Görüş Bildir
Haberler
Birkaç Saniyede Daha Pürüzsüz Bir Cilt Görünümünü Kim İstemez!

Birkaç Saniyede Daha Pürüzsüz Bir Cilt Görünümünü Kim İstemez!

Makyaj.com
01.12.2015 - 12:23

Mükemmel bir makyajın sırrı, pürüzsüz bir ciltte saklıdır. Fondötenin üzerinden gözüken pütürlü görüntü veya geniş gözeneklerin, makyajının istediğin gibi görünmemesine neden olabilir. Sen de bu sıkıntılardan müzdaripsen, sana güzel bir haberimiz var!

Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector Kremi

Kiehl'sin cilt bakım teknolojisindeki en yeni buluşu, çok fonksiyonlu Micro-Blur Skin Perfector, anında cildin görünümünü değiştiren bir flulaştırma etkisi sağlar. Sadece bununla da kalmaz, aynı zamanda gözenekleri ve cilt dokusunu iyileştirir. İster makyajlı, ister natürel cildinle ışıldayıp pürüzsüz cildinin keyfini çıkrmaya başlayabilirsin.

Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector kremin içeriğindeki LHA, cildi pürüzsüzleştirip, kusurları azaltır. Mercimek özü, gözenekleri güçlendirir ve sıkılaştırır. Tropik ağaç özü ise cilt dokusunun iyileşmesine yardımcı olur. Gördüğün üzere, bu kremi kullandıkça mükemmel bir cilde sahip olmak artık hayal değil!

Klinik test sonuçları

Dört hafta sonundaki klinik test sonuçları sonrasında, kadınların:

%84'ü gözeneklerinin azaldığını, küçüldüğünü ve sıkılaştığını,

%89'u ciltlerinin daha pürüzsüz ve arınmış olduğunu,

%88'i cilt tonlarının iyileştiğini söyledi.

Doktorların tavsiyesi: Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector

DR. ADAM GEYER (Kiehl's Danışman Dermatoloğu)

'Çoğu hastam bana gözeneklerini küçültmek istedikleri endişesiyle geliyor, ama bir operasyon için vakitleri yok. Hastalarım kısa sürede sonuç gösteren ve aynı zamanda gerçek bir gelişme sağlayan çözümler arıyorlar. Bu endişeleri hedefleyen ve tümüyle çözen Micro- Blur Skin Perfector kesinlikle çok etkileyici.'

Daha fazlası için tıklayın

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
37
29
14
13
12
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın