Görüş Bildir
Haberler
Bir Tanecik Khaleesi'miz Emilia Clarke, Herkesten Gizlediği Hastalığını ve İyileşme Sürecini Anlattı

etiket Bir Tanecik Khaleesi'miz Emilia Clarke, Herkesten Gizlediği Hastalığını ve İyileşme Sürecini Anlattı

Game of Thrones’un final sezonunu herkes büyük bir merakla beklerken, Emilia Clark, ilk sezondan sonra beyninde oluşan iki önemli anevrizma olduğunu ve zor zamanlar geçirdiğini açıkladı. Detaylar için New Yorker kaynaklı içeriğimize buyurun.

Kaynak1, Kaynak2, Kaynak3

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emilia bu korkutucu anılarını New Yorker’a anlattı.

Emilia’dan sonra tuvalete gelen kadın yaşadığı acıyı görüp yardım etti ve hastaneye gittiler.

Emilia ameliyattan önce biraz kuşkulu olduğunu söylüyor çünkü hayatı çok yoğundu, iş hayatının tam ortasındaydı ve beyin ameliyatı olmak için zamanı yoktu.

Bir hafta sonra Emilia tekrar konuşabiliyordu ama beyninin diğer tarafında başka bir anevrizma daha vardı ve her an “patlayabilirdi”.

Bir hafta sonra Emilia tekrar konuşabiliyordu ama beyninin diğer tarafında başka bir anevrizma daha vardı ve her an “patlayabilirdi”.

Doktorlar bunun zararsız olabileceğini söyledikleri için Emilia iş hayatına geri döndü. Röportajlarının arasında bu acıya katlanabilmek için morfin aldığını da saklamıyor. İkinci sezon çekimleri için Emilia “Günün her anında, yaşadığım acı ve tükenmişlik nedeni ile öleceğimi düşünüyordum.” diyor.

Üçüncü sezon bittiği zaman ikinci anevrizmanın büyüklüğü iki katına çıktı ve doktorlar artık ameliyat olması gerektiğini söyledi. Fakat ikinci operasyon işe yaramadı ne yazık ki, bu da, bu sefer kafatasının içine girileceği anlamına geliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İyileşme süreci hiç kolay olmadı, Emilia hastanede 1 ayını geçirdi.

Emilia bütün hikayesini lansmanını yaptığı SameYou isimli, beyin ameliyatı olan ve iyileşme süreci geçiren insanlara yardım etmek amacı ile kurulmuş bir hayır kurumunda cesurca anlattı.

Ve bunu da Instagram hesabında paylaştığı bir video ile duyurdu 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
574
262
121
16
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

çok akıllıymış o zamanlar duyurmadığı için yoksa basın akbaba gibi çöker dahada hasta ederdi kadını bizimde yüreğimiz kalkardı ... şimdi bitmiş gitmiş iyile... Devamını Gör

Bu kadar zorlu bir süreç yaşamış ve hiç duyulmadı..Güçlü kadınmış..İyileşmesine sevindim umarım tekrarlamaz.

Esthetician

Kücük ve güzel bir bedenin içindeki güçlü insan :) Seviyoruz kendisini