Görüş Bildir
Haberler
Bir An Önce Almanız Gerekli: Sons Of The Forest En Önemli 10 Eşya

Bir An Önce Almanız Gerekli: Sons Of The Forest En Önemli 10 Eşya

Atakan Gümrükçüoğlu
25.03.2023 - 14:00 Son Güncelleme: 25.03.2023 - 15:13

Çıkışıyla ortalığı kasıp kavuran Sons Of The Forest, hayatta kalma ve korku birleşimini oyunculara sunan son dönemin en popüler oyunlarından birisi. Hayatta kalma unsurları bulunduğu için oyun içerisinde bazı eşyaları bulmanız sizin için büyük bir önem taşıyor. 

Bu listede sizlere bir an önce bulmanız gereken hayat kurtarıcı 10 eşyayı listeliyoruz;

Kaynak: https://gamerant.com/sons-of-the-fore...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Modern balta

1. Modern balta

Klasik baltadan daha önemli bir yere sahip olan modern balta, ağaçları çok daha hızlı kesmenize yarıyor. Aynı zamanda düşmanlarla da çok rahat başa çıkabilmenize olanak sağlıyor. 

Bu baltayı haritanın Kuzeybatısındaki terk edilmiş bir kampta bulabilirsiniz.

2. Kış ceketi

2. Kış ceketi

Oyun içerisinde en zor şeylerden birisi olan donma tehlikesiyle karşı karşıya kalmamak için bu montu bulmanız sizin için büyük bir önem teşkil ediyor. Kış ceketi, oyuncuları soğuktan izole etmeye yarıyor ve daha rahat bir oynanış imkanı sunuyor.

3. GPS bulucu

3. GPS bulucu

Dönüş yolunuzu kaybetmemek için tercih edebileceğiniz GPS bulucuları, haritanın çeşitli yerlerinde bulunabiliyor. Envantere eklenen bu eşyalar sayesinde geri dönmek istediğiniz bir noktayı harita üzerinde işaretleyebiliyorsunuz. Kesinlikle alınması gereken bir eşya olduğunu düşünüyoruz.

4. Pistol

4. Pistol

Oyunda silahların pek yer almaması oyuncuların canını sıkan başka bir konu. Pistol, GPS bulucularının yer aldığı bir bölgede cankurtaran sandalı üzerinde bulunabiliyor. Etrafa bakmadan geçerseniz görmeniz pek mümkün değil. Şayet silahı bir kere edindiğinizde düşmanlara karşı 1-0 önde başladığınızı unutmayın.

5. Kırmızı maske

5. Kırmızı maske

Eğer düşmanlarla kapışmak istemiyorsanız kırmızı maske tam sizlik diyebiliriz. Haritanın çeşitli yerlerinde bulunan 3 boyutlu yazıcılar ile bastırabileceğiniz bu maske sayesinde düşmanlar size saldırmıyor, hatta bazen ayaklarınıza kapanıp dua etmeye bile başlıyor. Gizlilik için birebir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şok tabancası

6. Şok tabancası

Ölümcül olmayan bu silah, düşmanları sersemletmenize ve onları bir müddet uzak tutmanıza yarıyor. Eğer saldırgan bir eylemde bulunursanız onlar da size karşılık verdiği için bu şok tabancasını sadece korkutma amacıyla kullanabilirsiniz.

7. Solunum cihazı

7. Solunum cihazı

Bu cihaz, oyundaki en faydalı eşyalardan birisi konumunda. Eğer su altında çokça vakit geçiriyorsanız gidip hemen solunum cihazını bulmanız gerekiyor. Daha önce ulaşılamayan yerlere çok rahat bir şekilde gidebilir ve suyun altında daha fazla kalabilirsiniz.

8. Halat tabancası

8. Halat tabancası

Özellikle mağaralarda işinize yarayacak olan halat tabancası, zıplayarak geçilemeyecek mesafeleri kat etmenizi sağlıyor. Çelik bir halat fırlatan bu tabanca sayesinde uzun mesafeleri kolay bir şekilde geçebileceksiniz.

9. Kürek

9. Kürek

Hikayeyi ilerletme açısından çok önemli bir eşya olan kürek, yeni alanlar açabiliyor. Ancak alması bir hayli zor. Halat tabancası ve solunum cihazına sahip olmadan almak neredeyse imkansız.

10. Haç

10. Haç

Halat tabancası ile aynı mağarada bulunabilen Haç, düşmanları korkutup kaçırmak için gereken önemli eşyalardan birisi konumunda. Ayrıca hikayeyi devam ettirmek için de elbette alınması gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın