Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Ne Kadar İçe Dönük Biri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Ne Kadar İçe Dönük Biri Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
07.06.2017 - 08:42

Bu testle derinlerde sakladığın özellikleri gün yüzüne çıkarıyor ve ne kadar içine dönük, kapalı bir insan olduğunu söylüyoruz!

Haydi teste...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şunu merak ediyoruz: Bir çocuğu evlat edinmek ister miydin?

2. Peki genel olarak yaşıtlarınla mı arkadaşsın?

3. Bir de şunu soralım: Yaptığın şeylerden ne sıklıkla pişmanlık duyuyorsun?

4. Şimdi de bir gününü düşün. Ne kadar spontane yaşıyorsun sence?

5. Biraz da aşk hayatını soralım. İlk buluşmadaki sen bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman bize nasıl mekanlarda kendini rahat hissettiğini söyle hadi!

7. Peki genelde arkadaşlarını aramayı mı yoksa mesaj atmayı mı tercih edersin?

8. Son olarak bize ne kadar rekabetçi olduğunu söyle hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşırı İçine Kapanıksın!

Sen genel olarak içe dönük bir insansın. Kendi küçük dünyanda kendinle baş başa yaşamayı seviyorsun. Kalabalık ortamlarda gürültülü konuşmalar yapmaktansa, yüz yüze iletişimi daha çok tercih ediyorsun. Ortamlarda dikkat odağı olmaktansa, daha çok ortamı gözlemlemeyi tercih ediyorsun. Ancak öyle zamanlar oluyor ki bir tepkinle herkesi şaşırtıyor ve bir anda parlıyorsun güneş gibi.

Birazcık Dışa Dönüksün!

İnsanlar seni görünce akıllarına ilk olarak İkizler burcu olup olmadığın sorusu geliyor. Çünkü senin bölünmüş bir kişiliğin var. Zaman zaman vahşi ve dikkat çekici olabilirken bazen de o kadar sakin ve yalnız oluyorsun ki insanlar sana nasıl yaklaşmaları gerektiğini şaşırıyor. İnsanlar bazen senin ne kadar dışa dönük biri olduğunu söyleyebilir sana, ama sen de ruhunun derinliklerinde biliyorsun ki kendi küçük dünyanda yalnız kalmayı da bir o kadar çok seviyorsun.

Daha Çok Dışa Dönüksün!

Dışa dönüklüğün daha ağır basıyor diyebiliriz. Spot ışıkları senin üzerine düştüğünde hemen havaya giriyor, cool takılıyorsun. Ancak bazı zamanlar oluyor ve bu dikkatin merkezi olmak seni yoruyor. İşte o zamanlarda da bir anda içine kapanıyor, yalnız kalmayı tercih ediyorsun. Bu içe kapanışların olmasa dışa dönüklüğün bir güneş gibi parlayamaz zaten.

Birazcık İçine Kapanıksın!

İçe dönüklüğün daha ağır basıyor diyebiliriz. Bazen utangaç ve suskunsun bazen de atılgan ve konuşkan. Bu nedenle de insanlar seninle ilgili dışa dönük olduğuna dair yorum yapıyor. Çok nadir de olsa dikkat çekmeyi seviyorsun, sana kendini iyi hissettiriyor. Ama kendinle baş başa kaldığın zamanlarda hayattan aldığın keyfi başka hiçbir şey vermiyor sana.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1109
307
162
140
79
54
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Özdemir

Aşırı İçine Kapanıksın! Sen genel olarak içe dönük bir insansın. Kendi küçük dünyanda kendinle baş başa yaşamayı seviyorsun. Kalabalık ortamlarda gürültül... Devamını Gör

Selahattin Kurt

Aşırı içine kapanıksın! Tesekkur ederim o senin icine kapanikligin :)