Görüş Bildir
Haberler
Bir Dönemin Efsanesi, Yağmur Yağsa da Gelse Dediğimiz Ruhsar Dizisi Oyuncularının Şimdiki Halleri

Bir Dönemin Efsanesi, Yağmur Yağsa da Gelse Dediğimiz Ruhsar Dizisi Oyuncularının Şimdiki Halleri

Metehan Yeşilyurt
31.05.2019 - 13:56 Son Güncelleme: 06.06.2019 - 16:50

Bir döneme damgasını vuran, 7'den 70'e herkesin beğenisini toplayan Ruhsar dizisi üzerine çok fazla yazıldı çizildi. Üzerinden yıllar geçse de unutamadığımız Ruhsar dizisinde yer alan oyuncuların şimdiki hallerini sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selçuk / Mehmet Usta

Selçuk / Mehmet Usta

Selçuk rolüyle ve enteresan saçları ile tanıdığımız Mehmet Usta daha sonradan Ekmek Teknesi ile zirve yaparken Bez Bebek ve Leyla ile Mecnun yapımları ile kariyerinde başarı elde etti. Pek çok yapımda yer alan Usta en son 2018 yapımı Beni Bırakma filminde boy gösterdi. Aynı zamanda tiyatro ile de çok yakından ilgileniyor. Yani bu işlerden hiç kopmamış.

Reyhan / Ebru Karanfilci

Reyhan / Ebru Karanfilci

Reyhan karakteri ile fırtınalar estiren Ebru Karanfilci Ruhsar'dan sonra dizilerde çok uzun soluklu durmadı. Vay Anam Vay, Reyting Hamdi, Sihirli Annem ve Arka Sokaklar'da da gördüğümüz Karanfilci şu sıralar daha çok sinema filmleri ile ilgileniyor.

Şelale / Güneş Berberoğlu

Şelale / Güneş Berberoğlu

Şelale rolüyle karşımıza çıkan Güneş Berberoğlu da daha sonradan pek çok dizide yer aldı. Şimdilerde ise tiyatro oyunlarında rol alıyor. Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda görmek mümkün :)

Müfit / Hakan Gerçek

Müfit / Hakan Gerçek

O tez canlılığı ve saflığı ile bizi bizden alan Müfit'i canlandıran Hakan Gerçek daha sonradan pek çok dizide rol almış, seslendirme yapmış ve tiyatro oyunlarını yönetmiştir. Şimdi de kendi kurduğu tiyatroda devam ediyor. Suskunlar'daki Damat rolü ve The Pacific ile Spartacus'teki seslendirmeleri de efsaneler arasındadır.

Suat / Günyol Bakoğlu

Suat / Günyol Bakoğlu

Suat rolü ile tanıdığımız Bakoğlu daha sonradan Yılan Hikayesi dizisinde de rol aldı. Kendisi çok uzun bir süredir etrafımızda. Hem de sesiyle! Seslendirme sanatçılığı yapan Bakoğlu Iron Man'i de seslendiren kişi aynı zamanda. Pek çok reklamda da sesini duyuyoruz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mazhar / Cem Davran

Mazhar / Cem Davran

Hey gidi Mazhar. Uçuk kaçık halleri ve o heyecanlı tavırları ile zaman zaman bizi çileden çıkartıyordu. Yağmurun yağmasını en çok isteyenler arasındaydı. Cem Davran daha sonraları pek çok dizide karşımıza çıktı. Şimdilerde ise ara ara dizilerde boy gösterirken çeşitli programlar ve etkinliklerde de sunuculuk yapıyor.

Önder / Mehmet Ulay

Önder / Mehmet Ulay

Biraz sinirli bazen de çok eğlenceli bir karakter olan Önder diziye hep farklı bir tat kattı. Önder'i canlandıran Mehmet Ulay'ı yıllar boyunca pek çok dizide izlemeye devam ettik. Muhteşem Yüzyıl'dan tutun da Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a kadar. Kendisini yine dizilerde izlemeye devam ediyoruz.

Menkıbe / Göksel Kortay

Menkıbe / Göksel Kortay

Firvdevs ile birlikte sürekli Mazhar'ın mürüvveti için planlar yapan Menkıbe'yi de çok sevmiştik. Göksel Kortay hem usta bir tiyatro oyuncusu hem de profesyonel bir seslendirme sanatçısı. Kendisini daha sonra Sevimli Canavarlar filminde de duymuştuk :)

Firdevs / Mihrace Yekenkülüğ

Firdevs / Mihrace Yekenkülüğ

Menkıbe ile Mazhar'ı evlendirme operasyonlarının baş aktörü olan Firdevs'i Mihrace Yekenkülüğ canlandırıyordu. Kendisini daha sonra Sıdıka dizisi ile Tatlı Hayat'ta konuk oyuncu olarak da görüldü. Annesinin vefatından sonra uzun bir süre kariyerine ara veren oyuncu daha çok reklam filmlerinde sesi ile karşımıza çıktı.

Gözüm / Tuluğ Çizgen

Gözüm / Tuluğ Çizgen

Usta oyuncuyu yıllar boyunca pek çok farklı filmde gördük. Daha sonrasında Ruhsar'da da Gözüm ablamız olarak bizimle buluştu. Kendisini sürekli olarak gördük ve ekranlardan yüzünü hiç eksiltmedi. Ayrılsak da Beraberiz, Yasemince gibi yapımlarda yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serruh / İştar Gökseven

Serruh / İştar Gökseven

Dizideki çok heyecanlı ve bir o kadar da komik olan Serruh da çok sevdiğimiz karakterler arasında yer alıyordu. İştar Gökseven canlandırıyordu. İştar Gökseven daha sonradan pek çok dizide ve filmde karşımıza çıktı. Leyla ile Mecnun'daki baba rolünü yıllar geçse de unutamayız sanırım. Kendisi aktif olarak tiyatro faaliyetlerini yürütmeye devam ediyor.

Baha / Volkan Girgin

Baha / Volkan Girgin

Baha rolüyle karşımıza çıkan Volkan Girgin Yedi Numara dizisiyle de kalbimizde çok ayrı bir yere sahip. Daha sonradan çeşitli yapımlarda rol alan oyuncu filmlerde rol almaya devam ediyor.

Ruhsar / Hande Ataizi

Ruhsar / Hande Ataizi

Güzelliği ile büyüleyen ve Ruhsar rolü ile kalbimize taht kuran Hande Ataizi de daha sonradan aktif olarak pek çok yapımda karşımıza çıktı. Kahpe Bizans da bunun en iyi örneklerinden. 2008'den sonra ekranda çok göremediğimiz yıldız şu an çeşitli dizi, program ve filmler ile ilgileniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
61
16
12
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın