Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltın Hangi Sherlock Holmes Karakteri Gibi Çalışıyor?

etiket Bilinçaltın Hangi Sherlock Holmes Karakteri Gibi Çalışıyor?

Bakalım bilinçaltın; her bir sahnesiyle, replikleriyle ve tüm karakterleriyle gönlümüzde taht kuran Sherlock dizisinin hangi karakteriyle aynı çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teste başlamadan önce cinsiyetini söyle bakalım!

1. İlk olarak; şu anki hayatından ne kadar memnunsun?

2. Bunlardan hangisinden daha çok korkarsın?

3. Diyelim ki birisi hakkında bazı bilgiler edinmen gerek. Yöntemin ne olurdu?

3. Diyelim ki birisi hakkında bazı bilgiler edinmen gerek. Yöntemin ne olurdu?

4. 'İNSANLAR' sana aşağıdaki kelimelerden en çok hangisini çağrıştırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hayatın boyunca bu içeceklerden yalnızca birini içebileceksin deseler, hangisini seçerdin?

6. Peki ya bir duygu olacak olsan sence bunlardan hangisi olurdun?

7. Şimdi de dizide geçen bu repliklerden en beğendiğini seç bakalım!

7. Şimdi de dizide geçen bu repliklerden en beğendiğini seç bakalım!

8. Son olarak, ilk soruda yer alan görselde Moriarty'nin şapkasının rengi neydi, hatırlıyor musun? Yukarı bakmak yok!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sherlock Holmes!

Sherlock Holmes!

Yüksek işlevli bir sosyopat daha! Senin bilinçaltın tıpkı Sherlock gibi çalışıyor. Resmen hiç susmuyor ve sürekli yeni bir şeyleri hafızasına atıyor. Fazlasıyla zeki, ayrıntıcı ve bir o kadar mükemmeliyetçisin ve itiraf et bu özelliklerinle içten içe gurur duyuyorsun. Pek insan canlısı değilsin ancak yardıma ihtiyacı olanın da yanında olmaktan geri duymuyorsun zaten ne kadar yalnızlığı sevsen de içten içe bu durum seni korkutuyor. Duyguların insanı zayıflaştırdığını düşünüyor bu yüzden dışarıdan oldukça katı ve soğuk biri gibi görünüyorsun ancak iç dünyan hiç de öyle değil ama kendin bile esas hislerinden kaçıyorsun. Aşk senin için pek önemli değil gibi görünse de aslında seni tamamlayacak yegane duygu ve sen; aslında bunu çok iyi bildiğin için bu olgudan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorsun!

John Watson!

John Watson!

İşte dünyanın en sabırlı ve anlayışlı insanı! Sen olaylar karşısında duygularını ön plana çıkararak hareket ediyorsun ancak mantıksal düşünmeyi de ihmal etmiyorsun. Bazen insanlar senin bu özelliğinin en zayıf noktan olduğunu iddaa etse de sen böyle olmaktan memnunsun. Gerek arkadaşlık ilişkilerin gerekse aşk ilişkilerinde son derece anlayışlı, düşünceli ve sadık birisin. Tüm bunların yanı sıra oldukça zeki ve yetenekli birisin sadece kendine biraz daha güvenmen ve güçlü yanlarını keşfetmen gerekiyor!

Jim Moriarty!

Jim Moriarty!

Senin zihnin psikopatlığın sınırlarında gezen Moriarty gibi çalışıyor yani sana kısaca biraz delisin diyebiliriz! Oldukça takıntılı, pratik zekalı ve ulaşmak istediğin hedeflere ulaşana kadar asla pes etmeyen birisin. Kafana koyduğun bir şeyi yapamadığında veya elde edemediğinseyde tam olarak çılgına dönüyorsun. Aynı zamanda oldukça komik ve eğlencelisin. Tüm bu özelliklerinse karşı cinste oldukça ilgi uyandırıyor bizden söylemesi!

Irene Adler!

Irene Adler!

İşte güzel bir kadının en tehlikeli hali! Sen kendine özen gösteren bakımlı, çekici ve bir o kadar zeki birisin. Zekanı ise özellikle insan ilişkilerinde kullanmaktan büyük bir zevk alıyorsun. Dişiliğinin ve çekiciliğinin farkındasın ve zekanın yanı sıra bunu da kullanmaktan çekinmiyorsun. Söz konusu aşk olduğundaysa son derece tutkulusun ancak alışılmışın dışında bir aşıksın çünkü ne kadar seversen sev sanki hiç kimse sana tam olarak ihtiyacın olan duygusal tatmini sağlayamıyor. Gizemli hallerinse hemen hemen çevrendeki herkesin dikkatini çekiyor!

Molly Hooper!

Molly Hooper!

Sen oldukça tutkulu ve kibar birisin! Aynı zamanda oldukça sevgi dolusun ve çevrendekiler için her şeyi yapabilecek kadar da fedakarsın. Sosyallik konusunda zaman zaman problem yaşıyor, kendini pek ifade edemiyor olabilirsin ancak boşver, seni gerçekten anlamak isteyen anlar zaten! Söz konusu aşk olduğundaysa tam bir romantiksin ve gururmuş, acıymış hiçbirini düşünmeden sonuna kadar aşkının peşinden gidersin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1012
384
184
59
36
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Aydoğan

aaaa sherlock çıktım 😍😍

Azmi Tanoğlu

Ben de watson çıktım belki biz de mükemmel bir ikili olabiliriz ne dersin :D

goofy

Jim Moriarty! Kesinlikle doğrudur Moriarty Reis çok Yaşa

Ecem Arslan

yüksek işlevli sosyopat 💕