Görüş Bildir
Haberler
Bill Gates "Kripto Para Değil Trakya'dan Toprak Alıyor" Haberi Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Bill Gates "Kripto Para Değil Trakya'dan Toprak Alıyor" Haberi Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Müge Kakşi
25.04.2021 - 15:08

Son zamanlarda Bill Gates'in tarım arazilerine yatırıp yaptığı haberleri sık sık gündeme geliyor. Özellikle verimli toprakları seçen Bill Gates'in Türkiye'den de toprak aldığı yönünde haberler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yeniçağ yazarı Arslan Bulut, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in Edirne ve Kırklareli'nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı haberini aktardı. İşte Bill Gates tarım arazisi haberi ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bill Gates Türkiye'de Toplam 56 Bin Dönüm Arazi Aldı

Bill Gates Türkiye'de Toplam 56 Bin Dönüm Arazi Aldı

Yeniçağ yazarı Arslan Bulut, Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddiasıyla birlikte tartışmaların odağı haline gelen kripto paralarla ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı. 

'Bill Gates, kripto para değil, Trakya'da toprak alıyor' başlıklı yazısında 'Tek paranın ilk hedefi, ulusal ekonomileri çökertmektir. Hiç çökmeyecek olan ekonomik değer topraktır. Dünya ekonomisi, koronavirüs kullanılarak 'Büyük Sıfırlama'ya doğru götürülürken, Bill Gates'in bir taraftan aşı üreten kuruluşlara para yardımı yapması, diğer taraftan da ABD'nin ve dünyanın en büyük toprak ağası haline gelmesinin sebebi budur' ifadesini kullanan Bulut, şöyle devam etti:

'Türkiye Kanal İstanbul güzergahının iki tarafındaki toprak satışlarını konuşurken, Bill Gates'in, Edirne ve Kırklareli'nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı bildirildi. Trakya 2000 Sitesi'nin haberine göre Gates'in Türkiye'de toplam 56 bin dönüm arazi aldığı öğrenildi.

"517 Bin Tarım Arazisi"

"517 Bin Tarım Arazisi"

Kastamonu gazetesi, 'Başımıza Bill Gates kuşu kondu!' diye başlık attı.

Öyle ya devletin yerini Bill Gates alıyor. Türkiye'de ise gençler, tarikat eğitimiyle uyutuluyor. Avusturya merkezli uluslararası petrol ve gaz şirketi OMV de Edirne ile Kırklareli'nde 6 bin dönüm tarım arazisi topladı. Haberlere göre Trakya'da en çok tarım arazisi toplayan kişi ise Fıratpen'in sahibi iş adamı Nevzat Demir oldu. Demir'in geçtiğimiz yıllarda emlakçılar aracılığıyla Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde en az 517 bin dönüm tarım arazisi aldığı belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın