Görüş Bildir
Haberler
Bir Nefes Yeter Konusu Nedir? Bir Nefes Yeter Oyuncuları Kimlerdir?

Bir Nefes Yeter Konusu Nedir? Bir Nefes Yeter Oyuncuları Kimlerdir?

2017 yılında gösterime giren  Bir Nefes Yeter filmi yönetmen koltuğunda Yasemin Erkul Türkmenli otururken filmin senaryosu da  Pelin Karamehmetoğlu'na aittir. Bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin oyuncuları ve konusu ise oldukça merak ediliyor. Peki,  Bir Nefes Yeter konusu nedir?  Bir Nefes Yeter oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyazperdenin ardından bu akşam ilk kez televizyonda yayınlanacak olan Bir Nefes Yeter filmi için geri sayım başladı. Başrollerinde Seçkin Özdemir, Tuvana Türkay gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmin konusu ve oyuncu kadrosu kadar çekim yerleri de dikkat çekiyor. 2017 yılında vizyona giren yapımda Yaman ve Nefes'in hayatı bir araya geldikten sonra bambaşka bir hal alması izleyiciye aktarılacak. Sürükleyici hikayesi ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla Bir Nefes Yeter filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Bir Nefes Yeter Konusu Nedir?

Bir Nefes Yeter Konusu Nedir?

Bir Nefes Yeter filmi birbirinin tam karşıtlığı olan insanları anlatıyor. Yaman adında genç ve yakışıklı bir adam yaşam arzusunu kaybeder. Artık hiçbir şeye inanmıyor, akrabalarıyla iletişim kurmayı bırakıyor, arkadaşlarla iletişimini kaybediyor ve var olan noktayı bir bütün olarak görmüyor.

Yaman'ın intiharı düşünmeye başladığı noktaya gelir. Ama sonra, yolda, adamın Yaman'ı tam anlamıyla olumsuzluk ve nefretin girdabından çeken Nefes adında bir kızı var.

Nefes saf mutluluktur. Yaşam sorunları ile yorulmadan mücadele ediyor ve her zaman engellerin üstesinden gelmeyi başarıyor. Nefes Yaman'ı motive eder, hızla aşık olur ve kız içtenlikle karşılık verir. Gençler birbirlerinde mutluluk buldular.

Yaman için her gün cennetten bir hediye gibidir. Ama çift yeni bir meydan okuma ile karşı karşıya, zaten birlikte. Bir gün, kız yerde bilinçsiz. Yaman Nefes'i her zaman en yakın hastaneye götürür ve doktorların ona üzücü haber verdiğini söyler: sevgilisi ciddi şekilde hasta. Şimdi Yaman zor zamanlar geçirecek.

Tüm gücünü Nefes'e geri döndürmek için atmalıdır. Fakat yeterli gücü var mı? Cevap için bu muhteşem filmi izlemelisiniz.

Bir Nefes Yeter Oyuncuları Kimlerdir?

Bir Nefes Yeter Oyuncuları Kimlerdir?
  • Seçkin Özdemir

  • Tuvana Türkay

  • Hakkı Ergök

  • Zuhal Gencer Erkaya

  • Mihriban Er

  • Nilüfer Kurt

  • Galip Erdal

  • Coşkun Özmeriç

  • Obada Adnan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın