Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının İşleyiş Şekline Göre Mental Olarak Ne Durumdasın?

Bilinçaltının İşleyiş Şekline Göre Mental Olarak Ne Durumdasın?

Easterling
07.05.2023 - 20:10

Bize bilinçaltının nasıl işlediği ile ilgili ipuçları verebilirsen mental olarak şu anda ne durumda olduğunu söyleyebiliriz. 

Hazırsan başlayalım mı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir de yaşını öğrenelim mi?

3. Peki söyle bakalım, bir odaya girdiğinde bunlardan hangisi önce dikkatini çeker?

4. Tamamen yalnızken kendini garip hissedip bunlardan birini yaşadığın oluyor mu?

5. Yeni bir insanla tanıştığında istemsiz olarak bunlardan hangisi ilk olarak dikkat ettiğin oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce gördüğün garip ve sana önemli gelen bir rüyan vardır elbette. Bunlardan biri var mıydı rüyanda?

7. Hayatında sırlarını paylaşabileceğin bir insanın olması senin için önemli mi diye sorsak?

8. Yeni tanıştığın bir insandan negatif bir enerji aldığın, uzak durman gerektiğini anladığın mutlaka olmuştur. Genelde sana bunu düşündüren bunlardan hangisi olur?

9. İçine kapanık insanlarla ilgili düşüncene bunlardan hangisi daha yakın?

10. Son olarak diyelim ki metafizikle bağlantılı ürünler satan bir mağazaya girdin. Bunlardan hangisi senin dikkatini çeker?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen çok güçlüsün!

Sen çok güçlüsün!

Bilinçaltının işleyiş şekline göre sen mental olarak gerçekten çok güçlü bir insansın. Bir kere her durumda sen önce mantığınla hareket edersin. Olayı en ince ayrıntısına kadar inceler, adımını ona göre atarsın ve bu sayede de başarısızlık şansını %5'lere kadar düşürürsün. Bunun yanında zor zamanlarında da sen asla yılmaz, pes etmezsin. Böyle kelimeler zaten senin lügatında yok. Sen umudunu asla elinden bırakmaz, daha çok çalışır, daha akıllıca düşünür, ne yapar ne eder işin içinden çıkarsın. Şunu da söylememiz gerek, öldürmeyen şey güçlendirir lafının sen birebir canlı örneğisin. Bugüne kadar yaşadığın her şey seni pişirip olgunlaştırmış ve bu seviyeye getirmiş. Çok güçlü bir insan olmuşsun!

Sen hassassın!

Sen hassassın!

Bilinçaltının işleyiş şekline göre sen mental olarak oldukça hassassın. Duyguların senin hayatını inanılmaz derecede yönetiyor. Buna engel olamıyorsun. Çok çabuk üzülüyor, umutsuzluğa kapılıyor, pes ediyorsun. Çok kırılgansın, narinsin. En ufak bir kelime bile seni kırmaya yetiyor bazen. Bu durumlarda duygularının seni etkisi altına almasına, çeşitli düşüncelerin beynine hücum etmesine engel olamıyorsun. Bunu yenmek için de yapman gereken çok basit, bazen duygularını bir kenara bırakıp daha mantıksal, profesyonel davranmayı denemelisin. Göreceksin, o zaman her şey çok daha kolay olacak senin için.

Sen değişkensin!

Sen değişkensin!

Bilinçaltının işleyiş şekline göre sen mental olarak çok değişkensin. Sürekli uçlarda yaşıyorsun. Bazen çok mantıklısın evet, zihinsel olarak çok güçlüsün ama bazen de öyle anlar geliyor ki kendine engel olamıyorsun. Senin hassas noktaların, zaafların var. Bu konulara gelince ne kadar uğraşırsan uğraş zihinsel olarak güçlü olamıyorsun. Çok çabuk etkileniyorsun olumsuzluklardan. Anında gardını indirip pes ediyorsun. Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için bu püf noktalara dikkat etmelisin. O noktaların senin için ne kadar hassas olduğunu bilsen bile mantığını elinden bırakmamalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
43
14
8
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen hassassın!

Özge

Değişkenmisim

DAMLA ÇİFT

çok güçlüsün