Görüş Bildir
Haberler
Küresel Ekonomiye Darbe Vurdu: Evergreen Ne Demek? Evergreen Gemisi Kime Ait?

Küresel Ekonomiye Darbe Vurdu: Evergreen Ne Demek? Evergreen Gemisi Kime Ait?

Sunay Korkmaz
29.03.2021 - 10:42

Mısır'da 24 Mart'ta Süveyş Kanalı'nda enlemesine karaya oturan ve deniz ticaretinin durmasına neden olan Evergreen şirketine ait Ever Given adlı konteyner gemisini kurtarma çalışmaları devam ediyor.  Tıkanan kanal nedeniyle yük dolu 320 gemi, geçiş için sıraya girdi. Bu kez Evergreen şirketine ait bir TIR da Çin'de otoyolu trafiğe kapattı. Peki, Evergreen ne demek? Evergreen gemisi kime ait? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evergreen Kime Ait?

Evergreen Kime Ait?

Süveyş kanalı’nda karaya oturarak gemi geçişlerini  engelleyen uluslararası nakliye şirketi Evergreen, son zamanlarda karıştığı talihsiz olaylarla gündemde. Bu kez de Evergreen şirketine ait TIR Çin'de otoyolu kapattı. Aynı şirketin konteyner taşıyan bir TIR'ı, Çin'de Changchun-Shenzhen kentleri arasındaki Nanjing Otoyolu'nda bir kazaya karıştı. Kaza sonrasında, Evergreen'in TIR'ı, aynı Süveyş Kanalı'nı tıkayan Ever Given gemisi gibi yolu enlemesine kapattı. Kaza nedeniyle otoyolda uzun süre araç geçişi sağlanamadı. Evergreen Marine Corporation, merkezi Tayvan'ın Taoyuan Şehri, Luzhu Bölgesi'nde bulunan Tayvanlı bir konteyner taşımacılığı ve nakliye şirketidir.

Evergreen ne demek?

Evergreen ne demek?

İngilizce 'her daim yeşil kalan' anlamına gelen evergreen genellikle gazetecilik ve yayıncılıkta kullanılan bir terimdir. Evergreen içerik demek, güncelliği her daim devam eden, uzun bir zaman dilimi geçse de ilgi gören içerik demektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın