Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadının Size Aşık Olduğunu Belli Eden 10 İşaret

etiket Bir Kadının Size Aşık Olduğunu Belli Eden 10 İşaret

DS
23.02.2016 - 17:09

Aşık olduğunu nasıl anlarsın? Bir kadın aşık olduğunda nasıl davranır?  Hoşlanma demiyoruz bakın, aşk diyoruz. Lütfen buna dikkat edin. O yüzden burda öyle normal 'Bakış atar, gülümser, bir yerinize dokunur' gibi cümleler görmeyi beklemeyin. 

Siz de 'Karşıdan bir kıvılcım göremiyorum, yoksa adım atacağım...' cümlesini kullanıyorsanız doğru yerdesiniz. 

O kıvılcımlar bazen hiç beklemediğiniz bir tavır, bir bakış veya bir rahatsızlık durumu olabilir. Hatta makaleyi okurken çok yüksek ihtimal şu cümleyi kullanacaksınız; 'Yok artık o o anlama mı geliyormuş yeaaa' :) Bir kadının seni sevdiğini nasıl anlarsın, seven kadın nasıl davranır merak ediyorsanız hadi buyrun içeriğimize.

Bakalım bunlar nelermiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Size baktığında gözlerini sabitler...

Çünkü o an ona zaman durmuştur. Söylediklerinize gülerken, gözlerinize bakmaya devam ediyordur. Oturup tüm gün sizi izlese hiç sıkılmaz ve tüm günün geçtiğinin farkına bile varmaz. Bu yüzden siz konuşurken anında cevap veremez, kelimeler kafasında balonlar halindedir, onları tutup sıraya koymak o kadar zordur ki...

2. Yanınızda çok rahat olamaz.

Ne kadar 'Gerginsin galiba? rahatla' falan deseniz de ona işlemez. Sürekli size karşı yenik hissetme duygusu içerisindedir. 'Hayatınızın aşkıyla dünyanın en leziz vakitlerini geçirirsiniz' diye bir şey yok yani, yanında tutulup kaladabiliyorsunuz. :)

3. Sorduğunuz bir soruya anında cevap vermez.

Bir şey sorduğunuzda veya söylediğinizde, önce sessiz sessiz size bakar. Bunun nedeni, o sırada içinden;  'Oha ne kadar da aynı düşünüyoruz.' gibi şeyler geçirmesidir.Bu sessizlik süresi de ona epey kısa gelirken size uzun gelebilir. :) 

Her dakikası, yapacağı bir şey ya da söyleyeceği bir sözle rezil olacağı korkusu ile geçer. İllaki saçma bir cümle kullanır, bu kaçınılmazdır. Yanınızdan erken kalkmak istiyorsa, bu, o heyecana daha fazla dayanamayacağı ve daha fazla rezil olmak istemeyişindendir.

4. Mantıklı düşünemez. Siz ve çevrenizdekiler hakkında saçmalar.

Mantık devre dışıdır. Dolayısıyla söylediği her saçma söz, yaptığı her saçma davranış size aşık olduğunun işareti sayılabilir. Çevrenizde hiç olmayacak insanları kıskanabilir. Normalde yapmayacağı şeyleri yapabilir. Örneğin; evinize gelmek normalde hiç yapmayacağı bir şeyse ve evinize geliyorsa kesin size aşıktır. Ama büyük ihtimal o da farkında değildir. :)

5. Yanınızda kendini çirkin ve güvensiz hissederken, uzaktayken son derece özel hisseder.

Uzaktayken kendini acayip güzel ve değerli hisseder. Çünkü söylediğiniz övgüleri sonradan kafasında canlandırır ve gururlanır. Bir yandan hüzün içindedir, aşkın verdiği bir hüzün. Bir yandan da sizi düşünmek bile yüzünü gülümsetir, içini ısıtır, 'ah' çektirir. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gülümseyişinize güler. Ama size kusurlarınızdan bahseder.

Kahkahanıza değil, ufacık bir gülümsemeniz bile tatlı gelir. Size bakıp bakıp güler. Henüz çıkmaya başlamadıysanız bunları asla size söylemez, sizin farketmeniz gerekir. Ses tonunuz, yürüyüşünüz, sarılışınız, her şeyiniz ayrı bir güzel, ayrı bir tatlı gelir. Ama yüzünüze kusurlarınızı söyler. Bu da içindeki coşkun duyguları saklamaya çalışma çabasıdır. Size kusurlarınızı söyleyen insanları sevin :) Bu her noktanızı incelediği ve her noktanızı bir o kadar sevdiği anlamına gelir.

7. Kötü şakalar yapar. Ama birlikte gülersiniz.

Kötü şakalar, aşkın verdiği duygusal zekanın normal zekayı bastırmasından ileri gelebilir. Ama bu şakalar her iki tarafa da komik gelir. Yani eğer böyle oluyorsa, ileride dünyanın en uyumlu çiftlerinden biri olabilirsiniz demektir. :)

8. Araya uzun zaman girse bile sizi düşünür, mesaj atar.

Saçma sapan bir mesaj da olsa, yazar. Sizi düşündüğü 10 aydan sadece bir gününde yazar. Aşık kadının yazmayı bırakma süresi 2.5 yıldır. Yazdığı mesaja nasıl karşılık verdiğiniz de önemli tabi... İlişkinin nasıl sonlandığı da önemli. Kötü bir şey yapmadıysanız, onu çok incitmediyseniz mutlaka size yazacaktır. Kötü bir ayrılık sonrası zaten unutma süresi de kısalır.

9. Sık sık görüşmek ister.

Belki önceki ilişkilerinde haftada bir görüşüyordu ve yetiyordu. Ama şimdi 2 günde bir görüşmek istiyorsa, aşıktır. Sürekli size kendini tam olarak ifade edemediğini düşündüğünden, 'Bbu sefer daha rahat olucam, daha eğlenceli geçecek.' düşünceleriyle hep görüşmek ister. Ama sonuç hüsrandır tabii. Sizle bir araya geldiğinde yine heyecandan ölüyordur. :) Sık görüşmeler sonrası bu heyecan yenilir ve o tutkulu aşkın lezzetli vakit geçirme süreci başlar.

10. Her şeyinizi süzer ve karar verir.

Ona olan bakışınızı, yanındayken nasıl davrandığınızı, yanındayken başkalarına nasıl davrandığınızı, uzaktayken ciddi sorulara nasıl ve ne sıklıkla cevap verdiğinizi... Gibi aklınıza gelebilecek her şeyinizi süzer. 'Bunu yaptı, demek ki şöyle' gibi analizler çıkartır ve hakkınızda karar verir. Arkadaşlarınızın yanında o da varken başka bir kadın hakkında konuşuyorsanız, bitmişsinizdir. Uzaktayken uzun bir süre mesajına  cevap vermediyseniz bitmişsinizdir. Günler günleri kovalamış ve siz onunla iletişim kurmamışsanız bitmişsinizdir. 

Çünkü aşık kadınlar normalden 100 kat daha analizci, şüpheci ve duygusal olurlar. Normal kadın nasıl her şeyi ince düşünebiliyorsa, aşık kadın en inceleri düşünür ve kalemi kırar :) Onu sevmediğinizi, ona ilişki gözüyle bakmadığınızı, yanında sıkıldığınızı anlarsa anında kaçar. Çünkü zaten kendini kötülemeye çok müsait bir zamandadır. :) 

Aşık bir kadınla iseniz veya siz aşıksanız, kıymetini bilin. Çünkü artık bunlar o kadar az oluyor ki... :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1181
552
325
230
203
201
197
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?