Görüş Bildir
Haberler
Birbirlerine Tamamen Yabancı Olmalarına Rağmen Aynı Yüze Sahip Olan İkili

Birbirlerine Tamamen Yabancı Olmalarına Rağmen Aynı Yüze Sahip Olan İkili

SemSek
15.09.2015 - 20:29

Birbirlerine tamamen yabancı iki kişi, insanın aklını başından alacak bir ortaklığı paylaşıyor; yüzlerinin tamamen aynı olması! Kuzey Kaliforniya'dan 23 yaşındaki Ambra ve Teksas'tan 33 yaşındaki Jennifer, birbirlerinin tıpatıp aynısı olduklarını keşfettikten sonra biraraya gelmişler. Benzer ikili, insanların benzerlerini ülke boyunca bulmalarına yardım eden 'Twin Strangers' adındaki website aracılığıyla karşılaşmışlar. 

Ambra bu konuda: ''Nihayet onunla tanıştığımda başka bir insanın gerçekten benim yüzüme sahip olduğunu düşündüm.'' derken, karşılaştıklarında benzer şekilde şok olan Jennifer ise durumu şöyle anlatıyor:  

''Makyajımızı yaptığımızda aynaya baktığım zaman önce bir an kendime baktığımı düşündüm fakat ayna doğru hizada durmuyordu. Hatamı fark edip aynayı döndürdüm ve bir an kendimi değil ama bizi görünce şoka uğradım. Benim için oldukça korkutucu bir andı aslında, kendi hayaletimi görmüş gibiydim.''

Kaynak: http://www.aol.com/article/2015/09/01...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Birbirleriyle tanışmak için yaptıkları yolculuk sonrası iki kadına da aynı giysiler verilmiş, aynı makyaj yapılmış ve sonra çekim için birlikte poz vermişler.

İki yabancının böylesine benzemesi gerçekten inanılmaz, Jennifer'in annesi de bu benzerlik karşısında şaşkına dönmüş ve Ambra'yı gördüğünde ona kızına çok benzediğini ve gülümseyişlerinin aynı olduğunu söylemiş.

Niamh Geaney kendi benzerini keşfettiğinde diğer insanların da benzerlerini bulmalarını görmek istediği için iki arkadaşıyla birlikte Dublin-İrlanda'da bu siteyi(Twin Strangers) kurmuş. Ambra ve Jennifer, sitenin bir araya gelmelerine vesile olduğu ilk benzer çift ve site, o gün bugündür yeni çiftlerin eşlenmesini sağlamaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
2
1
0
0
0