Görüş Bildir
Haberler
Bitlis'te 60 Ton Patlayıcı Ele Geçirildi

Bitlis'te 60 Ton Patlayıcı Ele Geçirildi

Onedio Medya
11.09.2015 - 21:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitlis Tatvan’da güvenlik güçleri, saldırılarda kullanılmak üzere hazırlanmış 60 ton patlayıcı ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda 60 ton patlayıcı, mühimmat ve gıda malzemesi ele geçirildi.

Bitlis Valiliği, Tatvan kırsalındaki Tokaçlı Köyü yakınlarında PKK'ya ait olduğu belirtilen ve üzeri kamufle edilmiş sığınaklarda, çeşitli saldırılarda kullanılmak üzere 60 ton patlayıcı malzeme, gıda ve çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini açıkladı. Ele geçirilen malzemelerin olay yerinde alınan güvenlik önlemleri neticesinde imha edildiği belirtildi.

Valilik açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“Bitlis Jandarma Komutanlığı ve Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığınca yapılan koordineli çalışmada, bahse konu patlayıcı maddelerle diğer materyallerin yerleri kısa sürede tespit edildi. Zamanında ve etkili müdahale olmaması durumunda istenmeyen müessif olaylara sebep olabilecek bahse konu saldırı teşebbüsleri karşısında yapılan çalışmalar, terörle mücadelede güvenlik birimlerimiz arasındaki koordinasyon ve bilgi paylaşımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmalarıyla birlikte kararlılıkla devam etmekte ve edecektir.”

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0