27 kişinin ismini belirledi. Bu isimler tek tek gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında D.İ.'nin annesi ve teyzesi de bulunuyor. İki gündür gözaltında bulunan zanlıların emniyette ifade işlemi sürerken 27 kişiden DNA örnekleri alındı.

Teyzesi tutuklandı, annesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Teyzesi tutuklandı, annesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan zanlılardan aralarında D.İ'yi fuhşa sürüklediği öne sürülen teyzesinin de bulunduğu 8 kişi savcılık sorgusu sonrası çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 

Diğer zanlılar ise hakimlikçe serbest bırakıldı. Serbest bırakılan kişilerden D.İ'nin annesi hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanması kararlaştırıldı.

Mağdur D.İ. ise gerekli kontrolleri yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
946
281
157
46
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emine Ata

başlıktaki 27 rakamı bile kan dondurmaya yetti. dalga mı geçiyorsunuz ulan vicdanınız yokmu aq pezevenkleri

Aysun Bulut

İnsanın kandı donuyor.kanı çekiliyor.Yorum yapmakta zorlanıyoruz artık.bu aralar sadece kanım çekildi kanım dondu yazabiliyorum.Taşlayarak öldürceksin o itleri.

delirium

İşte. Bizim bir kahramana değil bir katile ihtiyacımız var. Çünkü siz onları hapse bile tıkamıyorsunuz, biraz takılıp düşmelerine sebep oluyorsunuz ama onlar... Devamını Gör