Görüş Bildir
Haberler
Biliyoruz Siz de Yaptınız! Oyun Dünyasının En Meşhur 13 Hilesi

Biliyoruz Siz de Yaptınız! Oyun Dünyasının En Meşhur 13 Hilesi

Tamam kabul, hile yapmak çoğu zaman oyunun tüm rekabet hissini alıp götürse de hepimizin kendine hakim olamadığı anlar olmuştur. Hem bazı hileler oyun zevkine zevk de katmıyor değil. 😈

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Motherlode - The Sims Serisi

The Sims serisinin efsane para hilesi. İşe gitmekten sıkıldınız mı, üç günlük dünyada patronun ağız kokusunu çekmek istemiyor musunuz? Yazın bir Motherlode keyfiniz yerine gelsin be!

2. Klapaucius ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!... - The Sims 1

Evet, garip göründüğünün farkındayız ancak bu şifreyi Z kuşağı bilmez. The Sims 1'in para hilelerinden olan bu şifre ile ne kadar çok ;!;!;!;!;! yaparsanız o kadar paranız olurdu.

3. Professionaltools - GTA: Vice City

3. Professionaltools - GTA: Vice City
i.imgur.com

Bugün bile ezberden yazılabilen, akıllarımızda yer etmiş oyun hilelerinden biri. Thugstools ve Nuttertools da bu kategoride elbette.

4. Panzer - GTA: Vice City

4. Panzer - GTA: Vice City

Şehrin sokaklarını birbirine katmak istediğimizde Panzer yazardık ve kaos başlardı. Sonra gelsin en üst aranma seviyesi, gelsin polis helikopterleri...

5. Hesoyam - GTA: San Andreas

5. Hesoyam - GTA: San Andreas

Oyuncunun canını ve zırhını tamamlayan, bir de üstüne $250.000 veren her derde deva San Andreas hilesini unutmak ne mümkün. İnsan keşke gerçek hayatta da böyle olsa demekten kendini alamıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rocketman - GTA: San Andreas

Yürü yürü bir yere kadar, insan bazen oyunlarda gerçek hayatta yapamadıklarını da yapmak istiyor. CJ'in San Andreas'a biraz da yukardan bakmasını isterseniz bu hileyi yazmanız yeterli.

7. Impulse 101 - Half-Life

Yazıldığında HEV Suit'in gücünü tamamlayan, üzerine de silahları ve cephanelerini veren bu hile bir Half-Life oyuncusunun isteyebileceği neredeyse her şeyi sunuyordu.

8. How do you turn this on - Age of Empires II

8. How do you turn this on - Age of Empires II

Unutulmaz gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires II'nin hiç şüphesiz en absürt şifresi buydu. Ortam ve çağ ile hiç uyumlu olmayan bir biçimde savaş alanına görseldeki yıkıcı güce sahip arabayı getiren hile hala bir neslin aklına kazınmış durumda.

9. Idkfa - Doom

9. Idkfa - Doom

FPS türünün atası DOOM'un da işlerimizi kolaylaştıran çeşitli hileleri yok değildi. Bunlardan en ünlüsü de kuşkusuz oyundaki tüm anahtar, silah ve mermileri emrimize amade eden bu hileydi.

10. DIZZY - FIFA 2000

10. DIZZY - FIFA 2000

İşte z kuşağının hatırlamayacağı bir hile daha. FIFA 2000'de kaleci ile karşı karşıya kaldınız ancak kaleci adeta bir panter gibi tüm şutlarınızı kurtarıyor mu? Çözüm basit! Bu hileyi yazıyorsunuz ve dünya dışından gelen dostlarımız kaleciyi gemilerinde misafir ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Konami Code

11. Konami Code

İşte her şeyi başlatan o hile! Oyun dünyasının ilk hile kodu olarak bilinen ve Konami Code olarak anılan bu hile görseldeki tuşlara bu sıra ile basılarak yapılıyordu. İlk olarak 1986 yılında Gradius adlı yapımda kullanılan kod ünlü Contra oyununda kullanıldığında ise oyuncuya 30 ekstra hak veriyordu.

12. CTRL+X - Mount and Blade: Warband

Biz Türk oyuncuların gönlünde ayrı bir yere sahip olan yerli yapım Mount and Blade: Warband'da ordumuzu sefaletten kurtaran hile bu olmuştur. Oyuncuya 1000 dinar veren bu hile oyunun tüm seyrini de değiştirir.

13. İnfilak Eden Lara Croft - Tomb Raider II

13. İnfilak Eden Lara Croft - Tomb Raider II

Bir adım ileri, bir adım geri, 3 kere tam tur dönüş ve ardından geriye zıplama şeklinde yapılan bu tuhaf hile çoğumuza ilk şoku yaşatmıştır, tam da bu yüzden unutulmazdır. Kolu bacağı ayrı yönlere dağılmış bir Lara akıllardan kolay çıkacak cinsten değildi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
24
10
9
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

GTA hilelerini keşke yazmasaydın. Büyük oyunu görenler doluşacak şimdi

Andriy

Oyunlar hakkında bilgi edinmek, yeni oyunları ve tabi ki en önemlisi hileleri öğrenmek için oyun dergileri alırdık. Hatta hala bile oyun hilelerinin olduğu o... Devamını Gör

Ali Dal

Aman hocam, fetönün şifreleri diye içeri almasınlar :D