Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Filmi Çekilse Hangi Fantastik Evrende Geçerdi?

etiket Bilinçaltının Filmi Çekilse Hangi Fantastik Evrende Geçerdi?

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Madem konumuz fantastik bir dünya o zaman söyle bakalım bir süper gücün olsa bunlardan hangisini isterdin?

2. Peki bir filmde başrol oynayacak olsaydın bunun hangi tür olmasını isterdin?

3. Bir de en büyük korkunu sorsak?

4. Şimdi de şu cümleyi tamamla.

4. Şimdi de şu cümleyi tamamla.

5. Sence bilinçaltın bunlardan hangisine benziyordur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya sence bu insanlar nereye gidiyor olabilir?

7. Son olarak; dünya dışında bir gezegende yaşayacak olsan hangisinde yaşamak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Harry Potter ve Sihirlerle Dolu Dünyası!

Harry Potter ve Sihirlerle Dolu Dünyası!

Senin zihnin resmen hayal gücüyle dolup taşıyor! Gün içinde pek çok kez keşke sihirli güçlerim olsa o zaman şöyle yapardım diye hayaller kurup, kafanda çeşitli senaryolar yazıyorsun. Aynı zamanda arkadaşlarına ve ailene çok bağlı ve kötülükten haz etmeyen birisin. Sanki çocukluğundan beri bir şeyler için ‘seçilmiş kişi’ olduğunu hissediyor ve o günün gelmesini bekliyorsun. Dolayısıyla senin bilinçaltına en çok yakışacak film Harry Potter ve onun sihirlerle dolu dünyası olurdu!

Yüzüklerin Efendisinin Macera Dolu Orta Dünyası!

Yüzüklerin Efendisinin Macera Dolu Orta Dünyası!

Sen oldukça gerçekçi ama bir o kadar da maceraperest birisin! Cesur, sorumluluk sahibi ve oldukça düşünceli birisin. İçinde bulunduğun hayat ara sıra sana oldukça monoton ve sıkıcı geliyor. Böyle zamanlarda bir şeylerin harekete geçmesini ve seni hayal bile edemediğin maceralara sürüklemesini istiyorsun. Oysa çevresine karşı oldukça duyarlı ve etrafındaki tüm canlıların iyiliğini düşünerek hareket eden biri olarak aslında sen, sıkıcı sandığın hayatında pek çok kötülükle mücadele eden bir savaşçı gibi yaşıyorsun ama farkında değilsin. Bu yüzden senin bilinçaltının filmi çekilse bu kesinlikle Yüzüklerin Efendisi serisinin Orta Dünya'sı olurdu.

Fantastik Marvel Evreni!

Fantastik Marvel Evreni!

Senin içinde kıpır kıpır hiç enerjisi bitmeyen bir taraf var! Hayat sanki senin için yaşadığın her olayda farklı bir karaktere büründüğün başlı başına bir macera. Genel olarak iyi ve düşünceli birisin ancak zaman zaman içindeki gerçek kötü de ortaya çıkıyor ve hak edene hak ettiği dersi veriyor. Doğal olarak senin bilinçaltının bir filmi çekilse bu Marvel’ın birbirinden fantastik evrenlerinden biri olurdu.

Beyin Yakan Matrix Evreni!

Beyin Yakan Matrix Evreni!

Sen hırslı ve başarı odaklı birisin! Hayatta belli başlı amaçların var ve bunlar için elinden ne gelirse sonuna kadar yapmaktan çekinmiyorsun. Aynı zamanda pek çok konuda bazı kuralların var bunlardan en önemlisi ise ‘iyi bir insan’ olmakla ilgili. Bu uğurda gerekirse geri kalan tüm amaçlarından vazgeçebilirsin. Bunların yanı sıra kafanda hayal kurmaktan ziyade daha gerçeğe bağlı düşünceler kurmayı tercih eden birisin. Bu yüzden senin bilinçaltına en çok yakışacak film; Matrix evreni olurdu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
570
278
151
67
34
33
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Harry Potter ve Sihirlerle Dolu Dünyası!

Pasif Kullanıcı

Yüzüklerin Efendisinin Macera Dolu Orta Dünyası! Sen oldukça gerçekçi ama bir o kadar da maceraperest birisin! Cesur, sorumluluk sahibi ve oldukça düşünceli... Devamını Gör

Sultan Koç

BİRİNCİ SORUDA SONSUZ BİR GÜCE SAHİP OLMAKTA EXO NUN MAMA ALBÜMÜNDE Kİ BİR SAHNE VAR HATTA ORADAKİ KİŞİ CHENYEOL