Görüş Bildir
Haberler
Bir Daha Dünyaya Gelsen Hangi Ünlü Olurdun?

Bir Daha Dünyaya Gelsen Hangi Ünlü Olurdun?

miray soysal
18.03.2022 - 19:05

Sen bir daha dünyaya gelsen hangi ünlü olurdun?

Merak ettiysen, Haydi Teste!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Peki, son zamanlardaki ruh halini bir hava durumuna benzetecek olsan kendini nasıl tanımlardın?

4. Senin hayatın hangi sanatla anlatılsın isterdin?

5. Peki, sen bir ünlü olsan bu hangi alanda olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatta en çok hangisine değer veriyorsun?

7. Modayı takip edip ona göre giyinenlerden misin?

8. Son olarak, bize burcunu söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Doğuştan gelen bir etkileyiciliğin var. 'Karizmaa!' dendiğinde ilk akla sen gelirsin. İnsanlar kurt bakışlarında hayat bulur. Sadece yakışıklılığınla değil karakterinle de ön plandasın. Çevrendeki insanlar tarafından çok sevilirsin.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

Sen neşeli, cıvıl cıvıl ve dışa dönüksün. Yalnız kalmak ve sosyalleşmemek sana göre değil. Arkadaş canlısısın. Ortamların insanısın. Çok özgünsün, yaratıcı ve yeteneklisin. Bu yüzden,  kesinlikle yetenek ve becerilerinle kendi işini yapacak bir insansın.

9. Tarkan

9. Tarkan

Ortamların aranan insanısın. Her zaman muhabbet denince akla sen gelirsin. Özgün, her türlü konuda yeterince birikim sahibi, fevkaladenin fevkinde mükemmel bir insansın. Çevren çok geniş, herkes tarafından sevilirsin ve takdir edilirsin. Duruşunla, bakışınla ve tarzınla hep dikkat çekersin. Olaysıın!

Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah

Sen özgür ruhlu bir insansın. Hayatta sana dayatılan kalıplara asla girmiyorsun. Kendi düşüncelerine çok güvenirsin. Yeni fikirlere de açıksın tabii, ama doğru olduğunu düşünmediğin herhangi bir fikri kimse sana kolay kolay kabul ettiremez. Yaratıcı, özgürlükçü ve yenilikçisin. Yaptığın her işin en iyisini yaparsın.

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

Yaşanan her durumdan mutlaka mizahi öğeler çıkarır, bunları arkadaşlarınla paylaşırsın. Bazen bir şey yapmana gerek yoktur. Dümdüz durman bile arkadaşlarını güldürmek için yeterlidir . Seninle geçirilen her vakitte arkadaşlarının gülmekten yüz kasları ağrıyor. Herkesin keyfini yerine getiren kişi olduğun için çok seviliyorsun. Herkesin hayalidir senin gibi komik olmak!

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Arkadaşlarınla vakit geçirmeyi çok seversin. Kaşif ruhunla yeni yerler keşfetmeyi,  bunu da çok sevdiğin dostlarınla yapmayı istersin. Kendine has tavırların, hayattaki çalışma aşkın ve güzelliğin ile etrafındakileri kendine hayran bırakıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
62
55
28
11
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Farah Zeynep Abdullah! Sen özgür ruhlu bir insansın. Hayatta sana dayatılan kalıplara asla girmiyorsun. Kendi düşüncelerine çok güvenirsin. Yeni fikirlere de... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Farah...