Görüş Bildir
Haberler
Bitirmeye Çalışırken Hayatınızdan Vazgeçmeniz Gereken 13 Oyun

Bitirmeye Çalışırken Hayatınızdan Vazgeçmeniz Gereken 13 Oyun

Oyunların popülaritesi arttıkça, oyunları kodlayan insanlar bir oyuncunun oyunlarının sonuna ulaşmasına izin vermeyi tercih etmezler. Bu oyunların bazılarının teorik bir sonu olsa da, oyuncular istemezlerse onlarla tanışmak zorunda değillerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Minecraft

1. Minecraft

Minecraft'ı 2009 yılında çıkış yapmış bir açık dünya aksiyon oyunu olarak niteleyebiliriz. End Portalını bularak End'e gidip, Ender Dragon'u öldürerek oyunu bitirme imkanımız olsa da, oyun bize sunduğu açık dünyası ve oyuncular tarafından yapılan modlar ile bitirmemizi engelliyor.

2. Grand Theft Auto V

2. Grand Theft Auto V

2013 yılında piyasaya çıkış yapmış aksiyon-macera oyunu Grand Theft Auto serisinin son oyunu GTA V, aslında bir hikayeye ve bir sona sahip. Ancak açık dünyası, yan görevleri ve online modu ile eğlence hiçbir zaman bitmiyor.

3. TETRIS

3. TETRIS

Tetris 1984 tarihinde yayınlanmış bir bulmaca oyunudur. Özellikle 90'lı yıllarda hem ülkemizde hem de dünyada fazlasıyla popüler olmuştur.

4. Civilization VI

4. Civilization VI

Civilization VI 2016 yılında piyasaya çıkan bir strateji oyunudur. Oyunda Türk tarihinin ilk kadın hükümdarı olan Tomris Hatun'da Saka Türk'lerini temsilen oyunda yer alıyor.

5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2017 yılında piyasaya çıkan The Legend of Zelda: Breath of the Wild Hem atmosferi, hem yapabileceğiniz açık dünya görevleri ile sizi kendisine bağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ark: Survival Evolved

6. Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved 2017 yılında piyasaya çıkmış aksiyon-macera ve hayatta kalma oyunudur. Oyunun açık dünyasında dolaşabilir veya bir tarih öncesi hayvan sürebilirsiniz. Kendinizi düşman oyuncular ve yaratıklardan korumak için ateşli silahlar veya normalde silah olarak tasarlanmamış şeyler kullanabilirsiniz.

7. Garry's Mod

7. Garry's Mod

Garry's Mod 2006 yılında Half-Life 2 üzerine kurulan bir Sandbox modudur. Bu mod ile oyuncular, materyalleri kullanarak birçok şey yaratabilirler.

8. Mount & Blade II: Bannerlord

8. Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade serisinin son oyunu Mount & Blade II: Bannerlord henüz erken erişimde olsa da açık dünyası ile birlikte oyuncuları tekrardan kendine hayran etmeyi başardı.

9. Don't Starve Together

9. Don't Starve Together

Don't Starve Together 2014 yılında piyasaya çıkan bir aksiyon-macera oyunudur. Arkadaşlarınız ile birlikte rastgele oluşturulmuş açık dünyada sınırsız eğlenebilirsiniz.

10. Batman: Arkham City

10. Batman: Arkham City

Batman: Arkham City, 2011 yılında piyasaya çıkış yaptı. Batman: Arkham Asylum'un devamı niteliğinde olan oyunda, hikaye modunun dışında açık dünyada gezebilir ve ihtiyacı olan insanlara yardım edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Candy Crush Saga

11. Candy Crush Saga

Bir zamanların Facebook efsanesi olan bulmaca oyunu Candy Crush Saga'da asla bitiremeyeceğiniz oyunlardan bir tanesi. Her oyunu bitirdiğinizde gelen bir sonraki güncelleme ile eklenen bölümler oyunu bitirmeyi imkansız kılıyor.

12. RUST

12. RUST

2013 yılında piyasaya sürülen çok oyunculu hayatta kalma oyunu RUST, açık dünyada rakipleriniz ile mücadele etmenize en güvenli sığınağı kurmanıza olanak sağlıyor.

13. Neverwinter Nights

13. Neverwinter Nights

2020 yılında çıkış yapan BioWare tarafından geliştirilen üçüncü şahıs rol yapma oyunu olan Neverwinter Nights'da asla sonuna ulaşamayacağınız oyunlardan bir tanesi olarak yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
18
12
11
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cyanide

Hikayeli oyunlar enter "Heh bunları koyayım" "Birkaç tane az duyulmuş koyayım" "Candy Crush da koyayım"

Orhan Ataşalan

Başlık ile oyunların alakası bile yok. Saçma bir içerik olmuş. Tşk.

Rendan34

İçerikteki oyunların birçoğu 2-3 günde çok rahat bitirilen oyunlar. Oynanış saati 300 saati bulan oyunları koysaydınız da bi şeye benzeseydi.