Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltını Zorlayan Bu Testle Ruhunun Hangi Gezegene Ait Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltını Zorlayan Bu Testle Ruhunun Hangi Gezegene Ait Olduğunu Söylüyoruz!

Hiç ruhunun başka biz gezegene ait olabileceğini düşündün mü? Cevabını merak ediyorsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ciddi anlamda tahammül edemediğin biriyle kavga edecek duruma geldin. Tavrın aşağıdakilerden hangisi gibi olurdu?

2. Çok ama çok soğuk bir akşamda evine doğru yürürken yavru bir kedi gördün. Bir süre annesi ortaya çıkar mı diye bekledin ama gelmedi. Yardıma da muhtaç bir hali var. Ne yapardın?

3. Peki ya bu hayattaki en büyük amacın ne diye sorsak?

4. Şıklarda yer alan sayılardan birini seç bakalım.

5. Şimdi de aklından 1'den 100'e kadar bir sayı tut. Bu sayı hangi aralıkta yer alıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki birine fena halde aşıksın. Bu kişiye duygularını nasıl belli edersin?

7. Aşağıda yer alan görüntülerden renkleri en çok hoşuna gideni seç bakalım.

8. Son olarak, bir kelime olsan aşağıdakilerden hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Merkür!

Merkür!

Sen tam bir merkür insanısın! Aslında rahat ve aceleci olmayan bir yapın var fakat bazı noktalarda çoğu insana göre daha gerginsin. Aslında sıcak kanlı bir insansın ancak kendine ait doğruların ve kurallarınla çevrendekilere pek benzemediğin için birinin sana yaklaşması ya da kolayca iletişim kurması biraz zor. Ruhunun engebeli ve sivri yönlerine rağmen onlarla baş edebilen, anlayabilen insanlara eğlenceli ve sevgi dolu yanını gösteriyor, diğerlerine buz dağı gibi davranıyorsun. Özetle sen emek ve azim isteyen birisin!

Venüs!

Venüs!

Sen her şeyinle kendine özgü bir insansın! Dik başlı, kendi bildiğini okuyan ve asla kendinden ödün vermeyen birisin. Yüksek özgüvenin yanında biraz kibir yaratsa da bu sana çok yakışıyor. Herkesin yaptığını yapmıyor farklı olmaktan korkmuyorsun. Kaldı ki zaten bu farklılığınla doğru zaman ve yerde resmen bir yıldız gibi parlıyor, dikkatleri anında üzerine çekiyorsun. Güzellik ya da yakışıklılığına değinmiyoruz çünkü bunlardan ziyade senin tepeden tırnağa tüm hareketlerine cazibe yansıtan bir auran var. Daha ne olsun!

Dünya!

Dünya!

Senin ruhun güneş sisteminde tek yaşanılası gezegene ait! Gerek düşünce yapın, gerek karakterin ile öyle harika birisin ki herkes senden bir şeyler kapmaya, sürekli etrafında olmaya çalışıyor. Kendi içinde mükemmel bir denge ile çalışıyorsun ancak etrafındakiler seni tüketerek bu dengeni bozmaya çalışıyor. Bu yüzden çevrene karşı dikkatle yaklaşıyor her geçen gün hoşgörünü kaybediyorsun. Sürekli yeni bir şeyler öğrenmeye ve kendini geliştirmeye çalışan birisin bu sebeple keşfettikçe güzelleşen, süprizlerle dolu bir ruhun var.

Mars!

Mars!

Sen dışarıdan ne kadar sıcakkanlı ve dostane görünsen de duygularını pek yansıtmayan, her şeyi kendi içinde yaşamayı tercih eden gizemli birisin. Belki de bu gizem seni etrafına karşı bu denli çekici hale getiriyordur. Girdiğin bir ortamda dikkatleri anında üzerine çekiyor, merak uyandırıyorsun. Gerçekten sevmeyi bilen, hatta sevdiklerinin mutluluğu için fırtınalar koparabilecek birisin bu yüzden bizce biraz daha duygularını açmalı, insanların seni daha derinden tanımasına izin vermelisin. Çünkü aynı sevgi ve özeni sen de hak ediyorsun!

Jüpiter!

Jüpiter!

Dışarıdan oldukça karizmatik, güçlü ve özgüvenli duruyorsun. Öyle ki beş kişinin içinden çıkamadığı bir olaya tek başına anında çok farklı ve pratik bir çözüm getirebiliyor, her zaman sakinliğini koruyabiliyorsun. Bu da seni oldukça cool ve ilgi çekici biri haline getiriyor. Ancak çoğu kişi dışarıdan yansıyan bu görüntüye aldanıp, içinde kopan fırtınaları görmüyor. Oysa sen de insansın ve duyguların var. Her ne kadar yalnızlığı sevsen de biraz daha sıcakkanlı olmalı, duygularını dile getirmekten kaçınmamayı öğrenmelisin!

Satürn!

Satürn!

Sen sevdiklerine sıkı sıkıya bağlı onlarla güçlenen birisin! Fazlasıyla sorumluluk sahibi ve disiplinlisin bu sebeple hayatında bazı şeyler kesin çizgilerle ayrılmış. Ancak ilişkilerinde bu kadar kesin sınırların yok çünkü gerçekten sevgi dolu birisin, hayat sanki sevdiklerinle kolaylaşıyor bu sebeple herkesi olduğu gibi kabul edip bir arada yaşamaya çalışıyorsun. İnsanlar ilk etapta seni soğuk biri olarak algılasa da kısa zamanda içindeki esas seni görüp çok seviyor.

Uranüs!

Uranüs!

Sen her şeyiyle gerçekten ilginç bir insansın. Genel olarak pek insan sevmiyor herkesle kolay kolay anlaşamıyorsun ancak sevdiğin bir kaç kişiye ise gerçekten süprizlerle dolusun. Nerede ne yapacağın hiç belli olmuyor. Aynı zamanda çok iyimser ve her şeye umutla yaklaşan birisin. Bu sebeple ne biri ne de bir olay senin özgüvenine asla zarar veremiyor çünkü sen kendini olduğu gibi kabul etmeyi çoktan öğrenmişsin.

Neptün!

Neptün!

Sen tam anlamıyla mantık insanısın! Kararlarında ve ilişkilerinde her zaman duygularından çok aklını dinliyor ona göre hareket ediyorsun. Bu yüzden çoğu zaman duygusuz ve soğuk biri olarak nitelendiriliyorsun. Aslında bu durum seni içten içe çok rahatsız ediyor ancak kendini değiştiremiyorsun. Matematiksel ve bilimsel konular hayatının önemli bir kısmını oluşturuyor çünkü bu konulara ayrı bir ilgin var. Tüm bunların dışında ne kadar mesafeli biri olsan da gayet hareketli bir hayatın var, tıpkı Neptün atmosferi gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1313
516
264
96
70
54
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Evet onediyo ''her şeyiyle gerçekten ilginç bir insansın.'' bunu söylemeyen bi sen vardın hı şimdi tam oldu! ;) evet genel olarak çok fazla insan sevmiyom öö... Devamını Gör

Senem Şengül

Al benden de o kadar.

Selinay

Venüs! Venüs! Sen her şeyinle kendine özgü bir insansın! Dik başlı, kendi bildiğini okuyan ve asla kendinden ödün vermeyen birisin. Yüksek özgüvenin yanı... Devamını Gör

Msp Pixi

Uranüs!  Sen her şeyiyle gerçekten ilginç bir insansın. Genel olarak pek insan sevmiyor herkesle kolay kolay anlaşamıyorsun ancak sevdiğin bir kaç kişiy... Devamını Gör