Görüş Bildir
Haberler
BİLSEM Sonuçları Açıklandı: MEB BİLSEM Sonuçları Sorgulama Ekranı

BİLSEM Sonuçları Açıklandı: MEB BİLSEM Sonuçları Sorgulama Ekranı

Milli Eğitim Bakanlığı, özel yetenekli çocukları tespit edebilmek için BİLSEM sınavları yapıyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan BİLSEM sınavlarının sonuçları, MEB’in internet sayfasından erişime açıldı. BİLSEM sınavından başarılı puan alan öğrenciler, 23 Ağustos-10 Eylül 2021 tarihleri aarasında kayıtlarını yaptırabilecek. İşte MEB BİLSEM sonuçları sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

BİLSEM Sonuçları Açıklandı

BİLSEM Sonuçları Açıklandı

2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren bilim ve sanat merkezlerimizde (BİLSEM) eğitim alacak öğrencilerin yetenek alanlarına göre değerlendirmeleri tamamlanmıştır. Tüm sınıf düzeyleri için taban puan genel zihinsel yetenek alanında 130, resim yetenek alanında 90, müzik yetenek alanında ise 70 puan olarak belirlenmiştir.

BİLSEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

BİLSEM Sınavı Nedir?

BİLSEM Sınavı Nedir?

Dünyanın her yerinde özel yetenekli çocuklara yönelik olarak farklı eğitim programlarının uygulanmaktadır. Bilsem, Bilim ve Sanat Eğitim Merkezlerinin kısaltılmış ismidir. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın