Görüş Bildir
Haberler
Bismil'de Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Bismil'de Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Onedio Medya
29.09.2015 - 12:01

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, bugün saat 11.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bismil Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Çınar İlçesi Kaymakamı İsmail Şanlı, ilçede bugün saat 11.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.

Bismil'de önceki gün akşam çıkan olaylar sırasında PKK'lıların attığı açıklanan bir roketin evlerine isabet etmesi sonucu 9 yaşındaki Elif Şimşek ile çıkan olaylarda 22 yaşındaki Agit Yıldız yaşamını yitirdi.

İlçede dün gece yol kesen PKK'lılarla güvenlik güçleri arasındaki olaylarda 19 yaşındaki Halil Kurtdiş, bu sabah saatlerinde de 16 yaşındaki Berat Güzel yaşamını yitirdi. Halil Kurtdiş'in cenazesi dün akşam Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Sabah saatlerinde buradan alınan Kurtdiş'in cenazesi, Bismil İlçe merkezindeki Şentepe Mezarlığı'nda öğlen saatlerinde toprağa verildi.

Öte yandan önceki gün hayatını kaybeden Agit Yıldız'ın cenazesi, dün akşam saatlerinde güvenlik nedeniyle ilçe dışındaki Kooperatif Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi. Evli olan Agit Yıldız'ın babası Şaban Yıldız ile birlikte Dicle Nehri'nde balıkçılık yaptığı ve 21 gün önce bir erkek çocuğunun dünyaya geldiği belirtildi. 

Ahmet ÜN/DİYARBAKIR/DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0