Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Filmi Çekilse Hangi Dalda Oscar Ödülü Alırdı?

etiket Bilinçaltının Filmi Çekilse Hangi Dalda Oscar Ödülü Alırdı?

Oscar ya da diğer adıyla Akademi ödülleri, hiç şüphesiz dünyada en çok bilinen ve film endüstrisinin en prestijli ödülleri. 

Geçtiğimiz günlerde de 90. kez düzenlenen bir törenle bu yılın kazananları belli oldu. Hazır 2018 yılının en iyileri ödüllerini almışken bakalım seni bilinçaltın da bu yarışta olsa hangi dalda Oscar ödülüne layık görülürdü, görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; cinsiyetini öğrenelim.

2. Diyelim ki her şeyin kötüye gittiği bir dönemdesin ve kendini ciddi anlamda kötü hissediyorsun. Ancak kafanı toparlamalı ve ertesi gün bir iş yetiştirmelisin. Biraz daha iyi hissetmek için aşağıdakilerden hangisini yapardın?

3. Sence en güzel evlilik teklifi bunlardan hangisi?

4. Yeni biriyle tanıştığında genellikle o insanın bu özelliklerinden hangisi aklında kalıyor?

5. Bu boşluğu nasıl doldurursun?

5. Bu boşluğu nasıl doldurursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu manzaraya bak ve gözlerini kapatarak orada olduğunu hayal et. Kafanda canlanan şey bunlardan hangisine yakın?

6. Şimdi de bu manzaraya bak ve gözlerini kapatarak orada olduğunu hayal et. Kafanda canlanan şey bunlardan hangisine yakın?

7. Bu akan görsele bir süre bak ve aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdığını söyle bakalım!

8. Şuna da cevap ver ve bitirelim!

8. Şuna da cevap ver ve bitirelim!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En İyi Kadın Oyuncu!

En İyi Kadın Oyuncu!

Sen duruşunla, kişiliğinle ve hayat tarzınla çevrendeki pek çok insanın kıskandığı ve gıpta ettiği birisin. Sadece tek bir hareketle bile dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Haliyle bu durum seni zaman zaman rahat etse de aslında durumun böyle olmasından hoşnutsun çünkü sen ön plana çıkmayı ve ışıkların daima üzerinde olmasını seviyorsun. Senin auranın böylesine etkileyici olmanın sebebi ise; empati yeteneğin. Karşındaki insanın ne hissettiğini, ne düşündüğünü anlıyor hatta bir ortama girdiğinde oranın bile kendine has duygularını olduğunu düşünüp, her bir hücrene kadar hissedebiliyorsun. Herkesi ve her şeyi bu kadar iyi hissedebildiğin için kendini de çok iyi anlatıyor, her yere uyum sağlayabiliyorsun. Tüm bunların ışığında; senin bilinçaltın ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü hak ediyor!

En İyi Erkek Oyuncu!

En İyi Erkek Oyuncu!

Senin tam anlamıyla kendine has bir karizman var! Bunun en temel sebebi ise insanlara yaklaşımın ve hayata bakış açın. Her şeyi, herkesi fazlasıyla iyi bir şekilde anlıyor, gerektiğinde de onlara uyum sağlamak ya da beklentilerini karşılamak için tam da istedikleri gibi davranabiliyorsun. Mutlu olmak ya da iyi hissetmek için pek çok şeye sahip olsan ile hayat sana çoğu zaman biraz boş geliyor ve bu da seni biraz ‘ıssız adam’ triplerine sokuyor. Sanki senin zihninde birden çok sen varsın ve hayatın getirdiklerine göre hangisine ihtiyacın varsa bunu çıkarıp, kullanıyorsun. Tüm bunların doğrultusunda zihnin; ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü hak ediyor!

En iyi Film!

En iyi Film!

Senin iç dünyanda hiç hareket bitmiyor! Sanki zihninde binlerce kurgu var ve sen her yeni gün bunlardan birini yaşıyorsun. Gerek ilişkilerin gerek başına gelenler gerekse de duygularının her biri adeta filmlerden bir kesit gibi. Duygularını çok yoğun yaşayan birisin haliyle en basit bir şey bile senin için fazlasıyla dramatik bir hale gelebiliyor. Aynı zamanda hayatın tadını sonuna kadar çıkartmak istediğin için yaşayabildiğin her şeyi yaşayıp, tecrübe ederek dolu dolu bir hayatın olsun istiyorsun. Bu yüzden senin zihnine verilebilecek en güzel ödül ‘En İyi Film’ dalında olmalı!

En İyi Yönetmen!

En İyi Yönetmen!

Sen pek göz önünde olmaktan hoşlanmayan ve gerekmedikçe de konuşmayı sevmeyen birisin. Çoğu zaman hayatın içine karışmaktansa bir kenara çekilip, çevrende olan biteni izlemeyi tercih ediyorsun çünkü bir şeylerin içinde olup akışta kalmaktansa dışarıdan bakarak daha çok şey görüp, öğrenebileceğine inanıyorsun. Fazlasıyla gelişmiş bir gözlem yeteneğin var ve bu sayede her zaman resmin büyük halini görebiliyor, ona göre adımlar atıyorsun. Evet bir şeylerin içinde olmaktan ve ön plana çıkmaktan hoşlanmıyorsun ama konu kendini ifade etmek ya da bir şeyleri anlatmak olduğunda senden iyisi yok bunu öyle güzel bir şekilde başarıyorsun ki çevrendekiler adeta bu özelliğine hayran oluyor. Tüm bunlara bakarak senin zihnin gerçekten ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü hak ediyor!

En İyi Özgün Senaryo!

En İyi Özgün Senaryo!

Senin son derece gelişmiş bir hayal gücün var! Dünyanın en basit olayı bile senin zihninde fırtınalara yaratabiliyor. Birisi ile yaşadığın herhangi bir olay, izlediğin bir şey ya da okuduğun bir yazı seni anında bambaşka bir aleme taşıyabiliyor ve zihninde sanki bir anda çarklar dönmeye başlayarak çeşitli düşünceler içine girmene neden oluyor. Özellikle uykudan önce gün içinde yaşadığın her şeyi düşünüp, o olaylar hakkında çeşitli senaryolar yaratıp, hayaller kuruyorsun. Bunlar her ne kadar sana keyif verse de zaman zaman zihninin böyle çalışması seni kuruntulu biri haline getiriyor çünkü hiç kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri bile düşünebiliyor, ‘Ya öyleyse?’ diyerek hayıflanıyorsun. Özetle senin bilinçaltına bir ödül verecek olsak bu; ‘En İyi Özgün Senaryo’ dalında olurdu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
728
298
145
42
38
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

En İyi Özgün Senaryo!-özgün ve farklı.evet işte bu.

Atakan Aydın

benimde o çıktı kardeşim.

Ribonses

Ulan bu cinsiyet seçiminde niye hep "Ne fark eder" şıkkı bulunuyor? Böyle şey mi olur? Ya erkek olacaksın ya da kadın. Yetti artık her defa bunu görmek!

aerialz

bu ne ki. kardan adam yerine kardan birey denen bir yer burası.